Känsliga rummet

vet inte vad jag ska göra längre (x)

2016-05-12 17:06 #0 av: RoboticLife

asså sorry detta verkar vara de enda slags inlägg jag gör här på ifokus men aja. Jag har förlorat intresse i allt jag brukade gilla på sistonde. Får redan antidepp etc men det har blivit ännu värre, är beroende av att strypa mig själv, röka, dricka etc och hoppas att det en vacker dag kommer döda mig. Jag har ingen som bryr sig om mig, dem säger att de gör det men deras handlingar visar något annat. Folk bara lämnar mig och jag känner hur alla skrattar bakom min rygg, jag vet detta inlägget blev väldigt flummigt var bara tvungen att berätta för någon

Anmäl
2016-05-12 17:35 #1 av: kim1980

Hej jag gör fot av tryck . Jag Känner igen det där .
Jag har min period nu ! Skriv av dig du om du känner för det.. Dock har jag dyslexi !

Anmäl
2016-05-17 03:21 #2 av: Kneko

Har du någon vårdkontakt inom psykiatrin du pratar med? Hur vill du att dina kompisar ska agera runt dig och hur är det dom agerar? Det vill säga, vad gör de för fel?

När man är deprimerad så är det lätt att få uppfattning att folk inte bryr sig trots att de faktiskt gör det, kom ihåg det!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.