Kärlek och förälskelser

Hur fick du din kille/tjej?

2015-06-25 20:32 #0 av: Lizelda

Jag går och längtar efter en kille men vet inte hur jag ska hitta den jag söker. Så hur hittade ni era? Har ni något tips på vad man ska göra? Jag har nästan inga kompisar så kan inte hitta genom gemensamma kompisar eller dylikt och vet inte riktigt vad man ska göra annars.

"Be proud of your scars, they're proof of a fight you never lost."

HundarBortskänkes, Ridsport, AkvariefiskFurry Paws

Bloggar om min assistanshund på Tassa Bredvid

Anmäl
2015-06-25 20:37 #1 av: Fridaaaa

Min sambo träffade jag på gymnasiet. Började samma klass, olika linjer. Började av en slump att prata på MSN, sedan mobil och ja ena ledde till det andra  när båda blev singlar.

Mitt ex träffade jag komiskt nog på ett möte. Var ett möte ang utbildningen både ville gå men som blev nedlagd. Sedan hittade vi varandra på någon sida och började prata och sedan träffades vi :)

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2015-06-25 20:47 #2 av: [[Narwayn]]

Jag och min pojkvän träffades på Irland när vi jobbade på en hundskyddsförening. Under en julfest satt vi nästan mitt emot varandra och såg på varandra under många timmar innan han kom och bjöd upp mig till dans (vi var då 16 och 18 år gamla) :)
Hundar, och att hjälpa hundar, var såklart ett stående gemensamt intresse, men vi hittade snabbt fler gemensamma intressen.

Anmäl
2015-06-25 20:54 #3 av: IceTee

På emocore (som mina ex också... heh)
Jag satt och uppdatera bland senast inloggade och tyckte han såg söt ut, och tja, nu är vi här! ! år och 10 månader sen vi blev ett officiellt par, om man ska vara noga 

Han hade dessutom helt tappat hoppet om kvinnor då och brydde sig först inte riktigt eftersom alla tjejer bara tyckte det var coolt att han var i ett band. Jag däremot tyckte det var coolt att han hade en svart schäfer, haha

Medarbetare på Skor iFokus

Anmäl
2015-06-26 00:34 #4 av: Galopptjejen_98

Träffa min kille via Tinder, haha! Var så desperat efter en kille, haha skämtosido..Hade haft det i några dagar och fått många matchningar med killar men föll verkligen för denna kille. Märkte efter tre dagar att han hade skrivit till mig :D Adda han på facebook och vi snacka där ett tag, sedan på telefon, skype, kik och vi prata non stop. Träffades för första gången efter 4 månader. Andra gången så klicka det verkligen och efter det var vi officiellt tillsammans. Det som är skönt är att det är bara 3-4 mil mellan mig och han samt att vi går skola i samma stad Glad 

Anmäl
2015-06-26 01:59 #5 av: Kevsterrr

Träffade min kille genom gymnasiet också. Det var förra året. Vi var båda på ett antagningsprov till den linje vi går nu. Just då den dagen blev vi båda smått intresserade av varandra utan att vi visste det. Under sommaren började jag eventuellt glömma bort honom men när vi väl fick beskedet om att vi skulle hamna i samma klass, så kom minnet tillbaka och då blev jag mer intresserad. Första veckan blev vi och några andra snabbt vänner och en grupp i vår nya skola. Helgen därpå fick alla dem veta att vi båda var gay och det var på måndagen, starten av den andra veckan som vi först kysstes och blev tillsammans tack vare vår närgångenhet och en föreställning vi obligatoriskt såg på den kvällen precis utanför skolan. Det tog 6 dagar och vi var ihop och igår/idag (beror på hur man ser det) den 25:e Juni firade vi 10 månader tillsammans.Skrattar Han är även anledningen till varför jag är medlem här på iFokus - för han är det själv, dessutom var det HAN som gav mig modet att komma ut vilket jag öppet gjorde på Facebook inför alla mina vänner och bekanta bara en månad efter vi blev ihop.Glad 

//KevinBlomma [Medarbetare för Nintendo iFokus.]

"When you love something, never lose it. Understand, little one? 
You must keep it safe, close to your heart."Måne

Anmäl
2015-06-26 11:39 #6 av: Eioo

Träffade min kille via kamrat. Hade lagt ut ett meddelande att jag ville träffas, var i en situation då jag mådde jättedåligt och i stort sett sket i vad som hände. Han skrev till mig, en utav många, men han var annorlunda. Alla andra skrev typ "Kom och du kan få massa pengar", eller "kom och jag bjuder på alcohol", men min sötnos skrev bara "vill du träffas, vi kan gå på restaurang." 

Vi skrev en aning och det visade sig att han bodde en station från min vännina, som jag då var hos. Så sa jag hejdå till kompisen och åkte bort till honom, han mötte mig och vi gick tillsammans till en pizzeria och käkade kebabpizza. Saken var den att jag såg förjävlig ut den dagen, hade stora fläckiga träningsbyxor med hål i, och en oversize t-shirt.  Kände mig inte alls fräsch och sa det till honom. När vi möttes hade även han på sig mjukisbyxor och en ful jacka.

Han berättade senare att han hade bytt kläder så jag skulle känna mig mer bekväm som jag var klädd. Han hade även tagit en omväg (vägen till pizzerian är igenom en skog, men han var orolig att jag skulle bli rädd så istället gick vi vid vägen i ljuset av lamporna). 

När vi kystes första gången var det som om något klickade. Vi hade riktig kemi, något jag aldrig känt förut.

Nu har vi varit tsm i 1år och 4mån :)

Anmäl
2015-06-26 12:36 #7 av: Kneko

Träffade min flickvän genom Tinder.

Anmäl
2015-06-26 17:45 #8 av: Biancaa

Ett sött litet spel

Anmäl
2015-06-26 22:53 #9 av: Semper_Solus

Finns en dejting och kompishittar app/hemsida som heter Lovoo. Min flickvän såg en bild på mig på hemsidan och skrev att hon kände igen mig och frågade om vi hade setts någon gång innan. Hon kände egentligen inte igen mig men hon ville inte bara skriva "hej, vad gör du" för det är en så tråkig start på en konversation ^^ 

Det var iallafall på den hemsidan som vi "träffades". Vi skrev till varandra varje dag i nån månad innan vi träffades och ja, det slutade j*vligt bra. Jag vet dock att den hemsidan, och många andra är väldigt jobbiga för tjejer då många killar skriver massa sexuellt skit till dom. men bara man är försiktig så är Lovoo är riktigt bra sida :)

Anmäl
2015-06-26 23:40 #10 av: Michiis

Träffade och träffade.. Min nuvarande sambo/pojkvän gick jag med i samma klass i flera år, han hade tydligen vart små kär i mig ända sen jag flytta och börja i hans klass (i 3:an) påstår han i alla fall. Men han börja inte ta kontakt med mig förrän på högstadiet och fick väl kämpa lite för att få mig ;) För jag var något små trög och ganska så blyg under högstadietiden. När jag fick reda på att han var intresserad i mig så var väl första tanken egentligen att han är inte riktigt min typ vi är för olika, men det var något som ticka gång i mig och jag vart så nyfiken på han, intresserad, tyckte han verka så spännande-annorlunda, (alltså trots vi gått i samma klass i flera år, kände jag han inte, vi umgicks inte samma gäng liksom eller vad man ska säga XD jag var mer den tysta sorten) jag ville i alla fall vara med han och lära känna han mer, han fick nått sprudla inom mig och allt gick så fort där! och plötsligt var vi tillsammans och har nu varit tillsammans i 5 år och jag hoppas på fler fler år:) Ibland finns dom närmare än vad man tror och kan dessutom vara den man minst anar ;) Hehe

Anmäl
2015-06-26 23:42 #11 av: Jazmin1e

Jag träffade min pojkvän på gymnasiet. Vi fick i samma klass och blev först vänner sen andra året blev vi tillsammans :) 

Anmäl
2015-06-27 00:11 #12 av: [Marsvinspluttochkaninsele]

Min sambo hittade jag via att han gick in på min Facebook sida och började skriva sen träffades vi samma kväll o han låg över pga skulle sanera då hans lägenhet som är vår nu.
O det gjorde han i några veckor men vi föll för varandra på stört ; )
Vi än idag trotts att vi haft det skit jobbigt så ångrar jag inte resan hit till idag då vi har de bra nu :D
Varit sambo över ett halv år o lite mer ;D

Anmäl
2015-06-27 00:47 #13 av: [Tuulikki]

Gick på samma folkhögskola, hade många lektioner ihop och jag tyckte han var snygg men vi snackade typ inte. Sen var jag ute och festade och var full som en kastrull, mötte upp honom och hans kompisar och han hånglade upp mig på krogen. Sen vart han förälskad i migSkrattarOch efter ett tag jag i honom också! Nu har det gått över ett år och vi är sambosHjärta

↠ Just keep swimming ↠ 

Anmäl
2015-06-27 01:02 #14 av: Kadoor

Mitt ex & jag träffades i skolan(gymnasiet, jag gick ettan då, börjar tvåan nu till hösten). Såg henne och blev smått intresserad, dock dröjde det flera månader innan jag vågade börja skriva(tack vare min kompis hehe) med henne. Sen skrev vi ett tag och träffades några ggr under jullovet, och även i skolan samt under ett par helger. Efter en av helgerna blev vi tillsammans. ^^ 

Anmäl
2015-06-27 03:00 #15 av: Achatina

Sluta längta/leta. Den rätte kommer när den kommer. Ut och gör saker du inte brukar göra (ta efter filmen "Yes man"). Typ följa med en förälder på något som låter jättetråkigt? - Du kanske träffar någon ny där? And so on.

Är singel och har inte tid att ha förhållande medan jag pluggar. Är inte så intresserad heller. Mitt senaste ex träffade jag på en fest för typ 10år sen, sen hittade jag honom på helgon några år  senare och skrev till honom. Han hade flickvän osv men vi höll kontakten sporadiskt i flera år. Vi började träffas på riktigt för typ 3år sen och var kk's i flera år och sen frågade han om vi skulle vara mer ... Och så var vi mer i någon månad innan jag avbröt det :P 

Exet innan honom hittade jag på nätet och om du inte vill hitta nån på naturlig väg så pröva nånstans online. Emocore är nog bästa sidan i dagsläget, speciellt om du inte är myndig än (men EC har 13års gräns). 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.