Kropp och själ

Känner mig dålig.

2015-03-11 19:04 #0 av: Anonym_Girl

Asså jag har ett problem. Ibland. Liksom när som helst. Känner jag mig bara dålig. Innan har jag haft den här kännslan när jag är rädd, nervös eller har skuldkänslor men nu har jag bara börjat få den lite när som helst. Jag får liksom lite ont i magen och det känns som att jag bara vill sova och inte vakna upp. Som att jag är dålig på något sätt. Vet ni vad det är? Är det någon annan som har det såhär eler är det bara jag? Snälla hjälp det är jätte jobbigt.

Anmäl
2015-03-11 19:12 #1 av: [JeanetteK]

Jag tycker att det låter som ångest. Så kan jag i alla fall känna när jag får ångest. Det är inte farligt men väldigt jobbigt. Kanske har du en vuxen du kan vända dig till som kan hjälpa dig att reda ut vad det kan bero på? 

Finns på pm om du vill. Hjärta

Sajtvärdinna på LantdjurHantverk och Återbruk.. 
Medarbetare på Miljonär
Min blogg om livet på Månskensfarmen.

Anmäl
2015-03-11 20:16 #2 av: 134643

Precis som #1 tänkte jag direkt på ångest när jag läste ditt inlägg. Det är alltså inget farligt, ovanligt eller konstigt men kan såklart vara jobbigt. Om du vill reda ut det finns det alltid kuratorer och psykologer som gärna hjälper till! ;3

She needed a hero, so that's what she became. Sajtvärd på tonåringar och medarbetare på RåttorSkrattarRegnbåge

Anmäl
2015-03-12 17:14 #3 av: Anonym_Girl

Men kan man göra något emot ångest då? För det är super jobbigt.

Anmäl
2015-03-12 17:49 #4 av: [JeanetteK]

Det finns många vägar till att komma till rätta med ångest. En sak är att prata med någon som kan hjälpa dig att komma på varför du har ångest. Det kan vara en förälder, en lärare, skolkuratorn, psykolog osv. Kanske har din situation förändrats? Har du höga krav på dig själv? Ibland vet man inte själv och då är det bra att ha någon som hjälper en att reda ut sina tankar. Det finns också medicin men man brukar inte börja i den änden.

Sajtvärdinna på LantdjurHantverk och Återbruk.. 
Medarbetare på Miljonär
Min blogg om livet på Månskensfarmen.

Anmäl
2015-03-12 18:01 #5 av: [Lollo 97]

Får inte riktigt ont i magen. Men jag mår psykiskt och fysiskt dåligt. Men jag vet inte vad det beror på att jag mår psykiskt dåligt. Men att jag mår fysiskt dåligt beror på att jag har värk i kroppen varje dag.

Finns på pm jag med om du behöver prata :) Vet hur jobbigt det är att må dåligt :/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.