Sport och aktiviteter

Aldrig något att göra!

2015-08-08 17:31 #0 av: ostbollen

Hej hej!

Har ni några tips på saker att göra? Jag bor ute på landet och sitter hemma varje dag och har så himla tråkigt! Min familj börjar bli trötta på att höra mig gå runt och klaga på hur tråkigt jag har, och jag klandrar de inte. Så, har ni några allmäna tips på vad man kan göra hemma på sommaren?

Ps. Hade ingen aning vilken grupp min fråga skulle vara i.

Anmäl
2015-08-08 17:35 #1 av: Hogwarts

Se på serier, rita, umgås med djur om du har några, gå på promenad, läs böcker, baka.

Anmäl
2015-08-08 17:42 #2 av: catcult

Leta upp bra TV-serier som du inte sett och marathontitta på alla avsnitt. 

Spela datorspel, har du inte mycket pengar kan du kolla in Steam och leta efter billiga (vissa kan till och med vara gratis!) indiespel.

Anmäl
2015-08-08 17:51 #3 av: Anna O.

Gillar du något särskilt? Har du någon hobby?

Anmäl
2015-08-08 17:51 #4 av: Anna O.

Eller några djur? :-)

Anmäl
2015-08-08 18:00 #5 av: KallaMigMimmi

Förslag -lär dig namn på blommer och växter. och vilka som går att äta eller  som man kan torka och använda som kryddor och  te.  se skillnad på träd som alm och asp. 

hitta fram en karta och utforska naturen Eller gör en egen karta och fyll i så många detaljer du kan uppmärksamma.  Skriv ut dig i en ny värld..

sker jag gjort när jag haft tråkigt:)

Anmäl
2015-08-08 21:45 #6 av: [Älskamig]

SORRY för lång kommentar, men jag kan nog ha lite idéer. Hihi.. 
Ikväll har jag haft tråkigt och spenderat hela kvällen på att leta recept, både mat&bakrecept. Eftersom att jag bor själv, så är det så skoj att ha lite tips och idéer på vad man kan hitta på för smarrigt nu till hösten när vardagen sätts på spel igen.Glad Går ju att hitta recept på smoothies och roliga frukostar med, vilket kan göra vardagen lite roligare. 

* Andra tips är att plocka bär; hallon, blåbär, vinbär, smultron.. Eller kanske kantareller till och med? Du som bor på landet måste ju ha tillgång till en hel del. 
Du kan ju alltid göra saft, sylt, marmelad eller någon god måltid (tänker just då på svampen!), för att utnyttja det du hittat. 

* Logga in på någon rolig hemsida, några tips är stallet.se, gosupermodel, stardoll eller kanske kamrat.com? Många sidor som kanske tycks vara 'larviga', men som det går att lägga ner lite dötid på. :) 

* Har du något fotointresse kan du ju alltid fota. Både djur, mat, människor och natur brukar vara skoj! :) Kanske kan du starta upp någon hemsida eller blogg, om du inte har det redan? Så kan du ju dela med dig av fotona där! Eller så kan du ju starta upp ett nytt instagramkonto med fokus på något speciellt?:)

* Ett annat tips är att rå om dig själv.. Ta fotbad, en varm dusch (ev. bad om du har badkar), använd ansiktsmask, raka dig, måla naglarna, använd hårinpackning osv. Allt för att "lyxa" till det lite. 

* Gillar du att rita och forma, kan du ju hitta på något skoj i Photoshop eller gratisversionen av Photoshop -> "Gimp" 

Anmäl
2015-08-09 21:32 #7 av: ostbollen

#3 och #4 , jag har två katter och nån hobby... Hmm. Gillar serier, att dansa och att shoppa typ... 😁 Men shoppa går ju inte när man ligger hemma 3 kilometer från närmaste busstation och utan lust att cykla....

Tack så mycket för de andra tipsen! Kommer hjälpa mycket ;)

Anmäl
2015-08-09 22:52 #8 av: Anna O.

Testa att göra egna danssteg och sedan träna in hela "numret".

Om du kanske är intresserad av att göra videos kan du ju börja görs Videos på videofy tillexempel.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.