Kropp och själ

Killar (och tjejer) om tjejer?

2015-04-05 19:26 #0 av: Djuralex

Hej!
Jag har gått väldigt upp och ner med min självkänsla, ena veckan har jag gått på värsta anorexia dieten för att bli smal och sen nästa så har jag ätit sjukt mycket. Jag vill verkligen bli smal för jag jämför mig alltid med alla andra och känner mig väldigt stor jämfört med dem, men samtidigt så har jag inte bröst än...
Så min fråga är, tycker ni att det är snyggast med smala tjejer eller med tjejer med bröst och sånt??
Själv är jag väldigt päronformad, har storlek 40 på jeans, men typ S-M på toppen. Tack för svar! (Typ A (ibland B) på BH)

Anmäl
2015-04-05 19:33 #1 av: Scorpio97

Det vackraste är en tjej som mår bra och tycker om sig själv.

Strunta i hur stora bröst du har, hur mycket du väger eller hur smal du är. Satsa på att förbättra självkänslan istället. Du kanske behöver ta hjälp av en kurator?

//Jessie

Anmäl
2015-04-05 19:34 #2 av: Ikajo

Du är inte din kropp. Det är väldigt viktigt att du förstår. Vad andra tycker om din kropp ska inte spela någon roll. Hur den än ser ut så är det din kropp. Men du är inte din kropp. Jag förstår att det är mycket som snurrar i huvudet och det kommer krav från alla möjliga håll. Men du duger. Hur du än ser ut så är det tillräckligt. Vad människor i slutändan ändå dras till är din personlighet. En person som utstrålar glädje och självkärlek är en person som får glädje och kärlek tillbaka.
Det är helt okej att bara vara. Att vara stolt över sig själv så som man är. Så jaga inte ideal. Se inåt istället och ge uttryck för dina själsliga kvalitéer. Då brukar resten komma av sig själv.

//Sofia - Sajtvärd på Feminism iFokus
Officiell titel: Professionell Skrivare
Du kan läsa text skriven av mig här

Anmäl
2015-04-05 20:34 #3 av: tötenöten

Det absolut snyggaste en tjej kan göra är att lysa med självsäkerhet! Lär dig att acceptera din kropp! Finns inget ssnyggare än sånt, och jag är ärlig när jag säger det!

Anmäl
2015-04-05 21:58 #4 av: felle-j

Alla är fina på sina egna vis!

Anmäl
2015-04-05 23:23 #5 av: Djuralex

#1 #2 #3 #4 tack så mycket, vet att det ni säger är 100% sant men har haft det lite tufft senaste tiden och har en historia med att börja med olika anorexia dieter.. I femman gick jag ner typ 5-10 kg.. i femman.. Iaf har allt vart bra men inte nu på senaste tiden pga av mitt ex.. Men tack sååååååå mycket i alla fall

Anmäl
2015-04-05 23:33 #6 av: Tilde

Så länge man trivs med sig själv så är det vad andra ser - en glad person med god självkänsla är snygg i andras ögon. Glad

♥ Tilde

Anmäl
2015-04-05 23:36 #7 av: cookies

Tycker inte man ska oroa sig. Själv har jag alltid varit något större än "smal" men jag har inte varit annorlunda. Är även idag något större än "vältränad/smal" men bryr mig inte om det. Enligt mig skulle jag aldrig vilja vara tillsammans med någon som inte skulle tycka om mig som jag är nu +10/-10 kg. Termen det finns någon för alla stämmer, gäller det bara något kilo här eller där är det inget att bry sig om. 


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.