Övrigt

Din historia hur du flyttade hem i från

2015-03-31 12:11 #0 av: [Smålandsbrud]

Jag flyttade innan snön kom i december till min sambo så fort som det gick stökigt hemma hos föräldrarna fick nog. Tog med mig alla mina kläder och sist mina djur till han. Hann knappt planera flytten innan den blev av efter två veckor hemma hos mina föräldrar. Känner mej nu trygg och lugn mognat en hel del på denna korta tid som jag bott hos min sambo. Sen tar jag mer ansvar och har på det sättet börjat bli mer och mer vuxen :)

Anmäl
2015-03-31 14:03 #1 av: Tilde

Jag flyttade ner till Danmark, så jag packade så mycket jag kunde och sen körde pappa ner mig (och min syster som ville följa med). Det var ganska oplanerat då jag antingen skulle flytta till Sundsvall för att studera eller flytta till Danmark för att bo med min pojkvän. Kom jag inte in på utbildningen skulle jag flytta ihop med honom var tanken... Jag kom in och blev faktiskt så besviken att jag flyttade till Danmark i alla fall! Men jag har fortfarande, efter 3.5 år, inte fått med mig alla mina saker från Sverige. Gapskrattar

♥ Tilde

Anmäl
2015-03-31 14:13 #2 av: MsSofieG

Jag flyttade till studentboende när jag började gymnasiet vid 15 sen flyttade jag aldrig hem igen Glad Nuvarande är alla mina möbler hemma hos min mor för jag flyttade till Skottland förra året och började om på ny kula här. 

Anmäl
2015-03-31 14:28 #3 av: [Tuulikki]

Jag och min sambo hittade ett boende, packade våra grejer och flyttade in. Inte mer komplicerat än så Cool Vi har velat bo ihop från start så allt har känts jättebra från början till där vi är nu. 

Senast igår sa han "jag tröttnar aldrig på att vara med dig älskling!" och det värmde gott att höraHjärta

↠ Just keep swimming ↠ 

Anmäl
2015-03-31 14:52 #4 av: Fridaaaa

Sambon skaffade eget, jag tog med mer och mer saker dit och sedan ja skrev jag mig där Glad Hade redan djuren där då.

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2015-03-31 22:37 #5 av: [TanatosNyx]

Jag fick jobb direkt efter gymnasiet på annan ort. Så när alla andra studenter sprang ut på trappan för att fira sprang jag ut för att hinna med tåget Skrattar började jobba kl 06 dagen efter studenten.

"Ingen är så fattig att man inte har råd att visa andra kärlek och omtanke"
/TanatosNyx - Sajtvärd på Gravid iFokus

Anmäl
2015-04-01 07:22 #6 av: [Smålandsbrud]

Härliga berättelser Glad

Anmäl
2015-04-01 22:52 #7 av: smellcaramell

Min familj skulle köpa ett hus ute i skogen så jag skulle inte kunna ta mig till skolan så då började jag kolla lägenheter, var dessutom otroligt less på att det inte gick en dag hemma utan tjaffs, efter bara någon dag dyker det upp en billig lägenhet som jag gör en intresseanmälan på och i och med priset antar jag att den är ratig och att det bott typ en knarkare eller nåt i den innan. Blir utvald och får komma på visning och lägenheten är otroligt fin! Tackar jag till erbjudandet och får sedan lägenheten! Superglad såklart dock betalar mina föräldrar hyra, el och mat tills jag får ett jobb i och med att studiebidraget inte ens räcker till en hyra :P Men då var de lite deras fel att jag var tvungen att flytta också. 

Anmäl
2015-04-02 02:17 #8 av: Sugar Mist

Sökte in på ett gymnasium 30 mil hemifrån, packade ihop min saker när jag blev antagen och flyttade hemifrån som 16åring. 

-

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.