Sex och samlevnad

Vaxa

2015-08-29 21:47 #0 av: anonymisss

Hej, 

Lite pinsam fråga med jag rakar mig i underlivet, dock har jag fått mycket inåtväxta hår och prickar....  Nu till frågan, funkar veets wax stripes till det? Har ni några andra tips annars?Funderar

Anmäl
2015-08-29 21:58 #1 av: Scorpio97

När man rakar är det viktigt att ha bra rakgel (jag rekommenderar rfsu), byta rakblad väldigt ofta (helst innan varje gång) samt raka medhårs. Det är även bra att skrubba huden regelbundet och smörja med något återfuktande efter rakning. Då minskar man risken för röda prickar och inåtväxta hårstrån.

Men man kan även vaxa, eller epilera. Har själv inte provat vax, men har läst att varmvax och separata stripes är bättre än "färdiga" stripes med kladd på. Har dock inte så stor koll, eftersom jag som sagt inte vaxar själv. 

Vet att man kan göra eget vax hemma dock, sockervax eller sugaring heter det. Finns recept och hur man gör om du googlar. 

//Jessie

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.