Annons:
Etikettsajtvärd-och-medarbetare
Läst 5366 ggr
[Tilde]
12/4/12, 9:01 PM

Medarbetare sökes!

Med så många medlemmar som vi har på TiF, är det dags för ännu en medlem att få bli en del av oss bakom Tonåringar iFokus.

Jag söker ny Medarbetare som har tid och engagemang nog att hjälpa till att ta hand om sajten.

Ditt "jobb":

  • Ta bort innehåll som inte passar in på sajten
  • Hålla koll på medlemmar, varna eller blockera om så behövs
  • Kunna svara på frågor och hjälpa medlemmarna
  • Eventuellt skriva nya artiklar

Du som person:

Över 15 år, undantag kan dock göras. Du ska vara snäll och omtänksam, kunna prata med folk och svara på frågor. Du ska vara ambitiös och engagerad - TiF kräver lite av din tid!

Skriv ett inlägg här under om varför du vill bli Medarbetare, så ska jag välja ut den jag tycker passar bäst. :)

Annons:
Cazzos
12/4/12, 9:43 PM
#1

Jag vill bli Medarbetare dels för att jag vill kunna hjälpa till att hålla den fina stämningen vi har här på TiF, men också för att jag är empatisk och vill gärna hjälpa eller prata med andra som behöver det och jag accepterar alla som de är, inga frågor är för dumma att ställa, jag svarar på alla :) När du menar "skriva nya artiklar", menar du typ undersökningar osv? :)


Swadika
12/4/12, 9:51 PM
#2

Jag skulle vilja bli Medarbetare för att jag hjälpa till. Jag har även precis kommit ur den värsta tiden med att vara tonåring, så jag vet vad man ska göra, hur man kan göra det, hur man känner :)

Jag driver även två sajter så jag vet "hur man ska göra" jag är också en aktiv medlem som är online på iFokus flera gånger per dag och har tid att svara i trådar, rensa, skapa nya trådar, skriva artiklar. Jag har även någon eller några artiklar i huvudet som jag kan tänka mig att skriva ner och publicera. Jag är även duktig på svenska, kan både svenska och engelska i skrift.

Jag tycker du ska välja mig för jag har erfarenheten, jag är empatiskt, ambisös, tolerant och jag är aldrig elak, svarar alltid snällt och förklarar.

Mvh Swadika
Sajtvärd på reborns 

Clariiz
12/4/12, 10:12 PM
#3

Redan skickat PM förut med kan lika gärna skriva här också :)

Jag är inne på iFokus flera timmar dagligen och hoppar runt bland de olika sajterna. Just TiF är väl en av de som jag hänger mest på dock. Tycker det är väldigt roligt och intrssant med människor i allmänhet, både bra och dåliga saker samt disskutera olikheter osv.
Intresserar mig mycket i dessa ämnen både i skolan och på fritiden, och har därför kunskap inom många ämnen som rör tonåringar.

Jag är Medarbetare på kanin och teddykaniner där jag trivs väldigt bra. Kanin är ju en av de större sajterna så jag är van med att det händer mycket och att man får vara väldigt aktiv då det alltid finns saker att göra.
Känner dock att jag spenderar otroligt mycket dötid vid min dator utan att egentligen göra något speciellt så skulle gärna lägga ner tid på den här sajten :)

Mvh Clara
Medarbetare på kanin och tonåringar.ifokus.
www.ingespjuta.webs.com

Gaiezza
12/4/12, 10:17 PM
#4

Jag skulle gärna bli medaarbertare. Är dock bara 14 år.

Men jag än inne på iFokus varje dag i några timmar och då är det nu Tif som är det mest aktuella.

Älskar att hjälpa människor och kan ofta svara på frågor och sånt. Är tyvärr inte Medarbetare på någon sajt och det skulle ju då bli roligare att vara Medarbetare och få göra lite mer än att klicka runt.

Jag är ju själv tonåring och vet då vad tonåringhar menar när dom är deppiga. (Jag säger många, men inte alla)

Är tålamodig, pedagogisk och tar ansvar.

Bacon, svaret är bacon. 

[Tilde]
12/4/12, 10:45 PM
#5

#1 Artiklar om vad som helst egentligen, bara för att det ibland ska komma nya intressanta grejer att läsa om :) Det behöver inte vara en djup text om något känsligt, utan kan vara något humoristiskt eller vadsom. ^^

#3 Ja jag har fått några olika PM från folk som är intresserade, så för att göra det så rättvist som möjligt tänkte jag läsa vad alla skriver här och se vilka som (fortfarande) är intresserade. :)

dermot
12/5/12, 12:06 AM
#6

Behöver jag verkligen skriva varför jag vill bli Medarbetare här? :( Det är väl nästan givet?

// Anka
~ It's interesting to watch devils cry when angels want to stab you in the back. ~ 




Annons:
[Tuulikki]
12/5/12, 7:46 AM
#7

Jag skulle gärna bli Medarbetare :) Är 17, hjälpsam och snäll! ;) Vill gärna hjälpa till att hålla god stämning här och se till att folk får svar på sina frågor utan att något taskigt skrivs, att de trivs, att de har kul! Hänger här flera timmar om dagen och på olika sajter, men mest här på TiF.

Det skulle va kul att göra någonting vettigt framför datorn, ha ett "jobb" här på forumet med något man tycker är kul! :) Älskar att skriva så det är inga problem med den biten!

Arinya
12/5/12, 8:57 AM
#8

Ja, jag hade inte haft nåt emot att blir Medarbetare här, tillbringar redan väldigt mycket tid här! Självklart för att hjälpa till och finnas att prata med, vare sig de är sorgligt, roligt eller vad man nu kan behöva prata om :) Jag fyller 18 om nån vecka!

Det är ganska uppenbart vad man vill om man vill bli Medarbetare ^^

Men jag är snäll och lätt att prata med :)

[Tilde]
12/5/12, 9:46 AM
#9

#6 Jag vill ju gärna se hur engagerade alla är och om de vill bli Medarbetare för att de gillar sajten och vill hjälpa till, eller om de bara vill ha det som ett tidsfördriv men tröttnar efter en vecka. :P Alltid kul att läsa lite om personen än att gå efter ett "jag vill!".

Vad kul att så många är intresserade! Det blir riktigt svårt att välja! ><

[Tilde]
12/5/12, 9:27 PM
#10

Jag ska nu gå igenom alla "ansökningar" och välja ut en eller två jag tycker passar bäst :) Det betyder ju såklart inte att ni andra aldrig kommer bli medis, det behövs nog fler ju fler medlemmar vi får Glad

Inlägget är låst för nya kommentarer
Upp till toppen
Annons: