Övrigt

tandställning, hjälp

2015-05-08 11:53 #0 av: cecval

Hej! Jag vet inte riktigt vart jag ska lägga det här inlägget men jag hoppas att det fungerar bra här, annars får någon flytta den :)

Jag har i alla fall tandställning och har haft det i några månader nu eftersom jag har lite för mycket plats och därför gluggar. Jag har en sne tand också. Men nu har allt börjat gå till sigoch då har mitt tandkött (som var i gluggarna förut, soeciellt vid den snea tanden) typ lagt sig över tänderna :S
svårt att förklara men jag hoppas ni förstår.

Nu till frågan.. Kommer det gå till sig?

Anmäl
2015-05-08 12:37 #1 av: 134643

Vi är ju inga tandspecialister här, så det är väldigt svårt för oss att hjälpa dig. Jag har själv tandställning, och jag har varit jättenojig över förändringarna i min mun, men det har aldrig varit något fel. Är du orolig är mitt råd att ringa upp din tandläkare och fråga! När har du nästa tid för spänning?

She needed a hero, so that's what she became. Sajtvärd på tonåringar och medarbetare på RåttorSkrattarRegnbåge

Anmäl
2015-05-08 12:56 #2 av: cecval

Hihi jag vet, men tänkte bara om någon har varit med om ungefär samma. :)
Jag ska dit igen om 5 veckor så det är ett tag, och orkar inte ringa då jag känner att jag överlever tills dess :P
Okej vad bra :)

Anmäl
2015-05-08 14:48 #3 av: Tilde

Hmm inte säker på om jag förstår rätt, men är du orolig kan du nog ringa och fråga tandläkaren, eventuellt skicka ett mail kanske med bild på hur tandköttet sitter. Annars träffas ni ju senare när de spänner åt tandställningen och de ser de ju hur det ser ut ändå. Glad Tycker din familj att det ser konstigt ut eller är det bara något du själv tänker på? 

♥ Tilde

Anmäl
2015-05-08 21:13 #4 av: ElsaN.01

jag har haft tandställning (räls). Det du säger hände mig med, att tandköttet liksom 'sjunker ner'. Nu har jag varit tandtällningsfri sen december och jag tror att det äntligen återgått helt till vad det var innan tandställningen. Så som svar på din fråga, ja, jag tror att det går tillbaka :)

Anmäl
2015-05-09 14:17 #5 av: cecval

#3 Ja :) Haha nej, mamma bara skrattar åt mig.
#4 Okej det låter jättebra :)

Anmäl
2015-05-09 16:21 #6 av: Wellcraft

Jag tror inte det är någon fara. Tänderna förändras otroligt med tandställning, även fästena - det är det som gör ont.
Ta upp det på din nästa kontroll.

Häst, Vardag & Hund
nouw.com/WallHund

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.