Hobby och fritid

Tips på vad man kan göra med kompisar!

2016-02-22 16:40 #0 av: lisa01

Hej, jag är 14 år och när jag är med mina kompisar går vi oftast till Ica och köper godis och äter å typ pratar. Vi vill ju inte leka med Barbie, eller va ute i skogen å leka men har ni något tips på vad man kan göra med sina kompisar? Vad gör ni? Det känns som man hade roligare när man var liten. 

Anmäl
2016-02-22 16:56 #1 av: [RC1393]

Att det gör? Vi byggde alltid med lego, tror vi fortfarande gjorde det när vi var 14 år, jag och en kompis.

Jag och mina kompisar brukar nu för tiden ha filmkvällar, vi brukar också fara ut och äta middag tillsammans eller ta en fika. I och med att vi går på samma skola blir det dock oftast så att vi sitter tillsammans och pluggar samt visar varandra roliga videos när vi umgås. Vi "gör" egentligen inte så mycket, vi pratar bara mestadels. Spela kort var jag och en kompis hopplösa på när vi gick högstadiet. 

Anmäl
2016-02-22 20:23 #2 av: Love Lejonhuvadekaniner

Vi pratar mest:) Men pratar om allt sen kan vi gå på stan, spela spel, va med djur som vi har, baka osv

Anmäl
2016-02-22 20:48 #3 av: [Horse24]

Då måste jag vara väldigt barnslig, då jag ska fylla 16 i år och är helt okej med att leka med Barbies eller vara ute i skogen ifall någon vill det haha! Men jag vet inte, kanske baka, (^som personen ovan föreslog^) spela spel, shoppa... ha en photoshoot tillsammans?

Men visst är det svårt att hitta på saker när man är äldre, förstår precis vad du menar. Jag gillar dock att prata, och kan göra det väldigt länge med personer jag känner, men alla är vi olika. Förlägen

Anmäl
2016-02-22 23:21 #4 av: Elsaharr

Prata, se serier :) Träffa nytt folk med kompisar är också kul.

På sommaren brukar jag och mitt squad cykla runt i stan, bada, mysa på stranden.

Anmäl
2016-02-23 10:26 #5 av: lisa01

okej, tack för tipsen! 

Anmäl
2016-02-23 11:43 #6 av: Djungelvrål.

Handlar mer om vad NI vill hitta på. Lek med barbie om ni vill, baka, rita tillsammans, ha filmkvällar, sätt er på ett fik och sitt och snacka i flera timmar, laga mat och sit och snacka, gå ut och gå, pyssla osvosvovs

Anmäl
2016-02-23 17:53 #7 av: Javix

Bowla och kanske spela tevespel?

Anmäl
2016-02-23 20:20 #8 av: powerade

Tycker ockaå det är lätt att bara "hänga" men vi är ju nog gamla vi kan ta t.ex skotern och grilla nånstans ( dock hittar ingen)
Sen så brukar dom få följa till stallet.
Vi brukar spela olika spel ( kortspel å brädspel)
Var och bowla med en.

Gör vad ni vill, vad som helst. Far å bada. Gå på fik som #6 sa:)

Anmäl
2016-02-23 20:48 #9 av: catcult

När jag var tonåring brukade vi ofta gå till videobutiken och botanisera bland filmer i säkert en timma innan vi kom överens om vilka vi skulle hyra. Hela processen kan tyckas omständig nu när man har tillgång till bredband och en film endast är ett par knapptryck ifrån, men jag saknar faktiskt den tiden lite eftersom det var skitkul att gå igenom alla filmer rad för rad och det ledde till en hel del roliga diskussioner.

Gå på bio är en annan rolig aktivitet som funkar även i nutid. Skrattar 

Jag och mina vänner brukade också roa oss med att gå runt på kyrkogårdar och röka medan vi berättade spökhistorier och försökte skrämma upp varandra, leta efter gamla gravstenar som såg coola och läskiga ut...

Vi gick också till biblioteken och letade efter obskyra böcker om satanism, häxkonst och Wicca. Minns att vi också gick runt bland diverse bokaffärer och frågade efter "The Satanic Bible", tyvärr utan framgång (men det var roligt att se expediternas förfärade miner!). Utförde diverse ritualer. Lekte anden i glaset.

Spela datorspel ihop är ju alltid kul! Det gör jag än idag, det blir man aldrig för gammal för.

Ni kan också sminka er ihop eller sminka varandra, det ger utlopp för kreativitet och är roligt!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.