Mode och skönhet

Underklädesbutiker?

2016-06-22 14:54 #0 av: Birkis

Hej! Jag är en tjej som har en ganska udda bh storlek, 75G. Det gör att jag måste gå till riktiga underklädes butiker för att hitta bh:ar som sitter bra. Jag bor i Dalarna och jag hittar bara Janes underkläder och underverket. Men den lilla detaljen är att jag typ har växt ur Janes. Går jag dit kan tjejerna där bara plocka fram typ två/tre olika bh:ar sedan är finns det inga fler i min storlek. Och Underverket är en bra affär men det är nå så fruktansvärt dyrt. De senaste gångerna jag varit dit har jag fått ge 800-900 för en bh och min bikini gick på över 1000 lappen. Deras utbud är inte heller det största men det är större för mig och min storlek. Och som fattig student så är 800 ganska mycket.

Så jag undrar om det är någon som kan tipsa om bra underklädesbutiker i närheten. Det behöver inte ligga just i Dalarna men gärna i angränsande län. Men jag tar gärna emot tips från hela landet. Vet ju aldrig vart man har vägarna förbiGlad

Tack på förhand// Birkis

Anmäl
2016-06-22 16:00 #1 av: CaptainBunchie

Om det skulle vara intressant att handla online så kan jag nog rekommendera bonprix. De har ett skapligt stort utval av bhar i din storlek, för riktigt bra priser (runt 150kr)

http://www.bonprix.se/kategori/underklaeder-damunderklaeder-bh-ar/kupa-g__75/

//CaptainBunchie (fd. BlossaTossa)        
http://bunchiesphoto.weebly.com/

Anmäl
2016-06-22 17:39 #2 av: Birkis

#1 ja det ser ju bra ut. Får testa å funkar det inte får man väl skicka tillbaks.

Anmäl
2016-06-22 18:21 #3 av: vendelay

Men wow, vad billigt, hur kan det vara så billigt? Jag har 65-70H vilket är helt omöjligt att hitta i butik, äger faktiskt bara en riktig bh för det är så dyrt att det inte är klokt. 

Har någon beställt från dem? Är det enkelt att skicka tillbaka varor?

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2016-06-22 19:08 #4 av: CaptainBunchie

Jag beställde en baddräkt därifrån för inte länge sedan, skulle köpåt annat med med de fanns inte i lager. Leveransen är ju något längre (6-14 dagar, kanske bara jag som tycker det är länge haha) men eftersom den passade fint så behövde vi ju inte lämna tillbaka. :)

//CaptainBunchie (fd. BlossaTossa)        
http://bunchiesphoto.weebly.com/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.