Internet, datorer, tv-spel

Hjälp fort (mac dator)

2014-12-20 23:44 #0 av: Halcyon

Jag vet inte om detta är det "ultimata" forumet att fråga på, men tänkte ändå höra om någon vet.

Jag har suttit hela kvällen och överfört bilder till min nya macbook air, och nu plötsligt så hängde den sig och den laddade bara och sa i säkert en timme att den överförde 200 bilder typ. Hade sedan innan redan överfört typ 1000 bilder. Så, jag drog då ut sladden till min iphone (kanske inte så smart).. och försökte stänga av iphoto. Men det funkar inte! Googlade runt lite och då stod det att man kunde klicka typ "esc-alt-cmd" men det funkar inte. Går det att tvångsavsluta iphoto? Har provat om det går att starta om datorn osv, men ingenting funkar. Det står bara att "Vänta till överföringen är klar" men det har gått jättelänge nu och ingenting händer! Vad gör jag?

Anmäl
2014-12-21 00:51 #1 av: larssonnadja

Jag har Macbook pro och om det är någon sådan "app" som typ Safari som klyddar så tar jag ner pilen på ikonen, klickar med båda fingrarna på plattan på ikonen och så kommer det upp tex avsluta/tvångsavsluta, öppna osv

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.