Mode och skönhet

Klänning till bröllop

2016-08-23 20:51 #0 av: Chiquita_animal

Hej och för att informera er så är det inte jag som ska gifta mig utan jag kommer som gäst. Men problemet är såhär att jag hade tänkt ha på mig en vit klänning men så fick jag höra att man varken får ha vitt eller helsvart på sig på bröllopet så jag ligger lite risigt till. Har aldrig varit på ett bröllop innan så jag undrar vad man skulle kunna ha på sig? Är det något speciellt eller finns det någon bra butik ni tipsar som har bra klänningar? ^-^

Anmäl
2016-08-23 21:03 #1 av: leemland

Du kan ha i princip vilken färg som helst utom just vit . Många är också emot svart som du nämner och om man ska gå efter "gammal" skrock så ska kvinnor aldrig ha rött på sig heller på bröllop. Men övriga färger går bra Glad

Oftast står det på inbjudan vilken sorts klädsel brudparet vill man ska ha . Annars är det bara att höra av sig till bruden eller kanske toastmastern eller en annan person nära brudparet(står kanske på inbjudan) och fråga om man är osäker. 

/ J 
"So complicated, Look how we all make it, Filled with so much hatred, Such a tired game"         Sajtvärd för aupair.ifokus.se/    &  bakverk.ifokus.se/

Anmäl
2016-08-23 21:05 #2 av: Sindri

Det där med helsvart har ju luckrats upp lite senaste åren. Men att komma i vitt blir ju lite konstigt på ett bröllop.

Det känns tokigt att behöva köpa ett helt nytt plagg bara för en fest så försök tänka att det skall vara användbart till fler tillfällen.
Det brukar stå klädkod på inbjudningar. För det mesta brukar man kunna välja kort eller lång klänning nuförtiden, beror helt på vilka brudparet är.

Du behöver inte köpa någon speciellt exklusiv klänning. Kronprinsessan kom ju på nån fest i en H&M-klänning. Bara du trivs i den och känner dig fin. Lite fina smycken, snygg frisör, kanske en glittrig schal etc gör mycket för helhetsintrycket.

Anmäl
2016-08-23 21:22 #3 av: Hera

Välj något du trivs i som inte är svart eller vitt. Står det inte om det ska vara kort eller långt kan du välja vad du vill.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2016-08-26 21:42 #4 av: kae

Jag skulle nog haft på mig  en beige, rosa eller mörkblå lagom lång klänning.

Anmäl
2016-08-27 01:50 #5 av: Chiquita_animal

Okej, tack för svaren allihopa c:

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.