Om iFokus & sajten

Påminnelse!

2014-11-28 22:36 #0 av: Tilde

Tänk på att inte lägga upp bilder ni hittar på internet! Man får inte "sno" andras bilder, så länka istället! Glad Eller be ägaren av bilden om tillstånd!

Glöm inte heller att markera med (X) i titeln på de inlägg som handlar om känsligare saker, så som sex, våld, läskiga/äckliga saker eller inlägg som handlar om psykiskt illamående. Detta med tanke på att vi har yngre tonåringar på sajten, samt med hänsyn till folk som inte vill/kan läsa om sådana ämnen.

Trevlig fredag, kära TIF:are! Drink

♥ Tilde

Anmäl
2014-11-28 23:44 #1 av: cookies

Med bilderna, menar du att man inte ska ta ära för andras bilder eller helt sluta använda bilder som inte är bilder man antingen har upphovsrätt till eller som ligger under creative-commons licens? :)


Anmäl
2014-11-28 23:59 #2 av: Tilde

#1 Sluta lägga upp bilder på iFokus som man själv inte har rättighet att använda (enligt upphovsrättslagen). Det går emot iFokus och Tif:s skrivregler. Sen att ta äta för andras bilder tycker jag snarare är normal uppfostran. Lipar

♥ Tilde

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.