KÀrlek och förÀlskelser

Vad ska jag skriva till honom? 😊 â˜ș 😉

2016-10-29 17:56 #0 av: tiger tok

Nu Àr det sÄ att jag Àr förÀlskad i en person och jag tror han Àr intresserad av mig ocksÄ!!
Jag lade till honom pÄ en social medie och han lade till mig ocksÄ!
Vad skulle det betytt för er, nÄgon som kÀnner er litegrann lÀgger till er och ni följer den personen tillbaka, Àr ni intresserade eller gör ni det bara?
Vi gÄr i samma klass förövrigt!
Ber er att enbart hÄlla er till Àmnet och inget annat!

"Djur pratar, men bara de som vet hur dem ska lyssna kan höra vad dem sÀger!!"
AnmÀl
2016-10-29 17:58 #1 av: Gladasvampen

Jag Àr ganska rak pÄ sak, skulle jag gilla nÄgon skulle jag bjuda ut personen pÄ fika eller liknande. Om man Àr lite osÀker i början skulle jag chatta lite pÄ typ sociala medier och sedan frÄga :)

AnmÀl
2016-10-29 17:59 #2 av: [rumelle]

Om jag kÀnner igen en person som lÀgger till mig sÄ lÀgger jag gÀrna till personen tillbaka för att vara snÀll. Det behöver inte betyda mer Àn sÄ.
Men skriv ett hej och se om det leder till en konversation.

AnmÀl
2016-10-29 18:12 #3 av: mangemani4

om man ska vara realistisk, sÄ finns det ju en herrans massa anledningar till att en person kan visa intresse i en och det behöver automatiskt och naturligt inte vara att personen har ett intresse pÄ det sÀttet. men det Àr inte nÄgot ovanligt detta fenomen, jag menar, vissa verkar ju tom tro att bara för att en kille kollar pÄ en tjej sÄ Àr killen stört intresserad och vill ha henne. alltsÄ jag vill inte krossa dina förhoppningar pÄ nÄgot sÀtt, jag ser det hela ur ett realistiskt perspektiv bara.

du fÄr helt enkelt frÄga honom, hur pinsamt, nervöst och strÀvigt det Àn kÀnns, om han Àr intresserad, jag vet, det kan ju kÀnnas lite pinsamt och trÄkigt om han sÀger "nej", men dÄ vet du ju och slipper dÄ gÄ och undra och ha förhoppningar.

att ta den sÀkra vÀgen, att vela pÄ, alltsÄ att lÄta tiden utvisa om han Àr intresserad eller inte, att lÄta honom komma till dig, Àr absolut inte "riskfritt", risken finns ju att nÄgon annan tjej tar honom istÀllet dÄ. var rak och frÄga. du behöver ju inte nÀmna att du Àr intresserad, utan du kan ju sÀga att du har mÀrkt ett intresse frÄn hans sida och beroende pÄ hans svar, avslöja att du ocksÄ Àr intresserad utav honom.

AnmÀl
2016-10-29 18:20 #4 av: Aleya

Jag skulle sÀga att det Àr inte automatiskt att man Àr intresserad av nÄgon om man följer personer.
TyvÀrr.
Du fÄr frÄga han för att fÄ ett vettigt svar.

BlommaStjÀrnorMemento moriStjÀrnorBlomma

Medarbetare för Julen

AnmÀl
2016-10-29 18:25 #5 av: tiger tok

Har skrivit ett hej och han svarade hej, jag frÄgade vad han gjorde och han har inte ens kollat pÄ min frÄga!
Det dumma Àr bara om jag frÄgar och han sÀger nej, dÄ kanske det blir stelt sedan eller att han sÀger det till nÄgon av hans kompisar?
Han Ă€r vĂ€ldigt populĂ€r av tjejerna som har smink, tajta tröjor och knĂ€ höga stövlar 👱 vilket jag inte har sĂ„ kĂ€nns det som om han inte skulle kunna vara intresserad av mig?
Skulle gÀrna vilja bÀra mer "tjejiga" klÀder men dÄ det inte var min stil förut sÄ skulle det bli konstigt i skolan och hemma om jag helt plötsligt börjar ha pÄ mig det?
Och mina kompisar tycker inte om honom..

"Djur pratar, men bara de som vet hur dem ska lyssna kan höra vad dem sÀger!!"
AnmÀl
2016-10-29 18:32 #6 av: Aleya

#5 ja han Àr poppis bland dom. Men betyder det att du mÄste bli som dom?
Kom ihÄg att du ska inte behöva ge upp vem du Àr för att fÄ nÄgon intresserad.
Om han inte Àr intresserad för den du Àr sÄ skulle jag sÀga att dÄ Àr han nog inte mycket att hÀnga i granen.

BlommaStjÀrnorMemento moriStjÀrnorBlomma

Medarbetare för Julen

AnmÀl
2016-10-29 18:43 #7 av: tiger tok

#6 sÄklart jag inte Àndrar mig för hans skull, utanför att jag vill Àndra mitt utseende!!

"Djur pratar, men bara de som vet hur dem ska lyssna kan höra vad dem sÀger!!"
AnmÀl
2016-10-29 18:50 #8 av: Aleya

#7 men det lÄter mer som att du ska göra det för att HAN ska behaga av det. Du gör hur du vill men jag kÀnner att det lÄter som att du gör det för rÀtt anledning om jag sÀger sÄ.

BlommaStjÀrnorMemento moriStjÀrnorBlomma

Medarbetare för Julen

AnmÀl
2016-10-29 18:57 #9 av: tiger tok

Jag gör det för att JAG tycker det Àr snyggt och fint pÄ mig:):)

"Djur pratar, men bara de som vet hur dem ska lyssna kan höra vad dem sÀger!!"
AnmÀl
2016-10-29 19:02 #10 av: Linn Is The New

Om du vill ha det sĂ„ skaffar du det. Tycker dock det dĂ€r med höga stövlar och tajta klĂ€der har gĂ„tt för lĂ„ngt ner i Ă„ldrarna och sjĂ€lv tycker jag det inte ser sĂ„ snyggt ut. Tur med olika smaker dock. Men om du inte Ă€r nöjd och har dĂ„ligt sjĂ€lvförtroende sĂ„ tycker jag du ska göra det, sjĂ€lvklart. Men Ă€ndra aldrig ditt utseende eller personlighet för nĂ„gon annans skull eller för att vara trendig i skolan. Du mĂ„ste trivas i det, vilket du verkar göra. 

AnmÀl
2016-10-29 19:07 #11 av: tiger tok

Jag har inte dÄligt sjÀlvförtroende och kÀnner mig inte bekvÀm i knÀhöga stövlar och tajta tröjor, men jag kommer kanske att bÀra lite mer "tjejiga" klÀder Àn som förut, skjorta och pösiga jeans!!

"Djur pratar, men bara de som vet hur dem ska lyssna kan höra vad dem sÀger!!"
AnmÀl
2016-10-29 19:08 #12 av: Linn Is The New

Vad Ă€r tjejiga klĂ€der dĂ„?.. 

AnmÀl
2016-10-29 19:53 #13 av: tiger tok

För mig Àr det lite lite tajtare byxor och en typ figursydd piké tröja, inte bara det sÄklart men det Àr sÄnt jag kan gÄ runt i!
Vill bara pÄpeka att jag inte vill lÄta otrevlig, inser att mina inlÀgg ser lite bryska ut!
Och det Ă€r helt okej att klĂ€ sig som man vill, vill bara sĂ€ga det sĂ„ ingen fĂ„r för sig att Ă€ndra sig för att vad jag skriver hĂ€r! 😊

"Djur pratar, men bara de som vet hur dem ska lyssna kan höra vad dem sÀger!!"
AnmÀl
2016-10-29 19:56 #14 av: Linn Is The New

H&M har snygga jeans! Samt om du har tillgĂ„ng till Hööks sĂ„ Ă€r deras pikĂšer vĂ€ldigt snygga, det Ă€r ju till för ridning men jag brukar anvĂ€nda dom utanför och i stallet. 

AnmÀl
2016-10-29 20:34 #15 av: mangemani4

nu kanske jag Àr helt ute och cyklar, men jag fÄr lite varningssignaler gÀllandes killen. kan inte riktigt sÀtta fingret pÄ det, men minnena gÄr tillbaka till dessa players som man sÄg i skolan, som lyckades linda de ytliga tjejerna runt sitt finger, de som ville se sig sjÀlv som coola och var lÀtta att manipulera för att sedan kunna plocka, en efter en, utav valfri tjej och dumpa nÀr tjejen började med kÀnslor och annat. men som sagt, det kanske bara Àr jag som Àr ute och yrar pÄ cykeln:)

AnmÀl

Det finns en till kommentar till den hÀr diskussionen. Den Àr bara synlig för medlemmar pÄ iFokus. För att lÀsa kommentaren, logga in eller registrera dig pÄ iFokus.