Övrigt

Ändrar mig efter vad folk tycker

2015-01-30 18:59 #0 av: hund_katt

Hela mitt liv har jag varit sån. T.ex när jag var liten. Mamma kommer in på morgonen och frågar om jag ska ha den gröna eller den rosa tröjan. Jag tycker den gröna var fin, så tänker att den vill jag ha. Så säger mamma 'jag tycker du ska ha den gröna' , och då helt plötsligt tänker jag 'fast den rosa var ju finare...' Och så väljer jag den rosa.

T.ex i skolan, så bara för att läraren säger att vi T.ex ska spela innebandy, (vi säger att jag gillar att spela det) så bara för att läraren säger att vi ska spela det så vill jag inte spela det.

Såhär är det med typ allt xD Asså det är inte så att jag tänker T.ex 'nä, jag vill inte göra detta bara för att reta läraren' utan det liksom bara ändras i hjärnan. Haha. Jag känner helt plötsligt bara inte för att göra det.

Är det bara jag eller är det fler som har 'trots-tankar'. Och inte vill göra vissa saker bara för att hen säger så?

Anmäl
2015-01-30 19:03 #1 av: Medaljjägaren

Men så om jag säger att du ska se på 1:an på teven i dag, så sätter du på 2:an? Du kanske ska säga åt alla att säga tvärt om?

YEY, INSIDER!
Anmäl
2015-01-30 19:07 #2 av: Scorpio97

Jag är lika, dock enbart hemma. Lärarna accepterar jag oftast på ett annat vis. 

På hösten/vintern när jag gick i sjuan klagade mamma på att jag inte hade vinterjacka på mig till skolan, eftersom hon tyckte det var kallt. Varje gång hon påpekade det gjorde det mig ännu mer bestämd på att inte ha jacka. Sen upptäckte jag att det var ganska skönt att inte ha jacka alls och att det inte är så kallt. Så jag har inte haft jacka på mig dom senaste fyra-fem åren, haha. Har istället en väldigt tjock huvtröja. 

Sen är jag inte alltid så, men ibland blir jag på tjurskalligt humör och ska ha göra allting tvärtemot (; 

//Jessie

Anmäl
2015-01-30 19:07 #3 av: [MARWAKE]

Känner igrn mig lite ;) När jag frågar vilken färg jag ska välja tex så säger de kanske blå och då väljer jag rosa :P

Anmäl
2015-01-30 19:08 #4 av: hund_katt

#1 Nu känner jag inte dig, det händer oftare om någon jag känner säger det. Haha. Men hade någon annan sagt det så skulle jag inte titta bara för dom vill det. Haha.

När jag var liten och mamma plockade fram kläder, hon lärde sig sen att 'ljuga' om vilken hon tyckte om, och sa 'ska du inte ha denna?' Till den som hon inte ville att jag skulle ha, så jag skulle ta den som hon ville.

Anmäl
2015-01-30 19:11 #5 av: hund_katt

#2 ja, min mamma klagar på att jag inte ska ha mina trasiga byxor(som är dom skönaste byxorna enligt mig) och då fortsätter jag ha dom bara för att hon inte vill xD

#3 haha, ja precis! Jag är likadan xD

Anmäl
2015-01-31 09:45 #6 av: Facie

Haha trotsåldern!

Anmäl
2015-02-01 11:36 #7 av: Medaljjägaren

#6 Precis :-)

YEY, INSIDER!
Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.