Jösses vad bra jag är!

Vad har du gjort för pinsamt?

2012-08-02 21:17 #0 av: BunnyHope

Heej!

 

Vet inte om det är rätt flik men,men!

Här tänkte jag att vi kan dela me oss av ens egna pinsamheter. Eller om man bara vill gotta sig i andras Flört!

En av mina pinsamheter:

En gång i skolans matsal så råkade jag dricka upp min idrottslärares mjölk, hade tänkt att hämta egen men tänkte att jag gör det sen. Sen så min lärare "var är min mjölk?"!! Då hade druckit upp hans utan att ha lagt märke till det själv. När andra vid bordet frågade om jag hade gjort det så spelade jag dum.

Vad har du gjort för pinsamt?

 

 

 

 

Anmäl
2012-08-02 21:28 #1 av: LadyNagini

Listan kan bli lång...

Blev jagad av en utteliggare, i skolan.

Öppnade en porrhemsida i skolan och läraren såg det.

Öppnade nobrain och meatspin på alla datorer i datorsalen och stängde av skärmerna, nån sa att det var jag.

Jag och min kompis gjorde ett fake account på facebook... Vi tog lärarens bilder och addade hans vänner och våra klasskamrater. Vi blev polisanmälda och skyllde på varandra.. Detta hände två gånger.

Kom till skolan helt sminkad. Hade mascara överallt på facet. Alla kollade på mig riktigt konstigt.

Skrivit av en kille på matteprovet och någon skvallrade. Det var riktigt pinsamt.

Hade möte med rektorn för att jag har gjort nånting man inte får göra i skolan. Kommer inte ihåg vad det var, men det var något stort.

Drack öl utanför skolan och rektorn såg det. Han kom ut och började prata med oss och dagen efter hade vi möte med skolverket och socialen. Alla i skolan visste om det.

Yay... Soms sagt, listan kan bli riktigt långt :)

Anmäl
2012-08-02 21:35 #2 av: iKevin

Har märkt att LadyNagini är väldigt dum.

 

Dock är jag dummare :DDDDDDD

Anmäl
2012-08-02 22:10 #3 av: LadyNagini

High five bro :D

Anmäl
2012-08-02 22:33 #4 av: Juliaskaniner

jag och min kompis skjöt en såndär miniraket in på rektorns kontor, alla skyllde på oss

ramlade i matsalen och spillde mjölk på nån

jag och min kompis, satt och drack (ja alkohol, och ja, det var inte smart) utanför skolan när läraren kommer förbi 

springer fram för att krama en kompis i stan som jag inte mött på länge, glädjetjuter och ramlar..

hoppar med en kanin, och har världens största publik som tycker kaninen är sjuukt duktig, är på sista hiundret, noll fel i eliten, så halkar jag och ramlar..

fast nått av det värsta:

stog och kysste en kille på skolan, när jag och en kompis skolkadetills jag inser att våran aaassnyggagympalärare och min klass stog där och kollade.. :$

Anmäl
2012-08-02 22:50 #5 av: Tilde

Jag kan inte komma på något jag själv har gjort, men jag minns att min bästa kompis såg sin pojkvän vid skåpen en dag under gymnasietiden och sa ett högt och glatt "HEJ!" och gav honom en stor kram bakifrån. Sen vänder han sig om och det visar sig att det alls inte var han!! Hon hade alltså kramat en helt främmande kille! hahaha Skrattande

♥ Tilde

Anmäl
2012-08-02 23:33 #6 av: [Stripez]

Jag har skämt ut mig en hel del haha XD

- Tappat bikinitoppen i badet med klassen, en av killarna (som är störtkär i mig men jag är dessvärre inte det i honom) fick världens bio och jag var omedveten om det rätt länge...

- Spelade pingis med några killar i klassen, när jag åkte ut slängde jag mig i en soffa som brakade sönder undertill HAHAH! Och jag är inte överviktig :P Hände för snart tre år sen.

- Har hänt rätt många gånger att en kompis i klassen (som älskar att retas) undersökt min skolväska och hittat bindor och tamponger... Några sekunder senare var allt utkastat i korridoren och min kompis sa självklart till alla förbipasserande att det var mina grejor..

- Hade NO en gång, och vi skulle bygga starka broar med hjälp av spaghetti och limpistol. Jag höll på att limma nånting när jag plötsligt fick fingret täckt i hett lim, och jag sa rätt högt "Jävla f*tt-k*k" för det gjorde så ofattbart ont. Min lärare stod precis bakom mig och bara "Vad sa du?" HAHAHAH men han är skojfrisk av sig och tyckte att det var bra att jag kryddade språket lite lol.

- När jag gick i femman brukade killarna i klassen göra "onsdags-bus" efter idrotten, vilket innebar att de störtade in i tjejernas omklädningsrum medan de flesta av oss var nakna XD En gång stod jag helt topless och fick skyla mig med armarna, och en annan gång stod jag i endast handduk. Då var jag så uppskakad efter topless-upplevelsen att jag slet upp hela handduken för brösten direkt. Jag visade då hela köret där nere, och strax efter att jag upptäckt det råkade jag tappa handduken >.<

Tyckte att bilden passade bra eftersom min busiga personlighet försätter mig i en del situationer ^^

Finns mycket mer att säga, så jag återkommer antagligen ;)

Anmäl
2012-08-02 23:43 #7 av: Smullis

Kan inte komma på så mycket just nu. Har nog förträngt det rätt bra, för jag vet att jag varit med om massor xP

Anmäl
2012-08-03 00:56 #8 av: [MiniPim]

Haha något pinsamt... 
Jag har skämt ut mig en viss del, men min kompis skämde ut mig jättemycket en gång! Jag tyckte en liten unge i 1an va jättesöt, och hon bara sprang fram och sa ''hon tycker du är söt''.. Haha! Jag dog lite, men jag gav igen.. och det blev värre!

 

Anmäl
2012-08-03 01:03 #9 av: Hyvens

Var på ridläger nu i somras, i slutet skulle vi visa upp vad vi lärt oss och det var hoppning. Jag tyckte min häst var för snabb (egentligen perfekt fart....) men hon stannade inte så tillslut skrek jag "Wanda ge dej!!" Det lät jättekonstigt, Skäms fortfarande Skrikandes

Anmäl
2012-09-01 20:35 #10 av: :holmgreen:

Ojoj, jag har skämt ut mig så mycket att jag inte ens kommer på några exempel nu xD Haha jag får återkomma med det så blir det här en lite putt för tråden :P

Anmäl
2012-09-01 21:41 #11 av: Quenzi

Hahah, har gjort så mycket pinsamt, tex en gång skulle jag möta en killkompis men han var sen så jag ringde han, men det var hans bror som svarade (fast han sa inte namnet) och jag bara "Skulle inte vi mötas eller?" och han bara "Vem fan är du och vadå mötas?". Haha, så pinsamt. XD

En annan gång så var jag på High Chaparall och vi hade precis åkt tåget så stod det en som jobbade där utklädd till cowboy och sa "Give me five" så jag sträckte ut handen men han sa egentligen till en liten flicka jämte mig. XD

Sen en gång så tog jag kort på en främande människa och han såg mig. xD

Anmäl
2012-09-02 00:45 #12 av: nottheonly

Haha en gång när jag var yngre, vet inte riktigt hur gammal men mellan 12-13 eller något sånt? aja,skitsamma Flört men iallafall, jag kom så fint cyklandes på trottoaren och så såg jag några killar åka skateboard på en parkering inte långt ifrån så cyklade jag och kollade på dem samtidigt eftersom jag ville försöka se vilka det var, SÅ CYKLAR JAG RAKT IN I EN BUSKE!!! hahaha, det var pinsamt!

Anmäl
2012-09-02 00:59 #13 av: Peak303

Har nog inte gjort så mycket pisamt elr så har jag bara förträngt det.

Var iaf en gång i 2an när jag precis kom in på fritis och skulle kalla på en av de fröknarna men råkade ist säga "mamma!?".. ._.

Och sen en annan gång kanske inte var så pinsamt för mig men jag svarade i hemtelefonen och bara "hej" det visade sig då vara min systers pojkvän som började rabbla upp en massa och sa förlåt för att han inte hade hört av sig och de ena och de andra och jag stod och asgarvade och frågade honom sedan om han visste vem han pratade med. Då vart han osäker så sa jag att de var jag. Så blev han nog rätt generad får han var rätt snabb med att säga förlåt och lägga på xD

Har fått höra många gånger att både jag, min syster och mamma har rätt lika röster.. xD

Återkommer med mer om jag kommer på fler pinsamma saker jag gjort xD

-'  Malin Hultman - Medarbetare på Kanin & Naturfoto
Snowflake's Kaniner, Ras-, kel- & hoppkaniner i Eslöv, Skåne
Portfolio | 500px | Instagram | Engelska Kanin Ifokus | Kaningenetik

Anmäl
2012-09-02 10:31 #14 av: emmaaaaa

varje dag verkar det som man tänker; men gu' vad pinsamt, hände verkligen det mig? osv.
men när det väl gäller att komma på något så är det inte lika lätt.

men en har jag iallafall, som antagligen kommer hänga efter mig ett tag.
det var iallafall för några veckor sedan, när jag satt med min bästa kompis på ett flyg hem ifrån USA.

de hade nyss serverat kaffe och så skulle de fylla på. flygverdinnan frågade oss ifall vi ville ha mer kaffe. jag sräckte ut koppen, sedan frågade hon mig ifall jag ville ha grädde med. ååh jatack sa jag då och körde ner fingrarna i själva kannan med grädde i. jag trodde ju då att det var sådana 'pappersburkar' men det var det ju inte. hon kollade på mig som om jag vore helt dum i huvudet och jag kan säga att ja, jag kände mig ganka dum och generad efter det. jag låtsades sova varenda gång hon gick förbi den natten haha.

hela vägen hem på tåget i köpenhamn retade min kompis mig för det, och delade med sig det till resten av hennes familj haha.

men lite roligt var det. ^^

Anmäl
2012-09-02 10:33 #15 av: [MiniPim]

En pinsam sak var när jag va på ica och skulle handla (jag var liten). Sen så gick jag bakåt för att hålla mamma i handen.. och råkade hålla någon annan i handen... gud XD

Anmäl
2012-09-02 15:31 #16 av: Gaiezza

Jag skämde ut mig totalt i förrigår.

Jag skulle till min kompis, det spöregnar och jag sprang.. Plötsligt så kommer ALLA killar i 9:an ut och typ alla där är snygga. SÅ jag började kolla på dom och så snubblade jag, ramlar den på en sånhär brunn som var översvämmad så jag blev helt dygnsur och mitt paraply typ "flög" iväg och så står jag där helt dyngsur... Alla börjar såklart asgarva och så mitt i allt så ska det köra förbi typ 20000000000000 bilar så att det flyger grus och lera.. Det var inte kul..

 

Jag har häll mat på min lärare.

 

Sprang in i en i tvåan så och hon börjar ju gråta eftersom hon flyger iväg av smällen så jag får världens utskällning av en lärare framför hela skolan typ.

Sen så har det hännt värre saker men det vill jag inte ta upp här..

 

Anmäl
2012-09-02 19:17 #17 av: Peak303

Kom på en sak till Flört

Någan dag innan jag fyllde 6 var jag ensam hemma med storasyster och lillebror medans mamma och min muster var och slängde soporna. Vi höll på att städa ut allt då vi skulle flytta. Så jag och min lillebror som då var 3(?) stod och hoppade på en bäddmadrass och min bror trillade rakt in i en byro och fick ett jack i huvudet...

Så min syster bar in honom i ducshen och bad mig att ringa efter mamma. Så ja jag kunde ju inga nummer när jag var 5 så jag slog in några siffror och kom fram till något arbete där de svarar "hej mitt namn är ***" och jag bara "Hej, är mamma där?".. Tror jag ringde till typ 2 eller 3 ställen sen kom mamma hem.. xD

-'  Malin Hultman - Medarbetare på Kanin & Naturfoto
Snowflake's Kaniner, Ras-, kel- & hoppkaniner i Eslöv, Skåne
Portfolio | 500px | Instagram | Engelska Kanin Ifokus | Kaningenetik

Anmäl
2012-09-02 19:32 #18 av: Cazzos

En grej som hände denna sommar var när jag låg på soffan och lekte med min brors ena dotter och sen ser jag att hennes syster sitter o GLOR. På vad? Jo mitt blottade bröst, hahaha usch, det var så pinsamt. De är bara 9 år men ändå :(
Hade på mig en t-shirt som jag klippt runt halsen så den var slapp och visade allt utan att jag märkte ngt.. Yay -.-

Anmäl
2012-09-18 20:39 #19 av: southdakota

Det hände mig något pinsamt alldeles nyss, jag hade precis varit och duschat och bytt till en ful gammal pyjamas. Håret var alldeles vått klistrat mot huvudet, ni vet, inte särskilt attraktivt. Flört Inget smink heller förstås.

Då klampar jag in på min brors rum för att fråga om han vill kolla på en serie med mig. "HEJ!" säger jag värsta högt och glatt med lite tillgjord röst (för att skämta med min bror). Då ser jag att han inte är ensam utan ett par av hans kompisar sitter där också (de måste ha kommit när jag duschade och därför hörde jag inte ringklockan). Min bror och hans kompisar svarar: "Hej" (men inte alls med samma entusiasm). Själv kilar jag snabbt ut ur rummet.

Kanske inte låter så pinsamt men jag tyckte det. Oskyldig Men hallå, vilka kompisar kommer typ klockan åtta på en vardagskväll!? Tungan ute Min brors tydligen...

Anmäl
2012-09-18 21:06 #20 av: :holmgreen:

#19 Haha aww stackare! xD Jag har varit med om liknande:

Jag var hemma ensam och studsade runt och flippade ur som jag brukar. Så går jag och duschar. När jag är klar hör jag att min bror är hemma så jag ropar: HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! (Hahaha jag hade varit ensam för länge xD)

Han svarar inte men jag tänkte att han inte hörde pga att han lyssnade på musik eller nåt.

Så jag fortsätter med mitt dampande och sjunger ashögt, asfalskt och dansar runt i hela huset. Så står jag i köket med en handuk över huvudet med håret invirat i den, linne och shorts och fixar en macka. Så börjar jag sjunga på värsta asbraiga låten som jag hittat på själv (haha ni vet såna där spontana låtar när man bara sätter ihop massor av ord. Min handlade om en smörkniv som tog över universum med en panpizza. xD)

I alla fall.. Då kommer min bror ut ur sitt rum och jag ropar såklart: MEEEEN HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Med rolig, driv röst. Så ser jag att han har någon med sig, och det var hans flickvän! Bra första intryck hon måste fått av mig! Sen slutade hon komma hem till oss, haha , jag tror jag skrämde iväg henne lite. ;)

Anmäl
2012-09-18 21:19 #21 av: [LejonTjejen]

Haha, roligt hörni ;) Själv har jag upplevt något..

Jag red en B-Ponny som ville få av mig så jag gängde över halsen och sa lite tyst '' Nej nej nej nej ... '' så ridläraren fick komma och ta hästen.. Jag satt med rumpan upp och råkade prutta där läktaren va xD

Anmäl
2012-09-18 21:34 #22 av: Cornish-rex

Vilka roliga historier, ett gott skratt så här på kvällen!
Började fundera på att jag har varit ganska skonsam med pinsamheter, men kom snart på en grej som hände i 9:an. Hade väl försökt förtränkt det antar jag -.-

Vi har svenska. Jag sitter med min bästa vän och sneglar på vår unga och snygga lärare. Jag var nyfiken på honom, vi pratade en hel del, i och utanför skolan.

Flourtanten kommer. Jag hatar flour. Brukade inte ta det, men den gången gjorde jag det (så jag ångrar det!). Läraren som jag nu var smått intresserad av stod framför mig och retades. Min vän var glad för min skull och pickade mig i magen som ett dåligt "vad glad jag är för din skull ". Flouret sprutar som en fontän ur min mun. På mig, min vän, skolböckerna, skrivhäftena OCH läraren!!!! Fatta pinsamt! Blir knallröd i ansiktet och viskar fram ett tyst förlåt och att jag ska hämta papper. Resten av klassen gapskattar, men de hinner iaf spotta ut flouret i sina glas. Läraren skrattar också, men fy fan. Han fick ta av sig sin tröja, som tur var hade han linne under, men ändå!!! Hahaha, usch.

Anmäl
2012-09-19 18:33 #23 av: Baby-Blue

Det hände en pinsam sak för mig idag. Jag och min kompis åkte buss, och hade precis kommit fram till busshållplatsen, och när vi skulle gå av så trodde jag att hon var precis bakom mig så jag tänkte fråga en sak. Men istället för att prata med henne så råkade jag vända mig om mot en kvinna och ställa den pinsama frågan "ser min rumpa konstig ut?" Hon kollade jätte konstigt på mig och jag höll på att dö XD hahaha

Anmäl
2012-09-19 18:49 #24 av: [alisja]

Var riktigt full en gång på tåget hem, så det fanns bara absolut EN plats på tåget. Brevid en kille, så jag satte mig där då. Det var en bit hem cirka 40 minuter och det var mitt i natten och vad gör inte jag om jag somnar i hans knä. Den här snälle killen säger ju självklart inte någonting utan bara låter fulla mig ligga i hans knä och sova. Sen väckte han mig, och jag skulle tacka honom för att.. Jag minns inte vad haha. Att jag fick sitta brevid honom i tåget? Vet ni vad jag gör? Greppar tag om hans ansikte och kysser honom.. PÅ MUNNEN! Sen skuttar iväg glatt hemåt.. Alltså det var sååå pinsamt! Det visade sig vara min brors bästa polare också.. Ups! Oskyldig

/ kramar Alicia ♥

Some nights i just want them to follow

- Medarbetare på tonåringar.

Anmäl
2012-09-19 21:57 #25 av: Juliaskaniner

Var rätt borta jag med, hade ingen aning om vad jag gjorde, en kompid som filmade detta haha. Jag blev så srg på alla hundar som sket i stan, så skulle jag klampa iväg och sura, trampar självklart mitt i hundakiten och ramlar, dom blickarna jag fick, haha!

Anmäl
2012-09-20 20:58 #26 av: Quenzi

Ohh, förra veckan så skulle vi åka på elevensvaldag, men bussarna var redan upptagna så dom i vår grupp fick åka i lärarnas bilar, och då så fick jag och min kompis och några andra åka med våran förra hemkunskapslärare, och sen så lyssnar börjar vi lyssna på musik i hörlurar, och då så sätter jag på en låt som var jätte skrikig och hade nästan ingen takt eller något, och sitter hela vägen fram och lyssnar på det. Och sen när vi kom fram så var det en som sa "Du vet väll att det hrdes igenom jätteväl?". Låter kanske inte så pinsamt, men det var det. XD

Anmäl
2012-09-21 22:06 #27 av: JustMySelf

#24 Haha, shit vad illa!

Anmäl
2012-09-22 20:36 #28 av: Tilde

#20 Hahaha du är ju bara för härlig Flört

#23 HAHA skrattade faktiskt på riktigt xD Vad kul! Undra hur hennes blick såg ut. Tungan ute

♥ Tilde

Anmäl
2012-09-22 20:58 #29 av: :holmgreen:

#28 Haha jodå, såklart hon skulle ha ett riktigt bra välkomnande till familjen lixom :D

Anmäl
2012-09-22 21:22 #30 av: [filippa99]

Haha, har gjort asmkt pinsamt men, en gång jag och min ena kompis var på kryssning o vi hade träffat två killar (det visade sig att den ena var en tjej sen) från finland (dom kunde inte svenska) sen så följde dom efter oss och jag märkte att dom gick och skrattade medans. Så jag vände mig om och sa "Vad skrattar ni åt?" Även fast jag visste att dom inte kunde svenska, sen i precis det ögonblicket så gick jag in i en stålpe och då började dom skratta ännu mer....

Sen en annan gång i klassrummet så gungade jag fram och tillbaka o plötsligt råkade jag rapa :3 det pinsamma var att det bara var min fröken som pratade inför hela klassen och alla kollade på mig, tillochmed min fröken :3

 

Har gjort jättemkt mer pinsamt men asso det skulle bli aslångt o ingen skulle orka läsa... :)

 

 

Anmäl
2012-09-22 21:29 #31 av: [filippa99]

Just det, kom på en sak till...

 

På gotland så var vi i en affär där det fanns lite allt möjligt i.. Och så stod jag vis toffsarna, mamma hade alltid sagt att hon behövde mer toffsar. Så jag sa "mamma sånnahär skulle du behöva" och tittade åt sidan och såg att det var helt fel person! Hon sa "haha! jadu" och blev helt röd i ansiktet och gick snabbt därifrån för att leta reda på mamma, haha, det pinsamma var att jag såg henne sen flera gånger i butiken efter... x)

 

 

Anmäl
2012-09-22 21:40 #32 av: Hyvens

#30 Jo jag orkar läsa!! XD

Anmäl
2012-09-22 21:52 #33 av: Dipsie'n'Poo

En gång var jag på Stadium med mamma. Då var det en kille som jobbade i affären som hejjade på mig, väldigt glatt och så. Men jag sa inte hej tillbaka för jag trodde han sa det till mamma. Då sa jag till mamma ''Du vet att han hejjade på dig, då ska man hejja tillbaka.'' då svarade hon ''Men jag har redan hejjat på honom, han hejjade på dig.'' Fasiken vad pinsamt.. Efter det försökte jag undvika honom i affären.

Var i ett annat stall på läger. Jag skulle in till en häst i box och hade massa saker i famnen (träns, snodd, ryktborste, hovkrats, grimskaft, hjälm) och när jag försökte att öppna boxdörren och då tappade jag allt och det lät. Alla bara stirrade... :s

I torsdags läste vi om Bellman. Svenskalärarn hade med sig en skämtbok om honom. Då var det min tur att läsa (alla fick läsa varsin) och började läsa. Men efter två ord började jag gapskratta (verkligen gapskratta!) och gråta och kunde inte fortsätta. Försökte verkligen att fortsätta men det gick inte. Efter ett tag började alla tycka det var roligt och då började de skratta och det gick ju inte bättre för mig. Men jag lyckades läsa klart och sprang sedan ut till toan och torkade mascaran...

Hänt sådana små pinsamma situationer men försöker alltid förtränga det...

Anmäl
2012-09-22 22:05 #34 av: [filippa99]

Bara för du skrev det där med mascaran så kom  jag på en annan sak..

Vi var och åkte pulka med klassen förra vintern o jag ramlade med ansiktet i snön flera gånger, jag hade gjömt att ta på mig den vattentäta mascaran (jag trodde att jag hade vattentät på mig) men det hade jag tydligen inte... Alla kollade på mig och jag frågade vad dom kollade på dom sa "inget" och skrattade... Sen när vi var i kapprummet så gick jag in på toan för att se vad det var dom skrattade åt, då va hela ansiktet svart av mascaran, gud vad mycket det var! haha!

 

Anmäl
2012-09-22 22:23 #35 av: :holmgreen:

På tal om mascara!

För två år sen när jag skulle konfirmeras så döpte jag mig på samma gång. Vi var på hemma läger i 1 vecka och läger i skärgården i 2 veckor. Så skulle jag döpas i "havet", den dagen sminkade jag mig som vanligt och min mascara var inte vattenfast! Det var extremt rinnig och det glömde jag självklart! Det var jätte fint när jag skulle döpa mig, prästen stod med mig ute i "havet" och sänkte ner mig i vattnet och allt som man gör på ett dop. Så när de hjälpt mig upp så känner jag hur det börjar klia i ögonen och jag fick ögonkontakt med min bästis, hon försökte visa mig något som hade med ögonen att göra så vi båda började as garva för jag fattade inte vad hon menade först! Hahaa hon skrattade så då började jag skratta!!

Hahaha sämst tajming och resten började också skratta! En av ungdomsledarna sprang ut med en servett till mig och sen försökte jag verkligen sluta skratta.. Jag stod där och tog djupa andetag och verkligen försökte. Men så fort jag rensat hjärnan så fick jag ögonkontakt med min bästis igen och jag verkligen försökte hålla mig för skratt.

Såå pinsamt var det ju inte, men ändå. Ett dop ska vara fint, heligt och den som döper sig ska inte få värsta skrattanfallet mitt i.. ;)

Sånt händer bara mig!

Anmäl
2012-11-05 00:19 #36 av: Quenzi

Hehe, har hänt mig några saker nu i veckan, tex så var jag med några från våran klass, några från 8an och några från 9an och vi var på badhuset (och senare övernattning på fritidsgården där) och så skulle vi bara sitta på ett par bänkar innan vi fick hoppa i vattnet och när jag reste på mig så såg jag en hand som det stod något skrivet på (o jag trodde det var min kompis) så jag bara "Men va fan, när skrev du det?" o så var det någon annan XD

Sen så lite senare så började något klia på mitt ben (jag hade shorts över underdelen) så jag drog ner dom lite kort åt sidan för att kolla vad det var som kliade och då stod det en från 9an där som kollade på mig, och min kompis sa senare att det såg ut som att jag drog ner dom lite "sexigt" eller vad man ska säga. Och det var pinsamt. xD (Fast det slutade med att vi satt brevid varandra i en soffa och delade på en energidryck så så pinsamt var det nog inte. :P)

Och en annan pinsam sak hände för ungefär ett halvår sen, hela klassen var på väg till stockholm (vi skulle vara med i Lilla Aktuellt tävlingen, och vi vann föresten hela alltet. ;D) och då åker vi förbi en skylt som det står Fittja på och så ropar jag rätt ut "HAHA, TA BORT J:ET!" då tänkte jag ju inte direkt på att lärarna också skulle kunna fatta vad jag menade. Skäms

Anmäl
2012-11-07 15:37 #37 av: Hyvens

En gång när jag skulle gå ut bussen vid skolan (Åker buss till skolan) Då ksulle jag ju gå ut o då tänkte jag "Jag skulle ju kunna stanna o följa med var den nu åker." Precis då ramlar jag nerför den j*vla trappan o sitter på backen XD Slog i ryggen o rumpan i trappstegen o satan vad ont det gjorde XD Självklart hände det när killarna i högstadiet gick förbi.. Skäms

Och förra veckan eller nåt så skulle jag o min bästis/kompis (nånting..) tävla i hoppning på vår ridskola men jag fegade ur o hoppade inte. Efter att hon hoppat så sällde vi oss o kollade på alla och efter ett tag så ville vi ha godis o då skulle vi köpa till min syster ochså men när jag skulle gå upp för trappan så ramlar jag och skrapar handen.. Och självklart var handen iskall så det gjorde ju extra ont.. Ocn dagen före hade jag ramlat av en häst där o stukat handen o självklart började den göra ont som jag vet inte vad XD

Trappor gillar inte mej......

Anmäl
2012-11-07 15:52 #38 av: LillaBenice

en hel del.. detta var härom dagen!

 

Där jag går i skolan, är de halkbanan oh sådär , många som tar körkort är där oh även militär polisen osv ibland oh kör på banorna . Idag var de polisen som var där ,

Vi satt i stora huset i datorsalen , när ja går oh ska prata med min lärare i en annan barack, 
Ja kastar upp dörren ganska hårt , oh där stog en polis, rätt på sig fick han dörren , stog ett 20 tal till där oh alla börja skratta .. Sen va ja tvungen oh gå mellan alla.. Oh dom bara skratta! De va riktogt pinsamt! Men ja kan ändå skratta åt de.. Ja menar hur många har blivit totalt utskrattade av över 20 snutar.. Haha

 

Anmäl
2012-11-07 17:24 #39 av: Frosstis

Haha åååh det var så pinsamt en gång.. Jag gick i lågstadiet, kommer inte ihåg vilken klass, men a. Jag var jättekär i en kille, och så en dag frågade jag om han ville bli ihop med mig. Fast på mejl. Så skrev jag hela mitt namn också! Åååååhhhh

Så en dag när jag satt utanför klassrummet och läste så såg jag att han satt vid datorn, tillsammans med min lärare och några av hans kompisar!! Så tänkte jag "det är nog dags att gå in nu".. Haha usch vad pinsamt!

Så blev han jätteröd i ansiktet och skrev typ "neeeeeeej!!!" hahaha för hans kompisr var där och han tyckte det var jättepinsamt!

Så kom de fram till mig och frågade mig (kommeri nte ihåg vad) så skyllde jag på min syster att hon hade mitt lösenord :P De trodde mig inte.. xD

På rasten så kom min lärare till mig och sa att ifall han hade suttit hemma så hade han nog tyckt att det var lite mysigt osv osv hahaha åh så pinsamt!

Sen när vi började igen hade lärarna satt TEJP i klassrummet! Och så sa de att bara en person+lärare får vara vid datorn samtidigt, och att man inte får gå över tejpen! Jag förstod ju att det var pga vad som hände, men ååh så pinsamt det var! hahahaha


Anmäl
2012-11-07 17:43 #40 av: Sarah!

För många saker....Skrikandes

Men en gång så gick jag hem med 2 av mina kompisar och jag pratade SJUKT högt om hur snygg en kille var och en massa andra saker (typ sexig, hehe, typ skrek), när vi hade gått ett tag så sa min ena komps "titta vem som går bakom" och det var HAN! Och dessutom är han 2 år äldre än mig, asså bajs vad jag skämdes, typ dog, men ändå så började vi tre att gapskratta.... Detta var när jag gick i sjuan och han i nian.... Usch!Skäms

Och sedan massa andra pinsamma saker när han är i närheten och jag rodnade HELA tiden när han var i närheten värsta tomaten...

 

Anmäl
2012-11-08 15:42 #41 av: Amandapanda

Oh shiiit! För typ 2 år sedan på sommar lovet tänkte jag och min bästis ha picnic, Så då packade vi ihop vårt fika och (Mobbas inte!) Två gosedjur... Ahmen då gick vi upp till en stor gräsplätt och ställde ner alla saker och börja picnica (xD) Så börja vi snacka om en kille jag är sjuuukt kär i och höll på men nallarna och typ "Här Miley vill du ha en kaka?" Och precis då preeeciiiis då Ska såååklaaaart ***** Komma och cykla förbi med sin kompis och dom kollade åt vårat håll fyyyfaaan va pinsamt Skäms

Sedan så vare för typ 3 veckor senn i matsalen så tog jag en till portion pannkakor och medans jag var borta hällde mina kompisaar salt i min mjölk (jag visste ju inte det) Så jag började dricka den och då kände jag saltet och spruutade ut det på mina pannkakor och då Kom en lärare Och bah " HALLÅ SKARU ÄTA UPP DETDÄÄR ELLER!?" Skit surt Och då blev jag feet generad :// Hatar när Lärare skäller på en.

Juuusteee ! För 1 månad senn hade ***** (killen där uppe oxxå) Precis kommit hem från Cypern och då sparkade han runt (på sparkcykel) utanför matsalen och då pratade jag med mina kompisar (sätter ut som A och B ) A"Shit va bruun han är!" B " Vart har hann vart?" Jag "Han har vart utomlands, Cypern..." B " Hur vet du deet?" A "Stalkar du han eller?"  Jag  "Aaah duveet.. (sen viskar jag typ) Eller inte..." Och jag vet inte om han hörde det så jag är typ fett rädd ;//

Anmäl
2012-11-08 20:03 #42 av: [pelan]

Okej har jättemånga men en är iallafall att jag var sjukt kär i en kille. Sen efter ett år sa min kompis att jag skulle prata med han. Så gick jag och ba hej... och när han pratade så hade han världens ljusaste röst... Det var inte en snygg kille.. det var en tjej.. jag var kär i en tjej lite awkward liksom...

Anmäl
2012-11-08 21:02 #43 av: [texel]

Det gör ganska ont att tänka på allt akward shit som hänt :(

Once apon a time it was silent in the classroom during a test, sen bryts tystnaden av att jag släpper en brakare.. 60 pers kollar på mig, tjejerna som är mer omtänksamma kollar bort direkt sedan finns där några killar som gör livet ett rent j**** helvete, man kan skratta åt det i efterhand men ooooooooooooooooooooooooooooo...

Anmäl
2012-11-12 17:43 #44 av: Amandapanda

Här kommer en som hände idaaag ;PP 

Mina två kompisar,L & E, hade suttit på Svenskan och skojjat om att dom var kära i killar osv och då sa L att hon gillade en kille som gick på hennes... Arabiska..? Ahmen och han går i 6an och på lunchen sa E till HAN "L ÄR KÄR I DEJJ" och sedaaan efter maten och gymnastiken när vi skulle ha engelska så höll jag och E På att snacka om hans namn och massa sånt och gissa vem som kommer ned förtrappan precis då ? Jooh han! Han kollade på oss skit konstigt sen... Skäms

Anmäl
2012-11-12 18:50 #45 av: [rocklover]

VARNING!!!listan kan bli lång:

jag skulle gå på toa men låset krånglade så jag bad en kompis vakta men hon följde med in. en minut senare knackar det på dörren och min kompis hade glömt att jag var där och öppnade. där satt jag och skrek medans de andra garvade ihjäl sig...

jag var på ett bad och gick in på toan men låset var sönder(IGEN) så jag bad min kompis att vakta men hon ville inte och sa att ingen skulle komma. precis då kom städaren in och blev så chockad att hon inte ens märkte att hon höll på att spruta ner mina ben.

jag pratade med mig själv och vår nya lärare fick syn på mig. on gjorde en skit konstig min...

jag körde blindbock med ett par kompisar. och de lurade in mig på fotbollsplanen, jag tog tag i en helt okänd kille och kramade honom...

vi hade sexualkunskap och min kompis gjorde en rolig sak (som gjorde att jag började garva) och precis då sa läraren penis...det var knäpptyst i klassrummet och jag satt där och garvade...

jag fick syn på en kille i vinterjacka och började skrika( jag hade precis sett en skräckfilm och var rädd) han gav mig värsta blicken.

jag skulle busa med en kompis och öppna dörren när hon (som jag trodde var hon) men det var en kille från klassen...han blev skit sur

Anmäl
2012-11-12 20:22 #46 av: Emshify

Hm, vad svårt det var att komma på nåt! Tycker att jag är med om nåt pinsamt varje dag, men det är mest småsaker (som att man säger nåt lite småpinsamt eller så) så det är inte lätt att komma på nåt... Men en grej har jag i alla fall!

Jag och två kompisar var på Leksands Sommarland. Vi hade under dagen spanat in några söta norska killar. Mot slutet av dagen skulle vi trampa såna där trampbåtar men alla båtar var upptagna förutom en kanot så vi tog en sån och paddlade runt lite. Sen blev en trampbåt plötsligt ledig och mina kompisar fick typ damp och slängde sig ner i vattnet för att hinna fram till trampbåten (det var inte särskilt djupt så man kunde stå). När den sista av mina kompisar hoppade ur hade jag ställt mig upp och tänkte precis gå i vattnet. Då blev det värsta svinget på båten så jag tappar balansen och faller pladask ner i vattnet med ett fult litet skrik och mina kläder blev helt blöta och allt. Och tror du inte att de söta norska killarna står en bit därifrån och skrattar åt mig!? xD Alltså fyfan... Mina kompisar mobbade mig resten av dagen och jag tjurade, haha! Men såhär i efterhand kan man ju skratta åt det. ;)

Återkommer om jag kommer på nåt mer! :)

Anmäl
2012-11-12 20:23 #47 av: Dipsie'n'Poo

Ah, apropå toa. :/

Jag var på Irland förra året och då var vi på en mack för jag och mormor skulle på toa och mamma ville köpa godis. Mormor gick på toa och jag följde efter. När hon var klar var jag på väg in på toan och hon sa att det inte gick att låsa, men hon skulle vakta. Jag gjorde mitt och på Irland har de en konstig spolnings''knapp'' och jag visste inte hur man gjorde.
Så jag tittade ut, och där står ju inte mormor heller. Så jag får lite panik och vet inte hur jag ska göra. Så jag försöker gå så snabbt, men diskret som möjligt förbi disken. Och där står mormor och skrattar och pratar med ägaren. Så jag öppnar dörren och springer och och hoppar in i bilen. Väldigt odiskret och så... Men väldigt pinsamt, enligt mig då. :S

Anmäl
2012-11-12 20:29 #48 av: Emshify

Åh, jag kom på en till grej! Det var i trean och typ alla tjejer (inklusive jag) var "jättekära" i en kille, vi kan kalla honom H. På alla hjärtans dag hade jag skickat ett litet kärleksbrev till honom där jag typ skrev att jag gillade honom, gjorde ett litet hjärta och skrev mitt namn. Dagen efter att jag skickat brevet och vi kom in i klassrummet stod det typ en massa rosor i en vas på H:s bänk samt ett kärleksbrev där det stod "Vi älskar dig H! /Dina hemliga beundrare" (han läste upp det högt). Och jag hade definitivt inte varit med och gjort det!! Men med tanke på brevet jag skickade innan var det ju inte så svårt att tro det... xD Usch, vad pinigt... Undrar fortfarande vilka det var som fixade det där...

Anmäl
2013-01-27 14:07 #49 av: BunnyHope

Putt!

Anmäl
2013-01-27 15:42 #50 av: Jessicahagstrom94

Jösses vilken lång lista jag kan få, bara jag kommer på allting...

- Tappat tallrikar och bestick i matsalen
- Halkat på en massa ställen
- Ramlat helt random på överdrivet många ställen
- Sagt konstiga saker
- Svarat fel på frågor framför massa personer

bland annat, kommer nog på mer sen.

Medarbetare @ Katter Ifokus.
Anmäl
2013-01-27 17:59 #51 av: [Siffran2]

1: Jag gick från matsalen i 8:an. Jag gick förbi en massa 9:or i korridoren och var på väg upp för trappan till nästa våning. På "SISTA" trappsteget så halkade jag och kom inte upp. Där låg jag och sparkade som en liten hjälplös fisk och tillslut fick min kompis dra upp mig.

Många av 9:orna pratade om det där ett tag, det var såååååå pinsamt. hahaha. Tungan ute

2: Jag skulle gå på toa och min kompis stod utanför i skolan. Och jag hade glömt att låsa, då kom en snygg kille och öppnade dörren. Jag som precis skulle dra upp byxorna började gallskrika och föll ner på golvet. Medan han tog handen framför sina ögon och backade ut. ^^

3: Jag och min ena kompis gick och snackade om en riktigt snygg kille en dag när vi var på väg hem från skolan. Den killen gick tydligen precis bakom oss, vilket jag märkte när jag vände mig om. Där gick han och flinade åt mig. Precis när jag såg honom tappade jag balansen och föll ner i busken brevid mig. Han hjälpte mig som tur upp i alla fall. ^^

4: Jag och min kompis cyklade till min häst efter skolan och jag satt på hennes pakethållare. Jag sjöng för full hals utan att märka att några 9:or stod några meter framför oss och glodde. När vi till slut åkte förbi dem tystnade jag och de stod där och flinade åt mig. Tungan ute

Anmäl
2013-01-27 18:36 #52 av: emmaap

Av någon anledning råkar jag alltid ut för pinamheter när jag åker på semester, och konstigt nog är det inte jag som "utför" pinsamheterna utan jag får bara skämmas. Pinsammast var nog ändå den gång jag var på Mallorca Läs nedan.. 

När jag var runt tio år var min familj på Mallorca och jag skulle tilsammans med min bror som då var 7 handla fika i affären vid hotellet. Så när vi står i butiken frågar jag min bror vad han vill ha och ger han samtidigt ett förslag. Men tydligen passade det inte så han säger högt och tydligt:
- No, I like niggerballs! (Hans försök att säga att han vill ha chokladbollar)  
Behöver jag ens nämna att typ alla i affären stirrade på oss?

 

 

Sen en annan pinsam sak som inte hände mig utan min mamma var när hon var i slovenien i sommras. I slovenien har de som ett snöre brevid toaletten man drar i för att spola. Så en dag åkte på dagsutflykt till Italien skulle mamma gå på toa. Så när hon är klar ska hon givetvis spola och drar i snöret brevid, men ingenting händer så hon drar några gånger till innan hon upptäcker att de har en knapp på toalätten. När hon kommer ut tittar de få som var på restaurangen väldigt konstigt på henne och hon får senare reda på av sin man att snöret hon dragit i var "invalid.snöret" det hade altså gått ett larm varje gång hon drog i snöret. Men eftersom hennes man stått utanför kunde han säga att det inte var någon fara.. :P

Anmäl
2013-01-27 22:22 #53 av: gaabriellaaa

Alltså det kan verkligen inte bara vara jag som förtränger allt pinsamt haha? Ni andra har ju massor att berätta. Jag har varit med om typ 1000 hemskt pinsamma saker men har förträngt alla så kommer inte ens på något nu hahaha. Men en grej hände igår som var ganska pinsam och det kommer jag ihåg dock Flört

Min syster är nämligen på G med en kille och jag har aldrig träffat honom förut så man vill ju göra ett bra första intryck, men så kom han igår kväll typ vid kl 12 hem till oss och det hade jag ingen aning om alls så jag hade på mig nattskjorta och mjukisbyxor med kaninpiss på (haha fräscht), nyduschad och fult hår, ingen bh (skjortan är jätte urringad), och inga strumpor (tycker det är fett äckligt att se folk utan strumpor) hahahaha love life Flört Mitt i allt så skriker jag desperat "JAG VILL INTE HÄLSA!!!!" när han kommit in genom dörren för att få min syster att förstå att jag inte vill att de går ner till mig där jag sitter och kollar på TV, men jo självklart gick de ner till mig ändå Tyst Detta har jag nog förträngt om en månad förhoppningsvis Flört

Anmäl
2013-01-27 22:33 #54 av: gaabriellaaa

Haha kom på en till sak nu som hände i veckan!
Jag brukar kolla igenom folk på fb då och då när jag har tråkigt och denna gång var jag påväg hem från en handbollsträning så jag satt på bussen hem. Då fick jag för mig att kolla upp en viss (snyyygggg) kille och tydligen hade han två fb profiler så jag kollade igenom hela hans logg, profilbilderna, bilderna han var taggad på, ja allt sånt. När jag var klar kollade jag bakåt i bussen och på platsen snett bakom mig satt han hahahaha. Jag trodde inte han såg vad jag hade gjort, eller rättare sagt så hoppades jag att han inte sett det, men när jag någon dag senare mötte hans vän på bussen som tittade på mig och garvade så fick jag nog bevis på att han upptäckt min spionering haha Skrattande

Anmäl
2013-02-06 18:42 #55 av: [Noxblood]

Jag var i ett vattenpalats en gång med mina syskon, vi hade kul med både hopptorn, ruschbana och hela alltet. Men sen ville jag slappa lite så jag stack mot bastun. Innan jag gick in så dushade jag av mig, tog av badbrallorna och allt annat som man ska innan man ska gå i i bastun:) Jag var själv där inne just då jag bredde ut mig glatt utan att bry mig om att det såg lite fel ut...

Men efter ett tag blev det tråkigt så jag gick därifrån, duchade av mig igen och gick mot basängen igen. Jag var på gott humör så jag gick rakt och glatt förbi kanske 10 personer innan jag nådde vattnet där min ena brossa fanns och snackade med en av hans tjejkompisar.

Jag -Hej Johan:)

Johan -(med uppspärrade ögon) MEN JOCKE?!!!

Jag fattar ju inte vad han håller på med men han glor konstigt ner på mig.. Så jag tittar ner... Och självklart hade jag glömt att ta på mig badbyxorna igen efter bastun så jag hade gått förbi folk sprittsprångande naken... Jag sprang tillbaka och dålde det som dölja gick...

 

Pinsamt som fan:$

 

Anmäl
2013-02-06 20:26 #56 av: Anonym

(Detta handlar om bajs... läs inte om ni är kännsliga för sånna saker. Det är inte så dåligt fast endå...)

Har igentligen inte lust att skriva detta då jag tycker det är så äkligt och jobbigt att ens tänka på..

Jag gick i mellan stadiet(kommer inte ihåg vilken klass) jag tog bussen till skolan, och när jag var ganska nära skolan då ville jag fjärta. Så jag gjorde det och såklaryt så råkar jag skita ner mig x(

Det var så obehagligt och jobbigt och jag fick för mig att "jag kan försöka trycka upp det igen" Av någon anledning trode jag att det verkligen skulle gå.. Så jag sätte mig på en bänk utanför skolan och liksom försökte trycka upp bajset igen, jag var ju så liten och dum i huvudet att jag inte fattade att det gjorde hela saken bara mycket värre.

Så jag bestämde mig eftersom det inte gick så skulle jag gå till skolan endå och gå in i toan på en gång. Jag var säker på att jag kom försent så att ingen var ute i korridoren. 
När jag kom till skolan så gick jag direkt in i toa rummet, drog ner byxerna och såg en stor pöl(?) av bajs i mina kalsonger.

Jag tog papper och försökte torka rumpan och mina kallingar så gått som möjligt.

Jag går in i klassen efteråt och såklart börjar eleverna kommentera att det luktar skit..
Jag försöker undvika allting, och allt mina kompisar snackade om hela dagen var hur allt luktade bajs..

Lite pinsamt eftersom det var jag som gick runt med torkat bajs i mina kallingar och på rumpan.(fick inte bort allt)

Det var så jävla pinsamt. Tur nog att ingen kom på att det var mitt fel att allt luktade xD

Det kanske inte låter så himmla dåligt, fast tro mig. Att gå runt i skolan med skit i kallingarna och vara runt mina vänner som konstant kommenterade lukten, det är pinsamt.
Och tänk också all jävla stress och ångest jag fick före skolan när jag baja. Jag ville springa hem fast jag var tvungen att ta bussen i såfall. Och att åka buss med skit i kallingarna.. Nej tack!

Anmäl
2013-02-06 21:22 #57 av: Jessicahagstrom94

Jag har en förmåga att prata för högt i dåliga situationer..

Som idag när jag upptäckte att jag hade kondomer i min väska, så säger jag det högt och glatt till min vän men jag tänker inte ett skvatt på att dom i rummet bredvid lätt kan höra eftersom det är lyhört i just dom rummen. Tänk om dom killarna hörde?!

 

Medarbetare @ Katter Ifokus.
Anmäl
2013-02-06 21:53 #58 av: [MikeW]

#57 haha, ganska likt vad jag gjorde idag på mc donalds :P Jag skulle gå in på toan och det första jag ser är hur fint det är där inne, luktar inget och det är skit snyggt överallt.

Så när jag öppnar dörren så skriker jag till "Men fan vad fräscht!!(tror det stavas så)" xD tror några hörde mig... :P 

..Jag skrek ganska högt :P

www.kairuo.deviantart.com Spöke  Sajtvärd för Teckning Ifokus
           Check out my art ^ :D              Medarbetare för Digital Konst

Anmäl
2013-02-06 22:01 #59 av: Ztrawberries

#57
Hahahah! Guud vad jag känner igen mig! xD

En dag var vi på ungdomsmotagningen med skolan och det var en kvinna som ställde frågor om allt som hade med sex att göra, och jag var den ENDA som pratade glatt och svarade på alla frågor innan jag upptäckte alla konstiga blickar ifrån de andra, hahha! ;)

Vi fick ju en hel del kondomer efteråt som jag och mina vänner lekte runt med (ja, vi är larviga även fast vi är 15) sedan stoppade en utav mina kompisar ner en öppnad kondomförpackning (kondomen hade hon slängt iväg, gud vet var) i min ficka, utan att jag märkte. Jag gick sedan hem, åt mellis och skulle åka till stallet. Jag tog ur mina nycklar (som då låg i skoljackan där förpackningen låg) och la över i min stall jacka ifall mamma inte skulle hunnit hem innan mig, fortfarande HELT ovetande om kondomförpackningen i min jacka. Jag är i stallet i några timmar och umgås med killen (18år, vi kallar honom W) som äger "mina" hästar. När jag kommer hem så är mamma hemma och kommer ut i hallen jag tar då ut nycklarna för att lägga dom i nyckelskåpet när kondomförpackningen åker ut..

Mamma: Linda.. Vad har du gjort i stallet idag ;)
Jag: öhmm... Alltså mamma de måste varit min kompis som la den där.. *generad*
Mamma: Var den kompisen möjligtvis W? ^^
Jag: MAMMA! *faceplam*
Mamma: det är inget att skämas över! När två personer tycker väldigt...
Sen fick jag ytterligare en lektion om sex, hahah! xD

Sen har jag blivit retad av mamma och mina kompisar, kan inte ens prata om stallet eller W innan de brister ut i skratt ;) TÄNK om den hade åkt ur fickan när jag var med W?!? PINSAMT!

Anmäl
2013-02-06 22:13 #60 av: [MikeW]

HAHAHA xD Herregud! xD Undrar vad W hade tänkt om du tappade den när du var med han :P

www.kairuo.deviantart.com Spöke  Sajtvärd för Teckning Ifokus
           Check out my art ^ :D              Medarbetare för Digital Konst

Anmäl
2013-02-06 22:14 #61 av: Jessicahagstrom94

#58 & 59, Haha då är jag alltså inte ensam om den pinsamma egenskapen... ;)

#59 En liknande sak hände min pojkvän i början av vårt förhållande som ingen av oss kommer glömma. Han hade kondomer i sin jacka och hans mamma skulle tvätta den, och vad får hon syn på? JOMENVISST, kondomerna! Och då blev det väl världens lektion för honom också om hur duktig han är som tar sitt ansvar osvosv... ;)

Medarbetare @ Katter Ifokus.
Anmäl
2013-02-06 22:18 #62 av: nottheonly

Haha när ni pratar om att prata högt så började jag tänka på en gång i skolan så tyckte jag en kille var snygg och så skulle jag visa en vän vem han var när han kom ut från en lektion.. Och när jag trodde att han hade gått så sa jag ganska högt att där var han som jag tycker är snygg, då kommer han tillbaka!!!! HAHA, då hade han bara gått runt hörnet typ så jag inte såg honom.. och jag började skratta as mycket för jag höll på och dö av skam typ, det var så pinsamt och han hörde ju såklart för att han började också skratta Tungan ute

Anmäl
2013-02-06 22:22 #63 av: [MikeW]

#62 lol! xD Så blev det något mellan er två då <3  xP

www.kairuo.deviantart.com Spöke  Sajtvärd för Teckning Ifokus
           Check out my art ^ :D              Medarbetare för Digital Konst

Anmäl
2013-02-06 22:22 #64 av: Jessicahagstrom94

Och på bio en gång så satt jag och min vän och pratade ganska högt eftersom det var hög volym på filmen just då, men när jag skulle prata blev det knäpptyst och allt som hörs är jag som sitter och skriker. Tyst

Vi har nog alla lärt oss en läxa - sluta prata högt jämt. ;)

Medarbetare @ Katter Ifokus.
Anmäl
2013-02-06 22:22 #65 av: Ztrawberries

#60
Hahah! Jaaduu, vågar knappt tänka tanken.. xD
Han är ju rätt snygg också *dubbelpinsamt*

#61
HAHHAHAHH! Guud vad roligt! xD

Anmäl
2013-02-06 22:25 #66 av: [MikeW]

#64 haha epic xP Jag tror jag ska börja prata högt mer! Gör saker så jävla mycket roligare haha xD

www.kairuo.deviantart.com Spöke  Sajtvärd för Teckning Ifokus
           Check out my art ^ :D              Medarbetare för Digital Konst

Anmäl
2013-02-06 22:29 #67 av: Jessicahagstrom94

#66 Haha det har du så rätt i! och då får vi mer att skriva här ju ;) ska nog gå och prata högt hela dagen imorgon.

Kan väl lägga till den gången då jag tappade ALLA mina små mynt inne på stan och det bara plingade på golvet. tror ni någon stirrade? Jo, inte någon mindre än alla som var där just då. :)

Medarbetare @ Katter Ifokus.
Anmäl
2013-02-06 22:37 #68 av: [MikeW]

Haha xD Jag hatar verkligen när man tappar pengar på golvet! Fan vad det är pinsamt!


www.kairuo.deviantart.com Spöke  Sajtvärd för Teckning Ifokus
           Check out my art ^ :D              Medarbetare för Digital Konst

Anmäl
2013-02-06 22:39 #69 av: nottheonly

#63 Haha nej nej, det var inget sånt ^^ utan jag tyckte bara han såg bra ut Tungan ute

Anmäl
2013-02-06 22:47 #70 av: [MikeW]

Jaha ok xP

www.kairuo.deviantart.com Spöke  Sajtvärd för Teckning Ifokus
           Check out my art ^ :D              Medarbetare för Digital Konst

Anmäl
2013-02-07 08:59 #71 av: Aboow

Gick in på hm och skulle kolla på en ny bh. Gick runt lite och sen när jag skulle gå ut så kommer det fram en tjej till mej och säger att jag har gått runt med ett par trosor som hade fastnat i luvan på jackan.. score....

Hade failat sönder totalt på en engelska-lektion så jag var skitarg då. Skulle gå ut genom klassrummet och så skrek jag 'SKJUT MEJ NÅGON, ÅÅÅÅÅÅÅÅ orkar inteeeeeeeee' och så står mitt crush där... ._.

kommer inte på ngt mer xD

Anmäl
2013-02-07 09:29 #72 av: [pontusflicka]

Haha pinsamheter... detta får man ju inte missa. Kommer inte på något med mig själv men minns när jag gick på högstadiet, så var alla. både tjejer och killar i ett s.k uppehållsrum, och så var det då en tjej som råkade bajsa på sig där.... tyckte så synd om henne. Läraren blev jättearg på henne och följde henne till toaletten. 

Då när händelsen väl var inne så skrattade jag. Men egentligen är det ju elakt, tänk vad pinsamt det måste ha varit för henne... och då fattade jag ju inte så mycket, utan tänkte mer: vem fan bajsar på sig i denna åldern? men det visade ju sig senare att hon var sjuk och nu tycker jag bara det är pinsamt och synd om henne.... fast då var det kul, när man inte förstod så mycket eller inte lyssnade. Och elakt nog flinar jag nu med. Är väl lite smått elak, men tycker det är så pinsamt så blir att man inte kan hålla emot heh. >:)

Anmäl
2013-02-07 20:01 #73 av: mikkan01

Var inne på ica och skulle köpa något litet och när jag skulle betala tänkte jag att jag kan ju betala med småkronor för att bli av med dem, kollar bakom mig och ser att det börjar bli kö bakom mig.
Öppnar plånboken och alla småkronor ramlar ur....börjar plocka upp dem (det var en hel del) och stoppade dem i maskinen samtidigt som jag hör folk i kön småfnissa och andra sucka. 
Inser sen att det fattas 6 kronor så jag är tvungen att betala med en hundralapp då jag inte hade mindre och fick en hel del småpengar tillbaka.

SÅ sjukt onödigt alltihop var och gud så pinsamt det var hahaha... *förtränger*

Anmäl
2013-02-23 18:55 #74 av: BunnyHope

Putt putt!

Anmäl
2013-02-23 19:33 #75 av: [MikeW]

#67 Haha, jag, min mamma och min bror skulle till sjukhuset idag för att hälsa på pappa.

Så när vi var i parkeringen så upptäckte jag hur det ekade. Så när min mamma frågade mig en sak då skrek jag skit högt "JAA!!"

Det var några stycken där fast dom sa inget, mamma började skratta som helvete xD min bror börja skratta för mamma skratta :P

Älskar att prata högt <3  Och nu vet jag att mamma tycker det är skoj också :P

www.kairuo.deviantart.com Spöke  Sajtvärd för Teckning Ifokus
           Check out my art ^ :D              Medarbetare för Digital Konst

Anmäl
2013-02-23 20:11 #76 av: menokej

åh gud, det pinsammaste jag varit med om måste varit när jag och en kompis hade druckit en hel del så vi var rätt fulla och var såklart tvungen att gå till mcdonalds... Där träffade vi en kille som inte heller var helt spikrak och vi snackade med honom om allt möjligt som jag inte ens vill prata om. Delade lixom det mest privata helt öppet. Jag har för mig att jag ljög om min ålder och sa att jag sexton eller något, han var sjutton.

Det var några dagar innan julafton och vi skulle fira julafton med mammas kompis och hennes två barn jag aldrig hade träffat förut.
sen åker vi dit på julafton, går in i lägenheten och gissa vem som är hennes son? Jo, killen på donken. Gissa om jag dog?
Vi sa aldrig något till varandra och han fick såklart reda på att jag 14. Han satt på sitt rum hela julafton.

och som om det inte räckte med det så började våra mammor skämta om att vi skulle bli ett par typ... Åh gud.

det var dock lite roligt, sen på kvällen sa hans mamma: åh, ja 'pelle' är så skötsam, han har aldrig druckit eller något
haha som jag skrattade inombords...

men det var RIKTIGT pinsamt haha, ser verkligen inte fram emot när vi ska träffa de nästa gång :S

Anmäl
2013-02-23 22:01 #77 av: CHARMEN

Hihi en gång när jag skulle köpa nånting på Coop ( mins inte vad) iallafall när jag stod i kön så skakade jag mina småpengar hit och dit i handen. Och helt plötsligt råkar jag kasta pengarna på killen som stod bakom mig :s och jag vänder mig om och typ skriker förlåt till honom och sedan så får jag stå och plocka mina pengar ur hans varukorgXD

Och en gång när jag gick i trean tror jag så hade vi matte och jag satti frid och fröjd bredvid en kille som jag va kär i. Och naturligtvis så lägger jag av världens j***a brakade som hörs över hela klassrummet :s alla skrattar i högan sky och jag sitter där som världens tomat och försöker spela med.

Anmäl
2013-04-02 00:54 #78 av: :holmgreen:

Igår i mat affären så gick jag och pratade med min bror. Jag går och går, fokuserar på att prata. Sen märker jag att han inte går bakom mig längre. Då har jag gått där och pratat med mig själv i typ 3 minuter! :O
galet pinsamt haha!

Sen så var jag och mamma och shoppade. Jag hittade en sjukt ful tröja (enligt mig) Så jag gick fram med den till personen jag trodde var min mamma o ba: "HAHAHAHAHA OMG KOLLA DEN HÄR! HAHAHHA VÄRSTA NÅGONSIN!"
Sen insåg jag att det inte var min mamma, utan det var en tant som stod och kollade på den tröjan. That was very awkward..

Anmäl
2013-04-02 12:26 #79 av: tootiis

De hände för några veckor sen. Första gången jag åkte buss till skolan helt själv (dom jag brukar åka med va sjuka). Iaf kommer till den busshållplats jag ska av på. Busschauffören pratar med någon längre fram i bussen, och glömmer självklart att stanna. Så han tvärnitar ca 100m från hållplatsen, utropar ett förlåt och öppnar dörrarna.
Ni vet e stolarna är lite upphöjda så man måste ta ett stort steg upp till sätet? Precis så var det i denna buss. Och vad händer inte då? Jag fick väl lite panik över att han inte stannade, och när han väl stannat så tänker inte jag på att man måste ta ett steg ner, utan kliver oförsiktigt ner i "gången" och ramlar! Slår i svanken och benet. Nästan springer ut ur bussen och till skolan som låg ca 800m därifrån xD

Usch va pinsamt det va! Dessutom var bussen nästan full.

Anmäl
2013-04-02 18:14 #80 av: BeccaTilda

Vet inte om detta är det pinsammaste jag har gjort, men här kommer en pinsam story iaf..

Vi hade besök hemma av en familj och jag hade varit på gymnastik tävling så jag kom hem lite senare. Efter en tävling går man ju och duschar så det gjorde jag. Jag tar av mig alla kläder, slänger de i tvättkorgen och kommer på att jag inte borstat ur frisyren så ställer mig HELT naken framför spegeln och börjar borsta håret. Precis när jag står där så rycker det i handtaget och jag hinner tänka "tur att det är låst" men precis då öppnar pappan i den andra familjen dörren och hinner gå in ett steg innan han snabbt säger: "oherregud" och stänger dörren efter sig. Låset hade inte gått i lås ordentligt.. Fy heeeelvete vad jag skämdes!!
Hur kul tror ni jag tyckte det var att gå ner och sätta mig vid samma bord som honom och äta sen??

Kommer aldrig glömma det hur mycket jag än försöker!!!

Anmäl
2013-05-16 19:21 #81 av: Sarah!

#80 Jag skulle dött om jag var du!

Anmäl
2013-05-16 19:33 #82 av: BettaSplendens

Jag hade precis tagit ett glass vatten i matsalen, går ganska diskret mot bordet dock missar jag att det var en enorm vattenpöl på golvet så jag halkar totalt och spiller ALLT mitt vatten på mig.. Kan säga att jag fick en del blickar ;)


Anmäl
2013-05-16 19:44 #83 av: Jessicahagstrom94

1. När min bror hade innebandy som liten skulle jag backa eller något till min pappa och ställa mig framför honom, bara det att jag ställde mig framför någon helt annan människa, och inte märkte jag det heller. minns inte exakt. minns bara hur röd jag blev i ansiktet efter att ha stått och försökt hålla "min" pappa i handen. (jag var jätteliten)

2. har pratat med en person trots att personen inte ens var i närheten och när jag kom på mig själv insåg jag att det lär ha sett löjligt ut när jag gick där helt själv och pratade.

3. har snubblat bland jättemånga människor när jag skulle springa en bit.

4. Idag halkade jag på en gurka i matsalen. Jag ramlade inte men jag stod där helt bredbent som en fåntratt och funderade vad som just hände.

GapskrattarPokal

Medarbetare @ Katter Ifokus.
Anmäl
2013-05-16 21:25 #84 av: BeccaTilda

#81 höll på :o hahh uuuusch vad hemskt det var!!

Anmäl
2013-05-16 22:34 #85 av: bambiiii


80# NAAAAAJ, stackaaaaaaaaaaaan :(

Anmäl
2013-05-17 17:50 #86 av: BunnyHope

Sen finns oxå "basic" pinsamheter:

Ta fel vuxen i hand när man va liten
Säga Mamma/Pappa till läraren
Sagt något heeelt konstigt
Trott att man pratat med sin kompis...(istället babblar man för sig själv)
Råkat fisa/rapa i klassen 

Tyst

Anmäl
2013-05-17 18:49 #87 av: Underbarn

Skulle starta min svärmors bil. Jag parkerar alltid i friläge så jag tog för givet att det var friläge i hennes bil. Jag står böjd in i bilen (med fötterna utanför på marken) och vrider om nyckeln utan att koppla. WROOM så studsar bilen rakt åt helvete in i carporten och krossat en glasdörr. 1:ans växel låg tydligen i.

Fy vad jag skämdes!!! Och svärfar blev skogstokig! Jag var hos dom varje dag men efter det var jag inte dit på en hel månad! Usch så pinsamt.

Igår åkte jag bil med min syster i Spanien. Hon är inte så bra på att köra tycker jag, och vi skulle "fickparkera" (fast vi hade stor yta så jag tycker inte det skulle vara svårt alls). Min syster gasar sjukt onödigt mkt så det låter jätte högt! Så en kille vänder och tittar på oss! Jag skäms. Sedan går han vidare och min syster får då MOTORSTOPP!! Killen tittar då bak på oss igen! Så pinsamt. Jag åkte bara med men skäms ändå haha. Aldrig mer ska jag låta henne köra.

Var på en stor mässa i byn där alla dricker. Tycker jag ser en person jag känner och knackar på rutan ler stort och säger hej! Han bara stirrar och tror väl jag är packad! Jag ser att det är helt fel person lol. Fast han har sagt hej till mig när jag gick i skola med han (helt okänd) två gånger bara så där x) men jag var inte ens full :P

Gjort en del pinsamma saker på fyllan också. Haha...

#73 finns en alkoholist här han var på Ica och betalade något för någon tusenlapp med SMÅMYNT. Det tog sjukt lång tid.

Anmäl
2013-05-17 21:17 #88 av: Sweety

Ni vet när man var yngre och inte vågade fråga chans själv så man bad sin bästa kompis att fråga istället? Min dåvarande bästa vän bad mig att fråga chans på Filip i vår klass och självklart gjorde jag det. Han sa ja och jag sprang för att berätta detta. Senare samma kväll ringde min kompis helt förtvivlad då det visade sig att jag frågat chans på fel Filip.. Han hade gått runt hela dagen och vart trevlig mot henne medans hon sprungit efter en mycket ovetande Filip. Oj vad pinsamt det var..

- Medarbetare på Lockar ifokus.

https://nouw.com/rosettagabriella - In och läs!

Anmäl
2013-05-17 22:01 #89 av: Nellie007

Har gjort massor men idag så hände det en väääldigt pinsam sak! Det började typ med att en kille i min klass tog en flaska och sköt vatten på mig.Arg  

Så då fyllde jag en flaska med vatten och sprang efter honom. Han gömde sig bakom en ny i våran skola som jag inte känner men klasskompisen vet att jag tycker han är as snygg. Kär 

Men då tänker jag inte på att han (den nya killen) sitter där så jag kastade vattnet rakt i ansiktet på honom.Skäms

Och då sprang min jävla klasskompis iväg och skrattade sönder. Och jag stod kvar och hade ingen aning om vad jag skulle göra, men sen började vi som tur var!Skrattar

Anmäl
2013-05-17 22:05 #90 av: emmaap

På tal om att fråga chans med hjälp av lappar. 
När jag gick i kanske 5:an? var jag dör kär i en kille som hette Viktor. Så när alla lämnade klassrummet för att ha slöjd som sista lektion passade jag på att lägga en teckning jag ritat i hans bänk. Mitt på tekningen stod det klart och tydligt: Hej Viktor får jag chans på dej / Emma. Var jätte glad över att jag vågat ända tills att Viktors föräldrar dök upp i slutet att lektionen för att ha utvecklingssamtal med Viktor och läraren. (under våra utvecklingssamtal visade vi bl.a. hur det ser ut i våra bänkar). Vet inte om jag eller Viktor skämdes mest, men pinsamt var det. 

Anmäl
2013-05-17 23:24 #91 av: HUMAN0ID

Har hänt många pinsamma saker men har glömt det mesta..

För någon vecka sedan när väntade på bussen blåste det hemskt mycket och mitt hår var över hela ansiktet vad jag än gjorde. Tänkte att det kan väl inte vara så farlig eftersom det antagligen bara är några få främlingar på bussen.. Det var svinkallt ute också, så när bussen kom och jag gick in var mina ben helt stela så jag höll på att ramla i trappan. Sedan sa han som körde bussen någonting till en gubbe som satt brevid, och jag svarade "Ja!" jättehögt, eftersom jag först trodde han pratade med mig... När jag ska gå och sätta mig ser jag att HELA bussen är full med asgamla klasskompisar och snygga killar. Benen är fortfarande stela och jag nästan ramlar in i sätet haha. Ush, vad hände där lixom? Skäms fortfarande jätte mycket haha..


Sedan för någon dag sedan när jag var ute med hundarna gick jag ner till älven. Jag hade på mig jätte konstiga kläder eftersom det var helg och jag bor mitt ute i ingenstans, och trodde ingen skulle se mig. Så ser jag att en båt kommer, och jag skäms jätte mycket så springer in i en liten skogsdunge i hopp om att dom ska åka förbi och inte se mig. Men klart ska det vara svårt att ta sig fram och jag såg att dom kollade på mig, och det fanns inte heller något bra träd att gömma sig bakom så började springa upp för kullen tillbaka till huset igen (varför vet jag inte hah). Måste sett ut som en idiot när jag sprang så fort jag såg att dom kom! Men tillslut hittade jag ett bra gömställe, och vad gör båten då? Jo den stannar mitt där jag sitter och personerna börjar fiska! Satt där minst tjugo minuter och hundarna prasslade i löven jätte mycket, så dom måste märkt att jag var där. Vågade inte gå sista biten upp för kullen eftersom dom måste trott jag höll på med något jätte konstigt eftersom jag sprang iväg när dom kom. Tillslut rusade jag, var sååå pinsamt och dom stirrade jätte mycket på mig!

Hänt många fler pinsamma saker men minns inte just nu ;)

Anmäl
2013-06-18 12:40 #92 av: knugi

Har ett par stycken x-rated grejjer men en ful sak som jag inte glömmer var efter att jag duschat


Går ut helt naken i köket för att hämta något ur kylskåpet, vänder mig om och precis utanför de stora köksfönstren är det en väg som går

Där står tre äldre damer helt förstenade med typ ":O" blickar.

Hinner tänka "ajdå, om det här tolkas fel är det inte bra" så min spontana reaktion var helt enkelt att fjollvinka glatt och le stort!

Dom skrattar och skakar på huvudet och jag pallrar mitt arsle bort ur synvinkel


Anmäl
2013-06-18 12:43 #93 av: [00livia]

#92

HAHAHAHAHAH Gapskrattar

Anmäl
2013-06-18 21:56 #94 av: BunnyHope

#92 Oh gosh! Gapskrattar

Anmäl
2013-06-18 22:32 #95 av: Cazzos

#92 Haha, skön stil Skrattar

Anmäl
2013-06-21 13:08 #96 av: Viilmaa

Jag gör inte så mkt pinsamma saker, men däremot säger jag rätt mkt utan att tänka mig för...

Senast var i onsdags, var iväg med min konfagrupp på läger. En annan kille som bor i närheten var där nästan hela tiden (vi går även i samma klass så vi känner ju varandra rätt bra).
Jag satt på en stol vid ett öppet fönster och han stod bakom. Sen säger jag "fy fan vad det luktar ko här". Han kollar lite sårat på mig. Kommer på att han bor på en bondgård med massvis med kor!!! Slänger snabbt ur mig "det måste komma utifrån" och blickar mot fönstret. Gick snabbt därifrån. Usch vad pinsamt, stackars kille!! 
Inte nog med det, lite senare samma kväll sitter vi vid matbordet och jag kollar instagram på hans mobil. Sen tar han mobilen och jag vet inte hur men det kommer upp en bild på honom som han har lagt ut. Jag tyckte visst inte att jag hade skämt ut mig tillräckligt mkt utan helt omedvetet säger jag "palla att du har 39 likes!!". Oopps, där skämde jag ut mig ännu en gång... 

En annan gång har jag sagt till en annan kille i min klass "asså anton ska inte du byta byxor snart, du har haft dom aslänge!". 
Dagen efter hade han faktiskt bytt byxor och då kunde jag inte annat än säga "ååh äntligen har du bytt byxor!!!!" och då fyller min kompis i med "finally!!!!!" 

Tror att jag ska börja hålla tyst Tyst

Anmäl
2013-06-21 16:21 #97 av: [MinIda]

Jag skämmer ut mig hela tiden. Det är ett under att jag inte dött ännu av pinsamhet. Men har lärt mig att klara av det lite.


  • Jag skulle föreläsa för skolan med min kompis om nån lucia sak. Och så ska vi gå upp på scen. Och såklart så ska städerskan just då ha tvättat trapporna upp. Jag ramlar,drar ner min kompis. Sedan när jag stiger upp ramlar min kjol av. Och jag hade bara trosor under. Gissa om det blev spridda skratt. När vi sedan kommer upp på scenen och skratten tystat sig lite, tar jag mikrofonen.. och just då så rapar jag rakt in i den. Skäms


  • Min bästis och jag hade varit på idrottslektion och vi skulle duscha. Jag blev lite försenad och när jag kommer ut ur duschen och ska ta mina kläder är dom borta. Jag går runt som ett tok och letar och lektionen har börjat. (Kan nämna att det var 1 april). Efter cirka 10 minuter hittar jag mina kläder och när jag har klätt på mig dom. Och går till lektionen skrattar alla som är i korridorerna. Jag tittar funderande på dom. Och då kommer min kompis och drar in mig till flickwc. Hon drar mig till en spegel och då ser jag. Någon som var mina kompisar. Hade klippt hål på blusen just vid brösten. Och när jag kollar upp på mitt hår är min hårfärg grön. Så dom hade bytt ut mitt hårschampo till hårfärg med färgen grön. Så jag hade grönt hår i en månad. OberördGenerad  • Jag skulle för en gångs skull gå upp med stil för matsalstrapporna men då råkar jag dra ner gardinstången. Och när jag tagit ett steg till går jag rakt in i den jag är kär i. Och ramlar sedan ner några trappsteg ner.  • Vi satt i klassrummet och jag sitter vid fönsterbrädet. (Det är som ett fönster lite längre ut och sen en slags ''bänk'' med blommor och sånt där, på vintern julstakar'. Sen så håller jag på att peta i gardinerna. Som är långa då det är högt tag och långa fönster. Sedan så på något sett drar jag ner hela gardinen och gardinstången lossnar halvt. (Den hänger rakt ner. Det ska ju vara två stycken som ska hålla i den men nu var det bara en.) Jag får gardinstången i mitt huvud och sedan när läraren stiger in får jag gardinerna på mig, som i slow motion. Och jag skriker, ramlar framåt, slår handen i en pulpet och sedan kommer läraren. Och jag med min fantastiska förmåga får av mig gardinerna och slänger de rakt på läraren. Och hon tappar sina ''dyrbara'' glasögon i golvet. Och krasch så var dom sönder.  • En kille i min klass sparkade en boll till mig. Och jag skulle passa tillbaka (Det var inomhus i korridoren). Och vi har väldigt många tavlor, uppstoppade djur i vår skola. Med min skicklighet träffar jag först ett uppstoppat djur och sedan en tavla som hade glas ovanpå sig. Det lät som någon först sprang in i en lyktstolpe av trä med ett huvud gjort av glas och huvudet sprack. Var glada att ni inte är jag. Det där var bara några av sakerna jag har råkat ut för.

Medarbetare på: Agility och ryssland

Anmäl
2013-06-22 15:51 #98 av: Vikan

Jag är allmänt klumpig. Kan vända mig och trilla, trillaöver "osynliga" stenar. Vintern ska jag inte ens nämna... kan säga att pågrund av mig trillade jag och en kompis ner i ett dike. Isen går sönder och helt plötsligt ligger vi blöt, äcklig lera. Ska jag ens nämna att jag landade  henne? Resten av dagen var vi täckta i lera.. 

När vi hade en skolresa och var indelade i grupper skulle vi åka tåg. Det var länge sedan jag åkte tåg och hade glömt att sätena åkte ju upp om man reste sig. Jag satt bredvid en totalt främling och framför mig satt två av mina kompisar som var med. Skulle kasta något och ska sätta mig. Sätet hade ju fällt sig upp igen! Jag satt mig i tomma intet. Hela den där vagnen var ju full av människor. I början var alla tysta, sedan började ju alla tysta. Mannen bredvid mig kollade bort och skrattade... 

Spillde ut lite mjölk en gång, nästan på min kompis. Samma kompis med med den där ler olyckan. Mjölken hamnar på stolen men jag rusar iväg. Vad ropar en kille? "Viki, spillde du ut mjölken?!" Genom hela matsalen. Var tvungen att ropa tillbaka... var snabbt därifrån innan en lärare skulle börja fråga.

Säger fel saker, hela tiden. En kille knuffade ut mig i en buske och jag drog med mig honom. Hans axel var spetsig - märkligt, ja - så utan att tänka mig för, sa jag: "Aj, du är spetsig". Tror du inte mina två kompisar börjar skratta och reta mig? "Det gick ju fort!". Jag dog. ;_;       Har för den delen sagt mer fel saker. Som det där med "Du är ju fylld av blod tills du blöder", inte det bästa att säga till en tjej. Framför si så där hela mellanstadiet och några andra...

Anmäl
2013-06-29 09:39 #99 av: fsigge

vi gick och badade med klassen en gång och då skulle ju jag vara först med att hoppa i vattnet (hade ju självklart bikini på och så) och när jag hoppade så hoppade jag så fort att bikini-överdelen kom ända upp till armhålornar och jag märkte ju självklart ingen och när jag gick upp för vattnet så hörde jag bara killarna "WOW UNDEHÅLLNING OCKSÅ!" och då stannade ungefär på mitten att bruggan och kollade bakot och sa " vad kollar ni på?" och min kompis satt bakom killarna och gjorde en gest att jag skulle kolla på bikini-öerdelen. Och där stod jag , röd som en tomat som håller på att sprängas och rätar till bikinin och dår till min handduk...

och så hände en annan sak i matsalen i skolan. Min kompis och jag satt och asgasvarde sjukt högt (kommer inte ihåg varför).  Jag skulle dricka lite mjölk men då sa min kompis något roligt så att de sprutade mjölk över hela bordet och de somm satt bredvid oss och läraren som satt bakom min kompis (vi satt mittemot varandra) och gissa om läraren blev sur?

Anmäl
2013-06-29 14:05 #100 av: Ireland

Jag har varit ihop med en tjej i ett halvår nu och vi kallar varann "Älskling", problemet är att min hjärna inte riktigt gillar att registrera vem jag pratar med och det slutar ofta med att jag kallar lärare, främlingar och butiksbiträden för det!

Lagom pinsamt är det också när Styvfarsan säger godmorgon och man svarar med "Godmorgon, sötnos!". Vi skrattade bort det men still! 

Anmäl
2013-07-03 23:22 #101 av: Yen-Chan

minns några pinsamma gånger i mitt liv... då man säkert förträngt de flesta :P

1. En gång minns jag iaf att jag var i Kicks (tror jag det var?) och bestämde mig för att köpa smink :) nöjd som jag blev traskade jag iväg till kassan och la upp det jag skulle köpa........

kassörskan blev tyst..... och sa sen: du ska väll inte köpa den här? Det är en test.

Röd som jag blev sprang jag tillbaka och bytte. Lämnade över pengarna och lämnade efter mig ett tyst tack innan jag sprang ur butiken.


2. en annan gång minns jag när jag var på ett sånt där inomhusbad med min pappa och syster.

vi hade jättekul och lekte runt och hoppa och klamrade oss fast på de där flyt leksakerna i vattnet. Så utbrister min pappa: Jennifer, man ser hela din fi**a (exakt det ordet sa han inte, men minns inte nu - sak samma haha) hur som helst blängde jag på min far och menade att han hade kunnat vara lite deskret och inte behövt ropa ut det -.-

antagligen var mina bikini trosor lite för stora....


3. sist men inte minst! på mitt gymnasium läser jag film, och under en filminspelning skulle vi använda oss av, ni vet Cola-Mentos-Kondom grejen.... Min lärare sa åt oss att vi absolut INTE fick spilla någon cola på greenscreenen (det gröna tyget) för att det inte fick bli fläckar...... och jo, gissa vad som händer. Colan flyger och lägger sig på tyget. som tur var, var inte läraren i rummet då, men jag o mina vänner fick panik - det som inte fick hända hände! vi rullade ihop tyget o slängde det bakom någon hylla xD i förhoppning att det inte skulle märkas. Någon dag efter kom vi tillbaka för att kolla... och lyckligtsvis blev det inga märken på den ^^ konstigtnog :P men skraja var vi allt xD
Film-Reklamen vi gjorde blev ändå ganska lyckad... inte bland de bästa men vill ni se har jag den här ^^ 

http://www.youtube.com/watch?v=6YhdsWyikog

Anmäl
2013-07-04 00:08 #102 av: Clementinbarn

Har säkert gjort massa pinsamma saker genom åren, men det senaste någorlunda pinsamma händelsen var på idrotten när vi körde någon typ tävling, de var min tur att springa och jag hann nog inte ens ta ett helt steg innan jag trillade pladask framlänges, dom som såg det skrattade och min kompis som satt på bänken och kollade sa att det var årets bästa och skrattade så hon grät.
Idrottsläraren typ bara "haha, kbry RES DIG OCH SPRING!"

Denna bilden lades sedan upp i min fb, såklart Skrattar

Anmäl
2013-07-04 00:28 #103 av: [Odde]

Hmm alldeles för mycket helt enkelt Gapskrattar

 Fick slut bensin i ett snut jag Gapskrattar

En tjej hoppade upp på min rygg på en fest bakifrån och jag ramlade fråmlänges och faceplanta i ett bord hahah...

Jag spydde på mitt ex :C 

Jag knäckte min bräda som jag köpt veckan tidigare när jag skulle lägga en vanlig 360._.

Jag har gått in i en stolpe framför en brud som jag var kär i Skäms

jag har blivit påkommen när jag haft sex tusentals gånger:o

Spytt på ett dansgolv i magaluf framför mina lärare hahah..

spillt en drink på gäster som flirtade med mig bakom baren Skrattar

naken badade i magaluf med en tjej och när vi kom upp var dom borta ( trots att våra lärare varnade oss för det ) 

Jag har vart med i paows bloggSkämsSkämsSkäms.......
 
Det var allt jag kom på på rak hand ^^ 

Anmäl
2013-07-04 01:35 #104 av: [MiniPim]

Det var jättepinsamt när jag red och så skulle vinsterna någon stans för läraren skulle gå igenom en grej, så backar min häst (det va vid parkeringen) och dens feta rumpa råkar nudda någons bil.. Så blir det värsta bucklan innåt och han som ägde bilen stod där.. Han bitchblicka mig, men jag tror inte han såg bilen xD
Den hästen var idiotisk, putta in mig i brännässlor så jag brände hel mig också mellan massa folk.. Kul

Jag hatar sånna situationer, seriöst xD när man skämmer ut sig och kan inte komma undan.

Men inte jättepinsamt kanske xD

Anmäl
2013-07-04 21:03 #105 av: [MikeW]

Vi hade en eng grej där vi skulle skriva om våra favorit artister och låt. Jag har ingen.. Vilket gjorde det hela otroligt jobbigt.

Vi skulle läsa upp vad vi hade skrivit i grupper av 4 tillsammans med läraren.
Detta är otroligt jobbigt för mig eftersom jag har vissa sociala problem och klarar inte av att prata framför andra så bra, speciellt inte i något annat språk.

När det var min tur att läsa så började jag, glömde bort HELA texten, och mitt eng utal var de av en 7åring. När jag normalt pratar nästan flytande eng.
Det var SKIT pinsamt och jag blev så himla röd och så stressad att det slutade med att jag sa "jag kan inte".

När vi gick ut ur klassrummet så var alla andra i våran klass där ute, jag gick med mitt huvud nerböjt och ville springa därifrån, jag var så röd att min kompis trodde att jag hade börjat gråta.

Otroligt pinsamt och jobbigt som inne helvete -.- 

www.kairuo.deviantart.com Spöke  Sajtvärd för Teckning Ifokus
           Check out my art ^ :D              Medarbetare för Digital Konst

Anmäl
2013-07-04 21:08 #106 av: [Odde]

Oj skriver om denna då det blev fel och lite bättre så folk förstår,
Jag och en tjej i barskolan fick för oss att bada nakna mitt i natten även fast våra lärare varnat oss att Folk kan sno kläder av nån anledning...
så när vi kom upp 30 min senare var som sagt våra kläder borta...
det slutade med att vi fick springa nakna 500 meter genom Partydelen av stan till hotellet hahahah Gissa om folket fick sig ett gott i skratt i klassrummet dagen därefter ^^

Anmäl
2013-07-04 21:34 #107 av: [rocklover]

xD justet! glömde en sak! när jag var mindre sa jag till min kompis att en utav mina kusiner hade en extremt ljus röst, några år senare sitter jag med min kusin (inte hon som hade ljus röst utan en annan), min kompis går förbi och skriker "TJENARE SOPHIE! VEM ÄR DET DU SNACKAR MED!?", jag svarar "åh..det är bara min kusin" och såklart ska hon då skrika ut "ÄR DET HON MED EXTREMT LJUS RÖST?!"..hela min familj garvade tills de inte fick någon luft, det har gått 3-5 år nu och de garvar fortfarande..Förlägen

Anmäl
2013-07-10 20:23 #108 av: BunnyHope

#107 Stämplad för livet Tummen upp

Anmäl
2013-07-12 18:38 #109 av: dyoxide

Precis som min pojkvän, #100 skriver, så kallar jag random folk för älskling/sötnos etc. hela tiden... Värst var det när jag råkade kalla mitt ex älskling, bara ett litet tag efter jag avslutat en mening om att jag INTE var intresserad av att vara med honom igen. Snopen

Anmäl
2013-07-12 19:28 #110 av: VilmaKristina

Inte jättepinsamt menmen..


Var med några kompisar som bor i en annan stad, åker buss dit osv. Liksom 20 min.

Aja jag och två väntade på en utanför hennes hus, och då glodde några från en fotbollsplan på oss/mig. Jag skrek ''HEJHEJ'' för att bryta den pinsamma stunden.

Dom ropade åt mina två kompisar som dom uppenbarligen kände ''VEM ÄR DET DÄR?''

''VILMA''

''EFTERNAMN?''

''GUNNAREKDRMGFTKR''(Heter inte Gunnarsson om någon tror det;)

Sen så var det inget mer med det, men det blev massa krångel med tjejen vi väntade på så vi cyklade runt fotbollsplanen och jag kollade av ren nyfikenhet hur bra dom var osv, såklart när jag verkligen är inne i deras spel ska dom ta av sig tröjorna och skit. Liksom ey varför glor du ;__;

Sen när vi cyklat ett tag så cyklade jag upp till en grej bredvid fotbollsplanen, man kan åka kickbike där osv, så ropar några ''VAD HÅLLER DU PÅ MED?''

Då är ju jag på deras ställe..


Säkert känd där nu :))

Anmäl
2013-07-12 20:42 #111 av: fairyautumn

Jag gör ALLTID något pinsamt så det är svårt att komma ihåg allt, men ska försöka komma på något..

Jag och min kompis hade typ supertråkigt en dag, så vi ringde till en pizzeria i Umeå och försökte beställa en pizza utan deg.. SÅ SJUKT PINSAMT!!!!

---

Sedan har vi ju den gången när jag var på väg hem från en springrunda som hela skolan gör på ett berg (för typ 3 år sedan). Jag hoppar upp på cykeln och cyklar iväg. När jag har kommit en bit så ser jag hur killen jag är kär i typ "glidcyklar" (dvs att jag rullar utan att ha fötterna i tramporna) framför mig. Jag bestämmer mig för att cykla förbi lite smidigt, och det kommer en liten uppförsbacke som jag trampar upp för. Men så fort jag kommer uppför backen inser jag att jag inte har växlat på cykeln så jag sitter o trampar som en idiot för att komma upp.. GRYMT pinsamt! Ännu mer pinsamt är att jag fortfarande är kär i han.. Oskyldig

---

För ca. två veckor sen var jag i stallet och skulle rida ut på en häst, och ställde han i spolspiltan för att göra i ordning honom.

På våran ridskola har vi en "Privatsida" där privathästarna står, och en "ridskolesida" där ridskolehästarna står.

När jag ska börja tränsa hästen så går en som har en privathäst förbi och vi hälsar, men sedan har jag tydligen stått och stirrat på henne för hon frågar vänligt: "Behöver du hjälp med något?" (hon är ca. 5 år äldre än mig) och jag säger förvånat "Nä, hurså?" hon svarar då att hon tyckte jag såg frågande ut och jag sa snabbt förlåt och sa att jag var nog bara trött.. Jag dog lite då..

Anmäl
2013-07-12 20:57 #112 av: [Siffran2]

Detta hände i dag:

Jag har då en pojkvän sen 3 månader tillbaka imorgon.

Mamma och jag hade fyllt en korg med mat och grejer på willy:s. Och så ställer vi oss i kö till kassan. Då hojtar mamma till lite tyst..Titta de har kondomer här, det visste jag inte. Och så höjer hon rösten utan att tänka efter....Ska jag köpa ett paket med kondomer till dig? Alla i kassan tittar på mig...hahah Lipar

Anmäl
2013-07-12 21:42 #113 av: [Kajsaa_00]

#6: Haha vad PINSAMT GapskrattarTyst

#17: Nä vad söt! "Hej, är mamma där?"

Anmäl
2013-07-13 03:06 #114 av: [erikam]

Hahaha vad kul det här är, pinsamheter är det bästa som finns. Speciellt roligt är det om någon annan gör bort sig, såklart.

För några år sedan, tror jag var runt sjutton så var jag på stan och mamma skulle hämta mig. Jag gick till parkeringen och slet upp dörren, hoppa ner i sätet och tog på mig bältet. Allt gick så himla fort och som om det där inte var nog pinsamt sa jag "Men kör då, jag har inte bajsat på hela dagen jag måste hem NU". Då hörde jag någon skratta och jag kollade upp. Ja, inte var det mamma som satt där i alla fall Glad

Anmäl
2013-07-13 11:05 #115 av: fairyautumn

Ojsan jag glömde alla gånger jag har glömt växeln i kassan..

Jag och min bror köpte godis på en affär i en galleria, och man åker rulltrappa rakt ner i butiken, och skulle köpa godis. Vi la fram påsen och jag betalade, och åkte genast uppför trappan. Då hör jag hur någon ropar, och jag vänder mig om och inser att jag glömt växeln! Och självklart tar inte min bror hand om den.. Så jag får åka ner, ursäkta mig och när jag ska åka upp igen så tappar jag alla mynt!! Hur pinsamt är inte det då?

Anmäl
2013-07-14 19:18 #116 av: BunnyHope

#97 SkämsSkämsSkämsSkämsSkämsSkämsSkämsSkämsSkämsSkämsSkämsSkämsSkämsSkämsSkäms!

Anmäl
2013-07-14 19:29 #117 av: [MinIda]

#116 Haha, kan man säga Skrattar

Medarbetare på: Agility och ryssland

Anmäl
2013-07-14 20:27 #118 av: C4NCERiNHALE

När jag gick i högstadiet så råkade jag ett antal gånger sparka bollar i huvudet på min gympalärare, blev inte så populär hos henne.


Min portfoliohttp://ebphotography.portfoliobox.me/ 

Anmäl
2013-07-15 22:01 #119 av: RinRainicorn

Första gången jag pussade min första pojkvän i typ 2:an 3:an. Vi satt i hans koja innuti ett par buskar. Jag var ju jätte närvös och pussade han på munen/näsan xD så blev han jätte röd och ville gå hem (han var den som frågade om det) ....
Pga min närvöshet så tänkte jag springa efter honom (jag trodde jag gjorde fel eller nåt) men det var mörkt ute så jag sprang in i ett träd -_- Han stannade upp, tittade på mig i några sekunder, sen gick han o.o


Anmäl
2014-01-15 23:36 #120 av: [Starfish12345]

Putt :D

Anmäl
2014-01-16 21:40 #121 av: Sackum

Jag åkte till Holland för 1,5 år sedan och sista kvällen gick jag och några belgare, holländare och en slovak till en bar. Alla de har ju 16-årsgräns i sina länder och jag var såå fascinerad att som 17-åring kunna beställa öl bara sådär, så en frågar mig: "How strict are you in Sweden with alcohol?" och jag svarar "Well, you always have to be over 18 to buy it and if you're younger than 25 you have to show your leg" varpå han slänger upp benet på bordet och ba "YOUR LEG?!" "Nonono, I mean ID-card, ID-card!" Haha så dum!

Lite senare råkar jag så klart spilla öl över hela byxorna. En kille erbjuder sig att låna ut sina byxor till mig och säger "It's okay, I have shorts under!" Jag trodde att shorts betyder vad det betyder i Sverige så jag frågar jätteförvånat "What, why do you have shorts under your pants?" Alla började skratta och han ba "Eeeh, well.." Min engelska funkade bra den kvällen alltså. :(

Och dagen innan var hela gänget på typ 40 pers ute och cyklade, jag låg i täten och skulle vända mig om för att se så väskan hängde med. Precis då kraschar jag in i en parkerad bil och kör sönder fälgen så den flyger iväg i tusen bitar. Ägaren hoppar ut och skriker "Oh no, oh noooo, oh no, oh NO!" och jag sa "I'm so sorry" typ en miljon gånger, och allt detta drama medan dessa 40 pers cyklade förbi och flinade. :'D

Anmäl
2014-01-17 20:01 #122 av: HaraldochAlex

#121 HAHAHAHAHA JAG DÖR! GapskrattarGapskrattar

Anmäl
2014-01-17 22:10 #123 av: Splitter

HAHA jag har skrattat jätte mycket Gapskrattar

Om jag skulle skriva upp allt pinsamt jag har gjort skulle det vara jätte mycket, och ingen orkar typ läsa allt. Jag tar och skrivet det pinsammaste som jag tycker har hänt nu efter jullovet :D

1, Varje termin har alla elever en dag som de tillsammans med en annan (jag tillsammans med min bästis, eftersom vi har ungefär samma efternamn och kommer efter varandra på namnlistan) klasskompis gå till matsalen, biblioteket och kafeterian och hjälpa till där. I onsdags hade jag och min bästis tid i kafeterian så vi gick dit. Allt började bra, tills jag skulle hälla upp ett glas äppelsaft till en åtta och ställde upp muggen på bänken, men råkade välta omkull den så han fick allt över sig. Jag bad om ursäkt om och om igen, min kompis stod och gapskrattade tillsammans med hon som har hand om kafeterian och killen bara svor högljutt och sa att det inte gjorde något nästan lika många gånger som jag bad om ursäkt...

2, Vi skulle hämta våra matte-mappar och en kille i min parallellklass tyckte det var skitroligt att slänga in en öppnad kondom i mitt skåp och skrika: "NÄMEN JULIA, VAD ÄR DET DÄR?!" så att alla som fanns i uppehållsrummet tittade upp på mig...

3, Jag och min bästis är på väg att gå ut från skolan, och vid öppningen ser vi en kille i våran klass stå djupt försjunken i sin mobil (han måste alltid vänta extra länge på sin buss). Just som jag ska gå förbi griper han tag om min jacka och sliter mig intill sig samtidigt som han slänger ena armen över mina axlar och den andra lyfter han upp mobilen med framför oss och ropar: "SMILE!" och knäpper kort. Jag tror jag dog i det ögonblicket, och skrattade så mycket att jag skrek och inte fick nån luft. Jag hör knappt att han säger: "Nu fick du vara med på kort" och går sin väg, när jag och min kompis flyr ut ur korridoren och ut på skolgården. Det värsta är att jag inte vet vad han gjort med bilden, och att jag vet att jag måste se förskräckligt pinsam ut! Jag skäms fortfarande så jag dör om och om igen. Det kanske inte låter så farligt för er som läser, men seriöst, jag kan bara tänka på hur jag ser ut på kortet! xD

Anmäl
2014-01-17 23:01 #124 av: Alexandra99

Har gjort så sjukt mycket random saker...

En gång när jag var i 9 års åldern sa jag till alla mina klasskompisar att jag skulle få en lillasyster, vilket inte var sant. Sen sa alla kompisar till sina föräldrar... Sen på kvällen ringde en massa föräldrar för att gratulera till den nya bebisen och min mamma fatade ingenting...

När dem sen kom på att det var jag som hittat på det blev dem sjukt sura XD Och jag skäms än idag när jag ser flera av dem föräldrarna... XD

Anmäl
2014-06-27 21:05 #125 av: Hippa Fjortisen Jonna

Iiiiiiii. OMG

Vi va me klassen å bada å så hade jag tampong. Jag skulle håppa trampolin å fråga mej inte hur, men tråden till den blodiga tampisen fastna i någon grej på trampolinen, jag ramla baklänges och alla bara "oa" Typ the Guy ilove.

Asså så många mer skriver fler senn

Anmäl
2014-06-27 21:12 #126 av: Hippa Fjortisen Jonna

Asså en gång så va klassen på klassresa och tjejer å killar sov i samma hus. Jag gick till tjej toan med ba troser å bh och sen öppna ja och då kom the Guy ilove förbi och så kom våran katt som bodde där (inte vår, men) och HOPPA PÅ MEJ . Jag skrek skitmkt så alla vakna å kom å kolla å de värsta va...

KATTEN DROG AV TROSORNA Å BEHÅ! OMGa Sen putta någon den jag e kåt i så han föll så HANS KALLINGAR HAMNA OVANFÖR FITTAN och då kom katten och drog av han kallingarna. Allt hände otroligt snabbt, och ni kanske inte tror på mej men så vare.

Anmäl
2014-06-27 21:14 #127 av: Hippa Fjortisen Jonna

Han är sååå sexig hans snopp är såååå skön

Anmäl
2014-06-27 21:25 #128 av: jossan...

#1 vill gärna veta hur detta med uteliggaren gick till:o ;P

Anmäl
2014-06-27 22:25 #129 av: dermot

#126-127 Dafuuq?

// Anka
~ It's interesting to watch devils cry when angels want to stab you in the back. ~ 
Anmäl
2014-06-27 22:42 #130 av: Cazzos

Hahahhahaha i agree with Annika... DAFUUUUUQ

Anmäl
2014-06-27 23:02 #131 av: Niniz

Jag har gjort några ganska pinsamma saker.

En av dem var att jag precis hade hjälpt mamma. Jag kände på mig att hon skulle be mig göra ngt igen, så precis när hon började säga mitt namn; så försökte jag snabbt smitta därifrån och sprang mot den öppna dörren samtidigt som jag sneglade så att mamma inte skulle vända sig om och se mig.  Allt skulle nog gått bra... om jag inte i min brådska sprungit in i väggen istället för igenom dörröppningen :P

En annan pinsam sak hände i sjuan. Jag hade glömt att ta med mig ngt till skolan, så min kompis bestämde sig för att skriva upp det på min hand för att jag inte skulle glömma... Lite senare på dagen; så gick jag med min kompis strax efter mig ut från matsalen. Plötsligt så snurrar jag runt, med min hand knuten och tänkte säga "Nu kan jag iaf inte glömma ----!" Samtidigt som jag visar den knutna handen. Men problemet var att min kompis saktat ner och en kille  i nian gick bakom mig. Så när jag snurrar runt får han min knutna näve bara några cm från sitt ansikte och jag hinner säga "Nu!" till honom innan jag upptäckte att det var fel person.... Hans min var oförglömlig :P

Och i åttan så dansade jag (töntigt) i korridoren som jag trodde var tom, men plötsligt upptäckt jag att en kille i min klass stirrade på mig :P

I nian råkade jag ramla ner i skolans bäck, det var lite pinsamt att berätta för mina klasskamrater varför jag var blöt :P Som tur var såg inge mig sätta mig på rumpan  bäcken! :P

Anmäl
2014-06-27 23:27 #132 av: Kadoor

(Detta hände när jag gick i sjuan)

Jag och två tjejer från min klass sitter mitt i korridoren under en håltimme och pratar. Vi sitter liksom lutade mot skåpen med benen helt utsträckta framför oss. Då kommer ett gäng med killar från nian, kanske tre-fyra stycken. Vad vi inte tänker på är att kanske flytta på benen, men de kunde ju gå förbi ändå så det gjorde väl inte så mycket. Men plötsligt snubblar en av killarna över mina ben och ramlar. Jag och tjejerna blir så chockade att vi inte fick fram ett ord. Killen som ramlade blev skitarg på mig och typ skällde ut mig, jag bara stirrade på honom och skämdes ihjäl... Efter att de hade gått började vi skratta åt det och pratade om hur dumt det egentligen var. Inte vårt fel att han inte såg sig för. Pinsamt var det i alla fall...

Sedan gick jag förbi killarna flera gånger den dagen och dagen efter. hahaha....

Har hänt en del fler saker, men jag har väl förträngt det hehe... Men jag är sjukt klumpig och snubblar över saker som inte finns, typ där det är slät mark osv. Händer även flera ggr att jag snubblar i trappor, tex på bussen när jag ska gå upp på det sista trappsteget och håller på & ramla... Ibland håller jag på att ramla när bussen kör när jag tappar balansen och typ ramlar ner på sätet. Det blir ju inte direkt bättre om bussen är full med folk heller.. Händer massa sådana saker, som jag inte kommer ihåg just nu.. uwu'

Anmäl
2014-06-27 23:43 #133 av: Lique

Jag och min mamma förolämpar ofta varandra på ett oseriöst sätt och vi har en väldigt skojfrisk relation.
I alla fall var vi i matbutiken igår och jag såg en kartong där det var ett par trosor i, på kartongen står det typ att trosorna "förvandlar din rumpa från slapp och hängig till rund och fyllig" eller något sant där haha. Jag tror att det är min mamma som står bredvid mig så jag utbrister "ett par sånna här trosor skulle du verkligen behöva!" När jag vänder mig om ser jag att det står en gammal tant(!) där och inte min mammaFörskräcktHon tittade på mig med en ansiktsuttryck som jag verkligen inte kan förtränga.. Haha detta var så fruktansvärt pinsamt, usch 

Anmäl
2014-06-28 00:05 #134 av: [Smultronet Ella]

Jag och min kompis går i matsalen, och pratade om killen som jag är kär i. Hon säger, högt och glatt: "Varför berättar du inte för (hans namn) att du är kär i honom?", och så SITTER HAN VID ETT BORD PRECIS BREDVID! Och hörde allt... Vi är bara 12 men ändå.

Anmäl
2014-11-02 12:11 #135 av: Rebornbabyn

Det var första dagen i sjuan. Jag och två andra kompisar gick över vår skolgård påväg till vår byggnad. Då säger jag jättehögt; "Alltså vart har *Lärarens namn* tagit vägen?! Alltså gud jag har inte sett honom alls idag!"
Just då ser jag att precis den läraren vänder sig om, han hade tydligen gått precis framför mig och mina kompisar hela tiden!"
Han, jag och mina kompisar bara började skratta jättemycket, men det var pinsamt :D Haha.

Älskar mina djur Hanna, Cocos och Pärlan.
Anmäl
2014-11-02 14:50 #136 av: Mysan_

Bland annat har jag varit i leksaksaffären och hållit på med såna här figurer som man kan mosa och så finns det någon gegga inuti dom. Ja, då stod jag och min kompis och jag höll på trycka på en sådan, och såklart spricker den och det flyger gegga överallt, på golvet, upp i mitt ansikte, och ja! Vi kastade iväg den mosade och geggiga leksaken och sprang där ifrån. Hoppas ingen såg oss.. Skrattar


Anmäl
2014-11-02 18:49 #137 av: hanniees

I februari detta året, när jag åkte skidor i så behövde jag gå på toa. Jag gick in på en resturang och lånade deras toalett. Precis när jag satte mig ner på toastolen så flög dörren till toan upp. Då kom jag på att jag hade glömt låsa dörren. Sedan det hände så är jag alltid noga med att dörren är låst när jag ska gå på toa och dubbelkollar minst en gång. Haha:/

Anmäl
2014-11-02 18:57 #138 av: jela96

Åh. Jag kan vara riktigt pinsam.

En natt när jag och min kompis druckit (en hel del) så va vi ute i en park. Vi hör några killar som pratar högt i telefon.

De säger Hej i telefonen och vi står och skriker 'HEEEJ STANNA CYKLARNA' och de gör dom. Nästa sekund gav vi dom kyssar. Snacka om att vilja förtränga det...

Blir helt sjuk på fyllan tyvärr..

Anmäl
2014-11-02 23:42 #139 av: Wenniz

1. Jag har alltid otur med jeans av någon anledning? Två gånger har mina byxor spruckit så illa där bak att jag har visat i princip hela alltet. 

2. I nian så skojbårkade jag och min killkompis, jag tappade balansen och tog tag i honom och han följde med i fallet - han hamnade ovanpå mig och allt det hela såg lite underligt ut ;) Vår lärare såg det hela och tyckte att skolan inte var rätt plats för att visa lite "kärlek" för sina kära.

3. En kille kom fram till mig och var artig och gav fram sin hand för att hälsa, det jag säger helt enkelt är: Euuww jag vet inte vad du har gjort med den handen! Hans kompisar hakar på det hela och skojar med honom men jag kände bara att jag var allmänt pinsam haha.

Anmäl
2014-11-03 16:51 #140 av: Olivia_I

Jag började spela tennis för inte så länge sedan. När jag kom in i tennishallen för första gången så såg jag en kille från min gamla klass och en kille från min klass. Fick reda på att dem skulle träna mig... Så nu tränar dem mig! ":)"

Anmäl
2014-11-03 21:05 #141 av: Katstad

Jag gjorde min pojkvän sällskap ute på hans systers balkong när han skulle röka (de bor i ett lägenhetsområde). Han satt på en låg pall och jag stod och lutade mig lite coolt sådär mot räcket. Då släpper han världens brakskit! Jag som är van fnissade lite och vände mig om och kollade ut ifrån balkongen. Nedanför står då en kvinna med sina barn och stirrar förskräckt upp på mig! Min pojkvän syntes såklart inte över kanten så vem annan än fnissande jag skulle det kunna vara som släppt sig? GapskrattarArg

Anmäl
2014-12-08 21:16 #142 av: pennydog

Puttar upp denna tråd liteSkrattar Vi hade matte i skolan och jag stod och snacka med mina kompisar och så kommer min lärare bakifrån och tar tag i mig i midjan. Jag blir shiträdd och biter honom ashårt i armen så att det börja blöda såå sjukt pinsamt eftersom har skrek i hela rummet och ALLA  tittar på oss och skrattarSkäms

Anmäl
2014-12-10 19:27 #143 av: hahael

#142  måste bara fråga varför din lärare kommer och tar dig i midjan?

Anmäl
2014-12-11 17:47 #144 av: [AnimalLover1]

Ehh har vart med om måååånga pinsamma saker.
Men typ i början av december när min bästis fyllde år, då la jag upp värsta romanen på insta, men det visade sig att hon fyllde år nästa dag -.-

Anmäl
2014-12-11 19:38 #145 av: Kadoor

Råkade springa rakt in i borden i vårt "uppehållsrum" i skolan(det är ett "kök", bord, stolar & en soffa där man kan vara på rasten osv).. Så att det lät ashögt, och treorna som var där den dagen satt i soffan bredvid.. Smidigt värre. Skrattar

Anmäl
2014-12-11 19:47 #146 av: pennydog

#143  För att jag stod och prata med mina kompisar och han tyckte tydligen inte att jag skulle gör detSkrattar

Anmäl
2014-12-11 20:14 #147 av: EmmaTilda

Nu när jag tänker efter kom jag på en "pinsam" sak. Dock var det nog inte värst för mig, men ändå.

Jag och min kompis hade åkt länge och skulle snabbt in och låna en toa på stationen. Det var en såndär där det lyser grönt eller rött, och man får lägga i pengar och sedan låsa inifrån. Så jag la i en femma vid en grön dörr och öppnade. Jag hann se en tjej i 20 års åldern innan jag stänge dörren snabbt igen. Hon hade troligen glömt att låsa... Usch va pinsamt det va...

Sedan kom hon såklart ut och det var nästan ännu pinsammare...:/

Anmäl
2014-12-11 20:15 #148 av: hahael

#146 hmm ok

Anmäl
2014-12-11 21:27 #149 av: powerade

har två saker..

ena jag var med min pojkvän.. några andra killar å 2 tjejer.. skulle springa å hoppa ner i vattnet ( var halkigt på bryggan) så jo ja ramlar å gliider sista biten ner i vattnet å känner hur det svider... sen kom ja upp å de blöder..

sen en till va ickså med min pojkvän. .. vi va på en flytbrygga ( en blöt..) han puttar mig å ja halkar å slår låret i kanten... så va de några andra där som såg.. sen när ja hoppa upp mot kanten så visa ja tutten.. ( en som va där va en jag gjort en hel del saker med förr i tiden)

Anmäl
2014-12-12 02:41 #150 av: Moalinn

Jag hade varit på konsert och som vanligt är jag övertrött med fötter som håller på att gå sönder. Gick på färjan och satte mig i ett av "rummen". Gick av som vanligt och då började min vandring uppför en lååång backe (tar ca 30 min att gå men det är bara uppför). Jag har hörlurarna i och lyssnar på musik samtidigt som jag skuttar omkring, sjunger lite ibland, skriker ut riktigt bra lyrics ibland, går lite långsammare ibland, går med en böjd rygg och hängande armar ibland, springer ibland. Ja, allt ni kan tänka er. När jag äntligen besegrat denna hemska backe och kom upp på plan mark sträckte jag på mig och sa "Yo go giiiiirl" och gjorde en liten snurr. Ser en gestalt samtidigt som jag snurrar och stannar upp och vänder mig om för att se en kille. Jag tog långsamt ur hörlurarna och kollade upp på denna människa med oskyldiga ögon. Jag vet inte om jag har sett en människa skratta så mycket som han gjorde. Han verkligen brast ut i skratt och tårarna rann på den stackars människan. Frågade lite försiktigt "hur länge har du gått bakom mig?" och när han väl får luft så säger han med världens leende "från färjan". Skrattar

Det var kul men samtidigt riktigt pinsamt. Vi är dock ganska bra vänner idag så han använder detta mot mig väldigt ofta så idag är det bara något jag skrattar åt egentligen men just i det ögonblicket när jag kollade upp på honom och han börjar asgarva, då var det pinsamt. Det här området är ganska lugnt på kvällarna så man brukar kunna vara lite halvt galen utan att någon märker. Gapskrattar

Mvh Moalinn. | moalinnahlstrom.se
Sajtvärd för Naturfoto & Musik
Medarbetare på Djurfoto

Anmäl
2014-12-12 19:00 #151 av: Flöffo

Igår när jag kom hem trodde jag att jag var ensam hemma så jag började "skrika", sjunga, dansa och prata med mig själv (om ganska konstiga saker, gick runt och svor osv). Sen märkte jag att mamma var hemma och hade hört allt. Lipar

Anmäl
2014-12-12 19:07 #152 av: Flöffo

Och juste. För några år sen när jag praoade på Willys var det en läskflaska som hade blivit så omskakad att den sprängdes, eftersom jag stod och packade ut den trodde alla det var mitt fel. Så ja... Den sprängdes och skvätte ner allting (b.la några kunder). Jag tyckte det var så hemskt att jag började gråta (fick värdens utskällning av chefen). Fick sedan torka golvet i halva affären... När jag var klar klarade jag inte av att vara kvar där så jag ljög om att jag var tvungen att gå. Kunde inte besöka den affären på flera år.Oberörd

Anmäl
2014-12-12 19:39 #153 av: Flöffo

Jag kom på en till sak. En gång så var jag på ett ställe med två kompisar och där fanns en grotta. Jag gick in dit (det var kolsvart) och gömde mig. Sen hörde jag att det var någon som var på väg in och utan att tänka mig för springer jag ut och skriker "BUU!" jätte högt... Dom två små barnen sprang direkt ut skrikandes. Mamman blängde så otroligt på mig. Tyst

Anmäl
2014-12-12 20:28 #154 av: Whippet

När jag var typ i 7 - 8 års åldern var jag på marknad, så skulle jag ta tag i min mammas hand men så råkade jag ta tag i någon annans hand .. Scary.. 

Och en gång när jag var hemma själv så typ ringde det i hem telefonen och jag sa 

- Hej

 Vet inte vem det var som var på andra sidan, Tror det var en kvinna så hon sa typ vad hon ville as snabbtoch med konstig dialekt. så jag hörde inte

- så jag frågade vad sa du`?

Hon sa det as snabbt igen med konstig dialekt och jag sa typ vad sa du 5 ggr.

Tillslut sista gången hon sa det sa hon det med konstig dialekt...

Sa jag:

- MEN HERREEGUUD KVINNA KAN DU PRATA TYDLIGARE!!!?

Sen lade hon på...:P fast det var kanske mest pinsammast för henne, ångrar att jag sa så nu i efterhand Gapskrattar hon ringer nog inte på ett bra tag .. 

I'm out Vilar huvudet i handen

Anmäl
2014-12-13 00:15 #155 av: Lindizen

Det absolut pinsammaste som bara inte går förtränga är perioden när jag gick i 8an och alla hade joggingbyxor på sig dag ut och dag i i skolan. Mina joggingbyxor hade en ficka med en knapp på baksidan. Glad i hågen tog jag mina rentvättade gråa joggingbyxor och begav mig till skolan.

Folk tittar underligt på mig, vissa skrattar och pekar.. Jag förstår ingenting? 30 min innan vi skulle sluta kommer min lärare och frågade "skaver det inte när dom sitter utanpå?". Återigen stod jag som ett frågetecken till min tjejkompis började dra i mina byxor. Jag kollar mot min bakficka och fast i knappen ser jag ett par trosor hängandes. Och inte mina egna, utan MIN MAMMAS STORA GRÅ/VITA TROSOR!!! Dom hade fastnade i knappen när kläderna tvättades och där hade jag gått med dem nästan en hel dag.

Jag var inte i skolan på 3 veckor, men idag skrattar vi bara åt det! Har senare fått höra att ingen vågade säga något för att jag kanske skulle bli arg! Hade tydligen ett hett temperament. Inte ens min pojkvän sa något... Hmm :-)

Anmäl
2014-12-13 00:18 #156 av: Lindizen

Joo, har hoppat in i fel bilar på parkeringar, en gång råkade jag klämma min doktor på bröstet och i förrgår stod jag och min kompis och gjorde fula miner i en bilruta när bilen helt plötsligt startar och kör iväg..

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.