Kärlek och förälskelser

Vad brukar ni göra?

2014-11-17 14:34 #0 av: powerade

Vet inte om jag lägger dethär rätt nu, men iallafall..
Vad brukar du och din kille/tjej göra?
Jag och min kille.. typ är alltid hemma å gör typ ingenting känns det som xD Finns inte så mycket i denna stad att göra xD

Anmäl
2014-11-17 14:44 #1 av: MynonaE

Oj, allt möjligt. Ibland är vi själva, ibland är vi med gemensamma kompisar. På sommaren åker vi och badar, grillar, har picknick, går promenader, är på festivaler, solar, festar, åker på utflykter eller bara tar det lugnt med varandra som sällskap. På vintern åker vi skidor, kollar på filmer, lagar middag, shoppar, åker utomlands, har snöbollskrig eller bara chillar. Han är som min bästa kompis och vi har fruktansvärt kul tillsammans även om vi inte gör något speciellt. Och vi umgås med varandras familjer också en hel del :)

Anmäl
2014-11-19 16:45 #2 av: jela96

Känner också det problemet ibland vi är ju sambos och umgås största delen av tiden.
Men vi brukar ta promenader på fina ställen, spela xbox tillsammans, grillar, strosar i affärer, åker till andra städer, umgås med kaninerna och tar det lugnt :)

Anmäl
2014-11-19 21:20 #3 av: Tilde

Vi har bott ihop i över 3 år så det är ju inte så att vi hittar på nya saker varje dag. Men vi brukar se film, gå på promenader, åka in till kbh och gå runt, leka med djuren och helt enkelt bara umgås. Glad Bowling och besök på akvarier eller typ Bakken/Tivoli är också kul!

♥ Tilde

Anmäl
2014-11-19 21:34 #4 av: Kadoor

Det är i sådana här lägen man önskar att man hade partner. Vilar huvudet i handen

Anmäl
2014-11-19 22:24 #5 av: Carrosh

Allt möjligt roligt. Matlagning, tittar på film, har en del serier vi följer tillsammans, spelar (både tv-spel och brädspel), åker på brädspelskvällar, kollar efter second hand-grejer, pysslar och skapar, går i skogen (och när det är säsong blir det svamp- och bärplockning), träffar vänner och bekanta, åker på diverse evenemang, sitter och bara pratar om ditten och datten, ute och promenerar, planerar för framtiden, tittar på roligheter på nätet, skrattar och stojar och busar med varann och massor, massor med annat skojigt!

\m/
Äta bör man, annars blir man hungrig!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.