Alkohol och droger

alcholist

2015-10-15 22:52 #0 av: PartyPinglansParty

hej.

sen jag och min kille har gjost slut har jag mått väldigt dålgit.

nu är jag rädd att jag kan ha blivit alkoholist då jag dricker en stor mängd ofta, (vvarannan dag) för att dämpa ångesten. det är det enda som gör mig glad. utan den vet jag inte om jag skulle klara detta liv

Anmäl
2015-10-16 01:18 #1 av: smellcaramell

känner man sig själv som en alkoholist/misstänker att man själv är det så är det oftast så, alkoholist är för mig en alkoholist en person som inte dricker för att det är gott utan för att dämpa smärta på något sätt. Sedan finns det alkoholister som även är missbrukare och detta är personer som dricker för att de måste, annars får de abstinens, det är iallafall min definition.

Mitt råd är att prata med någon, endera en förälder/vän eller en psykolog på ungdomsmottagningen/ungdomsrådgivningen/någon annan psykolog. Det sämsta man kan göra är att sitta och hålla inne på alla känslor och "döda" dom med sprit, då brukar allt bli mycket värre!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.