Hobby och fritid

Snart är sommaren slut

2015-08-18 20:58 #0 av: Hogwarts

Vad var det bästa med den här sommaren enligt dig? För mig var det att min syster som jag inte träffat på 3 år för att hon bor i England kom och hälsade på!

Anmäl
2015-08-18 21:03 #1 av: Kadoor

Jag blev vegan, hade ett lugnt sommarlov där jag fick slappna av och ladda batterierna inför tvåan, dessutom såg jag Norlie & KKV, dessutom med mina närmsta vänner. Har haft en helt okej sommar faktiskt, tråkigt att vädret inte var med och att det kommer först nu när skolorna startar igen. Kommer sitta och dö i ett klassrum istället för att käka glass med mina vänner. *suck* Vilar huvudet i handen

Anmäl
2015-08-18 21:06 #2 av: smellcaramell

jag är nöjd med att sommarvärmen verkar komma först nu - då jag är ledig, har jobbat konstant sen jag tog studenten, och fick "semester" i fredags, nu ska jag "bara" jobba halvtid nämligen, så hoppas värmen håller i sig ;)

Anmäl
2015-08-18 21:19 #3 av: felle-j

Det bästa med min sommar var att jag såg mitt favoritband Gojira live, att jag träffade en kompis några gånger och att jag fick flyga mycket.

Anmäl
2015-08-18 21:22 #4 av: Ellys

Att det var avkopplande. Vet inte hur ni känner men ibland har jag inte ens lust att åka utomlands eller resa runt så mycket, ibland kan det vara stressande. Har varit i västkusten och på Gotland, där vi hade fint väder varenda dag i princip! Har också haft en bra magkänsla under lovet då jag kom in på det gymnasiumet jag allra helst ville :)

Anmäl
2015-08-19 01:13 #5 av: Kaninernasbästa

Fått träffa flera saknade kompisar :)

Anmäl
2015-08-19 06:47 #6 av: Tokyo

Har som vanligt inte tagit vara på sommarlovet alls, så jag förstår verkligen inte vart det tog vägen. Helt plötsligt satt jag här och halva sommarlovet hade gått, och idag är jag uppe tidigt eftersom jag ska till skolan. Jag sov mest bort hela sommarlovet, vilket är något som alltid känns så skönt men som ger mig ångest senare eftersom det känns som jag har slösat bort hela lovet. De senaste dagarna har varit mysiga dock, har tältat med några kompisar och umgåtts med min familj :)

Bredvid rutan jag skriver i finns en annons där det står "äntligen höst". Jaha, det var ju trevligt att du var tvungen att point that out. Gillar faktiskt hösten dock, så jag ska inte vara sån. Det är faktiskt min favoritårstid, men med tanke på sommarens lack of sun är jag inte riktigt redo för höst än känner jag.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.