Kärlek och förälskelser

Ensam...

2015-04-30 22:34 #0 av: //Horselover//

är en tjej på 16 år som längtar så sjukt efter kärlek. asså klarar typ inte att kolla på kärleksfilmer, jag känner bara jag vill också! jag har aldrig haft ett förhållande, och jag blir bara skitnervös och konstig om jag ska prata med en kille. har bara tjejkompisar också... gud vill bara ha någon att prata hela natten med, känna mig älskad av, bara inte vara ensam...

sorry för extremt spretigt inlägg... men snälla kommentera, bara vad som helst. vill typ bara ha en kram...

Anmäl
2015-04-30 22:46 #1 av: Rita-S

Kram! Vad jag känner igen mig i den kännslan! Gick hela tonårstiden med presis samma kännsla, och önskte mig att nån kille skulle bli kär i mig med och inte bara mina klasspolare.. Blomma

//Rita, sajtvärd på Husmorstips,  fibromyalgi och julen, medarbetare på Lantdjur
Följ min julblogg,  bloggen och min hemsida

Anmäl
2015-04-30 22:47 #2 av: Kneko

20 virtuella styrkekramar till dig! Du kommer hitta någon. Du är fortfarande ung och har hela livet på dig. Oroa dig inte.

Anmäl
2015-04-30 22:48 #3 av: //Horselover//

tack #1 #2

Anmäl
2015-05-01 00:07 #4 av: [Horse24]

Jag vet precis hur det känns! Har aldrig haft någon kille som varit kär i mig, eller som tagit hand om mig lite extra. Är snart 15 och längtar redan efter kärleken. Vill ha en pojkvän som får mig att känna mig alldeles varm inombords.

Ensamheten är väl det största problemet. Det gör nästan ont i kroppen när man inte har någon nära sig. Hoppas alltid att jag en dag ska stöta in i den där drömkillen...

Kramar från mig, du kommer hitta någon till slut GladBlomma

Anmäl
2015-05-01 07:58 #5 av: Rheen

Du, jag vet hur du känner dig.
Jag har aldrig haft ett förhållande, med betoning på aldrig. Jag irriterar mig lite på folk som kommer och säger: 'Nae, det var inget seriöst, så det räknas inte'.
Jaha? Du har iallafall haft någon att vara tillsammans med, och haft en status som 'upptagen'. Det har inte jag haft.
Själv har jag också problem att prata med killar, jag märker själv hur jag rodnar och blir nervös. Suck.
Vi får bara hoppas att vi en dag hittar någon som betyder något. c:
Ville bara säga att du inte är ensam, jag sitter i exakt samma sits som dig. Kram!

Anmäl
2015-05-01 13:42 #6 av: powerade

Men alla ni här uppe, ni kan tänka att det är bättre att inte ha haft någon, än att ha haft flera idioter. Ärligt är det mycket bättre att längta efter att bli älskad än att vara med någon som "älskar en" och sedan bara krossa ens hjärta.
Massa goa kramar <3

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.