Övrigt

Kraftiga flytningar

2016-02-28 18:47 #0 av: fenaahs

Jag vet inte om detta är rätt sajt att ta upp detta på? Men iallafall så började jag med p-piller för ca 2 månader sen. Allt har funkat bra förutom att jag upplever att jag får flytningar betydligt oftare än innan jag använde p-piller. Dessutom, idag fick jag en riktigt kraftig flytning som verkligen blöt ner hela trosan, även fläckade mina jeans mellan benen. Är detta normalt?

Anmäl
2016-02-28 22:59 #1 av: Kneko

Du utsätter din kropp för extra hormoner (jag utgår ifrån att det är piller med hormoner), det är klart din kropp kommer reagera. Alla reagerar olika. Det handlar om hur du känner, känner du att du orkar testa i någon månad till för att se om det blir bättre? Då tycker jag du ska göra det. 

Gå och prata med barnmorskan om det annars och se om du kanske ska testa något annat preventinmedel. :) Det bästa är att gå till barnmorskan och fråga. Hen vet bättre än oss. 

Hoppas du hittar något som funkar för dig!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.