Övrigt

Hur skriver man med killar? Ge mig tips!!

2015-08-28 13:54 #0 av: [Älskamig]

Hej,

Jag är nyfiken på att främst bli mer kompis med en kille i min klass. Han har flertal av gånger försökt fånga mitt intresse genom att skriva och så, men jag har inte alls vart så "haj" på att skriva tillbaka. Nu tänkte jag dock ta initiativ i att göra det, men jag har absolut INGEN aning om vad jag kan skriva till honom förutom "hej vad gör du?" ... Det är ju typ på snapchat vi alltid skriver...Oskyldig

Ge mig alla tips! Jag har inte så stor erfarenhet av kontakt med killar typ.Funderar

Anmäl
2015-08-28 13:56 #1 av: Wellcraft

Skriv som när du skriver till en av dina kompisar? :)

Häst, Vardag & Hund
nouw.com/WallHund

Anmäl
2015-08-28 13:57 #2 av: Fridaaaa

Svårt att ge tips då det skiljer sig beroende på killen tycker jag :)
 Men var dig själv!

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar

Min blogg Besök gärna! :D

Anmäl
2015-08-28 14:00 #3 av: [Älskamig]

Jag är alltid mig själv, men brukar ändå inte hjälpa så mycket, då jag sällan har något att prata om förutom "vad gör du?" , "slutar du den och den tiden i skolan?" osv. Han slutar svara efter ett tag, då vi bara drygar ut chaten med att inte säga någonting typ. Yrar

Anmäl
2015-08-28 14:01 #4 av: Tjeja

Du börjar t e x precis så. "Hej vad gör du". Du kan t o m skriva "jag vill gärna skriva med dig men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva! Hihi" så kan ni fnissa åt det tillsammans. Å sedan skriver du vidare som med vilken kompis som helst.

Medarbetare på FågelmatningDjurparkerVilda djur och Politik i fokus.

Anmäl
2015-08-28 14:04 #5 av: Haku

Detta är viktigt att tänka på tycker jag. Var dig själv, skriv bara som du skulle skriva till vem som helst det är ingen skillnad direkt och du behöver inte göra till dig bara för att du skriver med en kille om du är intresserad av han vill du ju att han ska veta vem DU är antar jag? :)

Anmäl
2015-08-28 21:32 #6 av: 134643

Jag vet inte om ni skickar snaps eller använder chatten på snapchat, men jag skulle nog ändå rekommendera dig att gå över till Facebook ellet liknande. Begränsningarna är så många annars!
Mitt absolut bästa tips är att vara nyfiken, för mig kommer det naturligt men andra kan behöva anstränga sig lite. Ställ frågor, var intresserad. Kör 20 frågor, sanning eller konsekvens. Fråga honom om rädslor, drömmar och ambitioner. Det kan kännas konstigt till en början för er båda, men för mig har människor alltid vant sig med min nyfikenhet. Har de inte gjort det så skulle det ändå inte funka då jag helt enkelt är så till naturen och behöver någon som är okej med det. Mitt tips är helt enkelt att fråga och prata om saker som verkar random haha c:

She needed a hero, so that's what she became. Sajtvärd på tonåringar och medarbetare på RåttorSkrattarRegnbåge

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.