Studier och utbildning

Sötåsen eller Ingelstad?

2016-12-13 16:59 #0 av: Hanna01

Hej!
Jag går i 9:an nu och ska nu göra mitt gymnasieval. Jag vill gå linjen djurvård och de skolorna jag kollat mest på är ingelstads naturbruksgymnasium och Sötåsens naturbruksgymnasium. Men jag vet inte vilken av skolorna jag ska välja! Så nu är min fråga om det är någon här som går på någon av dessa skolorna och vad tycker ni om skolan? Vill veta både det ni tycker är bra och vad ni tycker är dåligt. Ni får gärna skriva lite allmänt om skolan också.

/Hanna

Anmäl
2016-12-14 02:28 #1 av: JoannaLi

Jag går på Ingelstad, dock NV-Hund och inte djurvård. 

Jag tycker om själva skolan. Det är en avslappnad inställning och många jättebra lärare. Det är ett fint djurhus som tänker rätt tycker jag (stora burar/voljärer/terrarium, lösdrift för utedjur, rent och snyggt) med bra djurhurslärare och många (?) olika arter.

Internatet är trevligt. Det är en allmänt ganska lagom tillvaro. 

Såklart finns det ju problem på alla ställen, men jag tycker att Ingelstad gör sitt bästa för att lyssna när man försöker förmedla dem och gör sitt bästa för att förbättra det :) 

Har du fler frågor får du jättegärna ställa dem :) 


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.