Övrigt

Hundfestival i Yulin

2015-06-28 17:23 #0 av: SecretCraving

Vad tycker ni om hundfestivalen i Yulin? Jag själv tycker att det är lite överskattat, bilder man skall dela på instagram för att visa att man är emot det och massa annat. varför tycker jag det? Jo, för att vad är det liksom för skillnad med t. ex. hur grisarna behandlas? Eller då man på sommarn brukar ha kräftskiva? Hur många är det som liksom tar upp det och ordnar namninsamlingar o. s. v. (dock har jag skrivit på namninsamlingen för hundfestivalen i Yulin) Som Therese Lindgren sa, jag ser inte skillnad på en hund och en gris, en gris och en kräfta, de är alla djur! Inget är mindre värt bara för att den inte är tam, om man kan sitta och gosa med den i soffan m. m. Att ta hundar från andras hem är fel, att döda de är fel, men då är det väl också fel att döda t. ex. grisar? Vad tycker ni?

Anmäl
2015-06-28 17:40 #1 av: Wenniz

Djur som djur och jag har inga problem att vi människor äter djur men jag tycker då att de ska ha haft ett bra liv innan de går till slakt. Vet inte om jag behöver skriva mer än så än att jag anser djur är djur men alla djur har rätt till ett värdigt liv innan de dör.

Anmäl
2015-06-28 23:28 #2 av: [EmmiieErixon]

Håller med Therese i det hon säger punkt Glad

Anmäl
2015-06-29 00:25 #3 av: Nelley

Spelar ingen roll det är gott

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.