Måste skriva av mig

"Ingen kan älska dig om du inte älskar dig själv"

2015-11-14 15:05 #0 av: Katarina97

Är det bara jag som blir sjukt irriterad på detta citat? Visst jag förstår att de som säger det menar väl för att man ska älska sig själv, men det man säger till de osäkra som redan känner sig oälskade är att ingen älskar dem? Liksom va? På vilket sätt skulle det få någon att älska sig själv mer när man säger att ingen annan gör det heller? Klart som f*n att folk älskar dig, oberoende på vad du tycker om dig själv, självklart ska du jobba på dig själv för att lära dig älska dig själv, men tro aldrig på att ingen älskar dig, för jag lovar dig att du är älskad! 

Anmäl
2015-11-14 18:15 #1 av: Aleya

Jag förstår inte vad det är som gör dig irriterad med det citatet.
Det är väl snarare som så att det är inte för att vara elak med någon, men det är faktiskt svårt att om man hatar allt med en själv att kunna älska en annan.
Då känner man sig bara mindre värd i jämförelse med sin partner och så börjar man må skit.
Så jag anser att det ligger något bakom detta citatet.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2015-11-14 18:48 #2 av: [Tuulikki]

Denna låt sjöng min pojkvän för mig i början av vårt förhållande, så fin. Klart man kan älska någon och bli älskad trots att man inte älskar sig själv, men jag tror inte det är så lätt alla gångerHjärta

↠ Just keep swimming ↠ 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.