Religion och samhälle

Jude i Sverige?

2016-05-22 10:32 #0 av: djurtok

Hallå hallå!

Först nu kommer jag på att jag kan skriva ut här! Suck!

Men iallafall så skriver jag ett arbete där jag ska intervjua judiska personer i Sverige så om någon här är jude och skulle kunna låta sig intervjuas över pm (jag skickar mina frågor och du svarar) så vore det jätte snällt! Frågorna kommer väl vara om hur du har det i Sverige och ev.  olika diskremineringsfrågor.

Jag behöver intervjun idag Tystad gärna om flera vill så blir jag ännu gladare! Glad

Anmäl
2016-05-22 16:23 #1 av: djurtok

Just nu är det 11 frågor och jag tvivlar på att någon mer tillkommer och många är liknande men med "olika svar tänkta" :)

Anmäl
2016-05-22 17:01 #2 av: smellcaramell

Har du pratad med judiska församlingen? Vi hade samma uppgift när jag gick i högstadiet, vilket dock var några år sedan, men då ringde vi dit, tror dock vi var för sent ute och hittade på en intervju istället(med lärarens vetskap)..

Anmäl
2016-05-22 18:10 #3 av: djurtok

Ja jag var i kontakt med en förening först men de sa att eftersom att de fanns i Stockholm fick jag försöka hos föreningen I Malmö (eg trots att jag frågade om det gick över telefon men de kanske inte ville helt enkelt) på denna i Malmö har jag ej fått svar än o tiden börjar tyvärr bli knapp :$
Så tänkte därför försöka här :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.