Kärlek och förälskelser

Din Crush.. (Skriva av sig tråd)

2015-10-03 14:19 #0 av: Corgitok

Berätta om din crush, bra eller dåligt. Första intryck, känslor, vad du vill!

Jag kan väl börja då:

Ja tycker inte om att gilla min crush, eller någon alls så det är inte hans fel! Han är schyst, ser bra ut osv. Men jag är liksom stenen bland guldklipporna och den känslan är inte rolig.. Jag skulle nog inte heller "valt" MIG om jag var HAN  när det finns snyggare, smartare och bättre så det är okej. 

Anmäl
2015-10-03 16:19 #1 av: [ThisIsWheels]

Jag har varit intresserad av min crush i ungefär ett halvår. Han är jättetrevlig, snäll och rolig, men tyvärr så vill han förmodligen bara vara vän med mig. Han ser väldigt snygg och stilig ut också... 

Jag träffar inte honom så ofta eftersom han går på en annan gymnasieskola, men vi sitter oftast tillsammans på lunchen. 

När jag väl träffar honom så är det på träningarna och han har flera gånger sagt att jag är bra på innebandy. 

Jag vet inte vad jag ska göra eftersom när jag äter lunch med honom så vågar jag inte prata och jag är rädd för att de andra vid bordet ska tro att jag flörtar med honom. 

Om någon här har ett bra tips på hur jag ska ta första steget så skulle jag vara väldigt tacksam! Hjärta

Anmäl
2015-10-03 20:11 #2 av: Kadoor

Har en crush på en jag inte "borde" ha en crush på heh(för har förmodligen ingen chans). Hon är fett fin och verkar sjukt snäll, vågar dock inte prata med henne så det lär inte bli något.  Som vanligt med andra ord..

Anmäl
2015-10-03 21:10 #3 av: Corgitok

Alltså jag vågar prata med min crush och vi kommer bra överens, men det kommer  alltid någon som ska förstöra allt och ta över eller säga samma saker som jag gör så jag känner mig tvungen att gå därifrån.. 

Btw:
Är det bara för mig som bästisarna säger samma saker som en när man pratar med killar fast typ extremare på något vis? Stör mig nämligen på det, för det händer mig varenda gång  ,_, Man ba var dig själv istället xD

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.