Kärlek och förälskelser

Kär i en av mina bästa vänner..?

2016-07-31 22:09 #0 av: meränförut

Jag vet att hon litar på mig, jag är den enda hon pratar med om t.ex sitt självskadebeteende och jag var den första hon berättade för att hon är gay.
Jag är så förvirrad över mig själv, vet inte om jag är kär på riktigt, om det är bara att jag är väldigt rädd om henne eller att jag har "inbillat" mig. Jag är också tjej och det känns nytt för mig att tänka mig att jag kanske är bi/gay.
Hur som helst, vi bor i olika delar av landet och har bara träffats 3 gånger förut, men jag ska troligtvis åka till henne i typ 3-4 dagar nu i augusti.
Jag vet inte om jag vågar berätta att jag kanske har känslor för henne. Och om jag skulle, hur säger man det?

Anmäl
2016-07-31 22:25 #1 av: meränförut

Jag blir glad om jag får några svar, tankar, fakta, vad som helst. Behöver all hjälp jag kan få!

Anmäl
2016-08-01 00:50 #2 av: Hera

Tycker du ska avvakta eftersom du är så osäker. Se hur det går med vänskapen först och se om du känner kärlek som vän eller mer.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2016-08-01 18:31 #3 av: Linn Is The New

Precis som Hera säger tycker jag du ska avvakta tills du har lärt känna henne mer.  Fortsätt prata med henne och se vart det leder, om du har samma känslor för henne som du har nu någon tid framåt så tycker jag du kan säga det till henne! Vem vet, hon kanske hyser samma känslor för dig?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.