Övrigt

vet inte hur jag ska göra.

2016-08-08 14:56 #0 av: RåttTjejen

det är en tjej som är 15 som jag är intresserad av,jag fick veta vem hon var genom en kompis som jag gick i samma skola som för länge sen. Jag vet att hon är bi eller hetro, och att hon skulle kunna vara tillsammans med en tjej. Men jag känner inte henne sådär jättebra,jag vill lära känna henne lite mer eftersom vi körde sanning o konka hehe men vi bor i samma stad men vi går tyvärr inte på samma skola men dom ligger inte långt ifrån varann sen så går hon på samma skola som min bror. Hur ska jag starta konversationer,det känns som om hon liksom också tycker om mig men det ända vi skriver är liksom ''hej,göru,och hjärtan o smileys.'' Jag försöker liksom fråga hur de va om hon varit någon stans och om hon ska göra något eller så. Men hur ska jag göra?vi kommer ju träffas någon gång har vi sagt men asså om vi skriver vad ska jag skriva?

Anmäl
2016-08-08 15:16 #1 av: Codswallop

Fråga om hon vill ta en fika, eller gå på bio. Fråga om hennes intressen och starta en konversation därifrån. 

Anmäl
2016-08-08 21:34 #2 av: Äppelsnäckan

Säger som #1. Fråga om hennes intressen och föreslå något att göra tillsammans, antingen ute på stan eller hemma. Någon av er har kanske något husdjur ni kan vara med?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.