Kärlek och förälskelser

Vart gömmer dom sig??

2014-11-27 13:15 #0 av: linn8

Hej, jag är en tjej på 14 år som är lite deppig. Jag känner mig så ful och värdelös över att vara singel. Det är inte det att killar inte gillar mig utan mer att det inte finns några killar. Nästan alla mina kompisar har pojkvän och jag känner mig så 4everalone. Så vart hittar man egentligen seriösa killar? Kanske via internet, men vart ska man leta då?

Kram till er som svarar!

Anmäl
2014-11-27 14:20 #1 av: Semper_Solus

Well jag kan säga ärligt att jag är en bra kille och min flickvän "hittade" mig här på iFokus faktiskt, och vi har ett väldigt bra förhållande nu :) annars så har t.ex jag hittat vänner genom att läsa bloggar och tagit kontakt med bloggaren. Det gäller att du har tålamod. Lycka till Tummen upp

edit: Jag och min flickvän, innan vi blev tillsammans, pratade dock via internet i nästan fem månader innan vi ens träffades. Man måste vara mer försiktig på internet, den man pratar med kanske inte alltid är den man tror.

Anmäl
2014-11-27 14:48 #2 av: IceTee

Jag hittade faktiskt min pojkvän på emocore! Men nu har jag också alltid varit såld på alternativa killar, och nästan alla jag någon gång träffat mer än vän har antingen haft snedlugg, tatueringar, piercingar eller allt!

Medarbetare på Skor iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.