Övrigt

Hjälp med halloweenkläder!

2015-10-09 19:26 #0 av: Mysan_

Jag har en vecka på mig att fixa något att ha på halloween, jag tänkte vara en katt. Allt på internet har sån lång leveranstid och därför är jag rädd att det inte hinner fram, och i affären har dom bara halloweenkläder för små barn, inte fina heller.

Så jag behöver alla tips jag kan få just nu om vilka kläder man kan ha till halloween om man ska vara ett kattdjur. Smink och kattöron har jag, funderar även på att köpa såna här roliga huggtänder. Tacksam för svar!


Anmäl
2015-10-09 19:31 #1 av: Stortroll

Vilken färg ska du vara på katten? Ta kläder i den färgen och måla, se och fixa ut efter du vill se ut. Till svans tar man bara ett ben från ett par strumpbyxor och fyller med vadd, sy igen öppningen och sätt på ett band så du kan knyta den runt magen.

Anmäl
2015-10-09 20:51 #2 av: Rheen

Om du inte hittar någon passande dräkt eller bra plagg, pröva gå på några loppisar, man vet aldrig vad man kan snubbla över. c:

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.