Kropp och själ

Många inlägg om vikt

2015-01-14 18:23 #0 av: Tilde

Kära medlemmar,

På sistone har det varit väldigt många inlägg om vikt, träning, bantning, osv. Det är självklart positivt att man vill träna och äta nyttigt och få en vikt som ens kropp mår bra av (om man är överviktig från början vill säga). Däremot är många som skriver om dessa ämnen redan väldigt smala vilket gör mig och många andra medlemmar lite oroliga. Ätstörningar av olika slag är vanliga hos ungdomar och detta är inget vi vill förstärka här på forumet. 

Eftersom jag inte har tid att läsa alla inlägg här på sajten vill jag gärna be er medlemmar hålla koll på om ni ser något oroväckande - men tänk på att vikt och längd är väldigt individuellt och bara för en person tycks väga lite jämfört med dig själv eller andra du känner med samma längd betyder det inte att personen i fråga är sjuk. Det är såklart inte förbjudet att skriva om bantning för en smal människa, men går trådarna över i det extrema vill jag gärna att ni PM:ar mig och berättar om detta. På samma sätt har vi noll tolerans mot inlägg som pratar positivt om droger, trots att detta inte är en skriven regel här på TiF. Allt för att skapa en god och trivsam stämning där vi alla tar hand om varandra och vill varandras bästa. Blomma

♥ Tilde

Anmäl
2015-01-14 19:07 #1 av: VampireGirlElvira

Väldigt bra inlägg.
Bra jobbat. :)

Anmäl
2015-01-14 22:51 #2 av: [jenny-]1

Bra att ni sajtvärdar reagerar! :) Känns tryggt. 

Anmäl
2015-01-15 15:43 #3 av: [EmmiieErixon]

LIKE Ballong

Anmäl
2015-01-15 18:43 #4 av: Fridaaaa

Tummen upp

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.