Om TiF

(X) Känsligt innehåll

2012-08-24 19:18 #0 av: Tilde

Symbolen (X) går nu från att stå för "sexrelaterat" till betydelsen "känsligt innehåll". Detta inkluderar mer än bara ämnen som ingår under den gamla betydelsen.

Som ni vet skriver man (S) för säljes, (K) för köpes, osv. i rubruken på sitt inlägg. Nu börjar vi även med tecknet (X). Detta ska skrivas i rubriken på inlägg som innehåller känsliga ämnen. Detta är inlägg som handlar om sex, självmord, självdestruktivitet, våld, eller liknande. Exempelvis: "(X) Hur känns det?" eller "(X) Mörka tankar".

Detta för att "varna" läsare att inläggen i tråden handlar om sånt som alla kanske inte vill läsa om. Det finns många unga människor här på sidan, eller känsliga tjejer och killar, som kanske inte vill läsa inlägg under dessa ämnen. Det finns såklart också folk som gärna vill läsa och lära sig mer och då ska man bara leta efter "(X)" i rubriken!

Regler för känsliga trådar:

  • Att diskutera, ställa frågor och prata om sex är helt okej. Att däremot använda sig av grovt språk och väldigt bildligt beskrivande text av en sexakt accepteras inte.
  • Diskussion av självmord som handlar om sätt att gå tillväga är inte tillåtet. Man får självfallet prata om mörka tankar eller personliga upplevelser av hemska saker, men endast i syfte att må bättre.

Vänligen håll er till reglerna och glöm inte att markera era känsliga trådar inlägg med (X)! Glad

♥ Tilde

Anmäl
2012-08-24 19:21 #1 av: Fridaaaa

Smart idé =D

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2012-08-24 20:35 #2 av: [Wedgiolaf]

Smart! Sajten går verkligen uppåt nu! :D

Anmäl
2012-08-24 21:13 #3 av: PiganX

#2 Jag håller med dig!

Anmäl
2012-08-27 08:39 #4 av: [MiniPim]

Håller med Linnea! ;)

Tilde du är awesome :)

Anmäl
2012-09-02 02:08 #5 av: Moalinn

vågade knappt titta in i tråden, men tog mod till mig att göra det ändå och det visade sig vara en "informationstråd". Nu är inte jag som alla andra, men en lite tydligare rubrik hade inte skadat.

Jättebra idé, verkligen!

Mvh Moalinn. | moalinnahlstrom.se
Sajtvärd för Naturfoto & Musik
Medarbetare på Djurfoto

Anmäl
2012-09-02 10:27 #6 av: Tilde

#5 Fast rubriken berättar ju exakt vad det är frågan om, plus att detta är en artikel och "visa som alltid synlig", vilket vi på TiF endast gör med informationstrådar och klotterplank. :)

Men jag förstår vad du menar. Kunde lagt till ett "Info om" i början Flört

♥ Tilde

Anmäl