Kärlek och förälskelser

Kärlek och sånt

2016-05-28 00:06 #0 av: CocoAli's

Behöver mest skriva av mig tror jag... För ett halvår sen sa jag till min crush sen 3 år att jag gillade henne hon tyckte och det var sött ditten och datten under det här halvår blev jag bara mer och mer kär i henne. Hon bara liksom tyckte om uppmärksamheten jag gav henne och inget mer, kände JAG. Så jag slutade visa känslor för henne och behandlade henne som vilken annan, så börjar jag snacka med den här tjejen i min och det visar sig efter några veckor att vi har känslor för varandra och att vi liksom var bra gör varandra i och med dagens livssituation... Men vi kunde inte eftersom det skulle kännas wierd kände hon och jag höll med men ville ju egentligen se vart det skulle leda. För hon sa att hon har starka känslor för mig men att just det att vi går i samma klass osv... Blev ledsen (deprimerad) att det inte kunde bli något och  Så idag på en fest kom den första tjejen och sa att hon gillade mig på det sättet och att hon alltid, att jag är hennes nr one och allt var det var..  

Blev sjukt ledsen  att hon liksom väntade månader på att säga det när hon visste hur mycket jag gillade henne... Men känner samtidigt att hon kan spela ett spel då hon vet att det pågår/pågick något mellan mig och tjejen i min klass... Spelet är då att ha mig för sig själv men inte liksom igen relation... Så ligger jag fett sad över att bara typ skiter sig med dessa tjejer vet liksom inte vad jag ska göra... Jag vill ju liksom gå "dit" med hon i min klass, men min longtime crush är ju ändå det av en anledning ...

Anmäl
2016-05-28 00:20 #1 av: Tjeja

Vet inte vad jag ska säga men förstår att det känns sorgligt för dig. Så skickar en Kram istället!

Medarbetare på FågelmatningDjurparkerVilda djur och Politik i fokus.

Anmäl
2016-05-28 00:20 #2 av: Katniss

Hmm. Av det jag läst tycker jag att det mest verkar som om den första tjejen vill ha dig förs sig själv, lite som en trofé. Annars skulle hon nog inte plötsligt bara utbrista i en kärleksförklaring tror jag..

Men det du skrev om andra tjejen förvirrar mig lite. Menar du att ni inte kan vara tillsammans för att ni går i samma klass eller?

R.I.P. Anton 💔
Anmäl
2016-05-28 00:26 #3 av: CocoAli's

#2 Ja jo har fått höra det och lite... hon skickar dubbla budskap till mig...

Ja asså det blev typ jätte komplicerat på något konstigt sätt... Vi tar ju dock studenten om en vecka så jag är lite confused... Asså det är skit bra mellan oss men det är ändå nånting, tror jag och hon känner lite likadant just på den puben men att jag är villig och köra över tveksamheter...

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.