Övrigt

blogg.se

2016-05-12 10:53 #0 av: ilenna90

vet inte om det finns nått bättre forum att fråga i men jag testar här. 

jag är verkligen inte bra på designer så har ingen aning hur jag ska fixa det här -.- under ´senaste inläggen´ syns dom 20 senaste. och dom är alla lagda på samma kategori (det är en skrivblogg så en massa olika kapitel alltså.) 
men hur ska jag kunna få fram dom äldre inläggen? klickar jag på kategorin dyker bara dom 3 senaste upp. (och det finns inte någon ´äldre inlägg´-knapp eller liknande.)
så det är helt enkelt omöjligt för läsare att få fram kapitel 1-25 just nu. hur löser jag det här? :/ 

Anmäl
2016-05-12 18:14 #1 av: Lightoller

Det fungerar inte att samla alla kapitel i en kategori? Jag har för mig att inläggen brukar synas då. Annars kanske du tillåta fler inlägg i stilmallarna.

Anmäl
2016-05-12 18:41 #2 av: ilenna90

jo precis som jag sa har jag redan alla inlägg i samma kategori, och att om jag klickar på den dyker istället bara dom 3 senaste upp. 

jo det finns väl förmodligen nån sån funktion, men samtidigt så känns det som att den listan kommer bli superlång då o: så skulle ju hellre vilja att alla kom fram om man klickade på kategorin - dels att det då syns fler inlägg än 3 - och att man kan klicka på ´tidigare inlägg´ och på så sätt få fram fler sidor liksom. men jag har hittar verkligen inte hur man ska lösa det O.o 

Anmäl
2016-05-12 19:46 #3 av: Lightoller

#2

Ojdå, läste lite för snabbt!

Jag gjorde samma ändring på min blogg för ett tag sedan, så behöver du hjälp kan du slänga iväg ett PM. Jag tror inte blogg.se har en "äldre inlägg"-knapp, i varje fall inte längre men det är mycket möjligt att jag har fel.

Anmäl
2016-05-12 20:41 #4 av: ilenna90

Haha ingen fara.
Vad snällt! Skickar ett pm på en gång :)

Jag har en annan äldre blogg på blogg.se och där har jag äldre inlägg-knapp så försökte kopiera över den koden men det funkade inte heller -.-

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.