Övrigt

Mår illa:(

2015-08-26 15:49 #0 av: Victoriastel

jag mår så sjukt illa, asså det känns som om jag ska spy när som... Men jag satte in en tandställning i måndags och har haft skitont i munnen. Jag har ätit 2 ipren ca 4h efter varandra. Men jag vet inte om det är tablatterna el. Vaxet till tandställningen som gör att jag mår illa. Jag har råkat svälja rätt så mycket vax idag. Vilket tror ni det är( tabletterna el. Vaxet) och vad kan man göra åt det?

Anmäl
2015-08-26 16:27 #1 av: Hera

Ipren kan irritera magen.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2015-08-26 16:50 #2 av: 134643

Vaxet ska inte påverka något, så det tror jag inte att det är. Så antingen är det värktabletterna eller så kan det ju vara något helt annat, att du ätit något dåligt eller helt enkelt håller på att bli sjuk :)

She needed a hero, so that's what she became. Sajtvärd på tonåringar och medarbetare på RåttorSkrattarRegnbåge

Anmäl
2015-08-26 17:56 #3 av: Victoriastel

Bej inte direkt, men jag tror det va iprenen för jag tog en till efter 4 timmar ju för att smärtan kom tillbaka när jag skulle äta lunch, hade jätteont:( och alla dessa blåsor... Men vet ngn hur man ska lägga på den gelen som ska hjälpa mot sår osv. Ska de vara ganska tjock el. Tunt lager?

Anmäl
2015-08-26 18:07 #4 av: 134643

#3 Med gel, menar du vaxet då? Jag har inte fått något annat än vaxet i alla fall. Jag brukar ta av en rätt liten bit, rulla det till en boll, platta ut och sätta på fästet. Relativt tunt med tjockt nog för att det vassa inte ska gå igenom. Jag hade också jätteont när jag först satte i tandställningen, tog typ en vecka innan jag kunde tugga riktigt. Flytande mat och mjuk mat som pannkakor t.ex är toppen! :)

She needed a hero, so that's what she became. Sajtvärd på tonåringar och medarbetare på RåttorSkrattarRegnbåge

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.