Sex och samlevnad

(X) Blödde efteråt

2014-11-10 19:45 #0 av: thatgirl101

Hej, tänker börja detta inlägg med att berätta att jag i förrgår var jag hemma hos min pojkvän hela dagen, vi mös, såg på film, strulade och tafsade en del. Eller ja, det var snarare han som klämde, kände och pillade (var jättemysigt).

Han provade även att pulla mig några gånger, det var verkligen jätteskönt, gjorde inte ont eller så. Jag är oskuld, men har själv experimenterat lite hemma med fingrar, skaftet på hårborsen och en parfymflaska. Så jag är van att ha lite större grejer där inne än fingrar.

Men när jag kom hem igen så upptäckte jag att jag hade en torkad blodfläck i trosan, min första tanke var att mensen kommit ett par dagar tidigare. Så satte bara i en binda och gick och la mig.

Men under natten blödde jag ingenting och inget under dagen heller, så det kan omöjligen vara så att det var mensen som kom.

Kan han verkligen ha tagit i så "hårt" att det började blöda? Jag menar, det gjorde inte ont, jag har haft större grejer där inne utan problem och varför skulle det isåfall börja blöda nu pga två/tre fingrar när det aldrig hänt förut?

Jag är dessutom orolig för att det kanske ska börja blöda mer när vi väl har sex första gången, det blir ju väldigt pinsamt om det kommer en blodiga fläck på hans eller mitt lakan.

Anmäl
2014-11-10 20:01 #1 av: Outlawly

Jag har också haft det så. Det var de dagarna min pojkvän inte klippt naglarna.
Så det är nog en nagel som rispat lite bara :)

Anmäl
2014-11-10 20:03 #2 av: thatgirl101

1# Chansen finns ju, fast hans naglar var rätt korta.

Anmäl
2014-11-10 20:10 #3 av: [rumelle]

Gissar också på att han råkat rispa lite med naglarna. Det är ganska lätt hänt och det blöder lätt där nere då man har så mycket fina blodkärl, även om det inte är något sår som egentligen känns. 

Anmäl
2014-11-10 22:01 #4 av: jela96

Han kan ha varit lite hårdhänt eller som sagt råkat rispa med naglarna, så du behöver inte vara orolig :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.