Kropp och själ

Hur fysiska är ni med era kompisar?

2017-02-21 23:16 #0 av: Littlepig

Hej, en random fundering jag fick nyss. Hur fysiska är ni med era kompisar? Kramas ni osv, håller hand och sådant (absolut inget sexuellt), pussar varandra på kinderna som i filmer eller gör ni inget av detta?

Anmäl
2017-02-21 23:20 #1 av: Vrilen

Beror helt på vem det är. Några av dom är jag ''närgången'' på för de är sån jag är GalenMedans en av mina ''vänner'' har jag i princip aldrig rört. Medans jag med en kan pussa på kinden/panna, låta henne sitta i mitt knä, bära omkring henne ovs.

Anmäl
2017-02-21 23:33 #2 av: Vikan

Jag kan vara rätt närgången med några av mina kompisar, krama dem, hålla dem i handen och bärna dem osv. Kan vara rätt närgången med några av mina vänner och tom pussat/kysst flera av dem. Gäller såklart inte alla mina vänner men dem flesta är jag väldigt bekväm dem

Anmäl
2017-02-22 07:07 #3 av: rumelle

Oftast är jag inte så väldigt fysisk. Har inte haft några nära vänner förutom min man på tio år så jag vet inte riktigt hur jag skulle vara med dem nuförtiden. Förut hade jag en vän som tyckte om att hålla hand och kramas mycket och med henne kändes det naturligt och helt ok. 

Anmäl
2017-02-22 16:00 #4 av: alehajo

Jag är ganska så fysisk med mina vänner, är sån som person och de tycker också om det. Har två vänner som absolut inte tycker om närkontakt och då accepterar jag det såklart, men annars är jag en ganska fysisk person

Anmäl
2017-02-22 21:33 #5 av: panini

Beror på hur stark min ångest är just den dagen, inland så tillåter jag absolut INGEN att röra mig och ibland så kan jag vara jätte "rörig" med min bästis och kramas, pussa på kinden och ta varandra på rumpan osv.

Anmäl
2017-02-23 00:29 #6 av: KentHjärta

Hahah har kysst de flesta av mina vänner. Kramar, sitter i knäna på varandra, pillar med varandras hår osv. Vi alla är jätte närgångna med varandra och ingen av oss tolkar det som sexuellt eller mer än kompis då vi alla vet vart vi står liksom.

Kanske ska tillägga att kyssa oftast är en fyllegrej och inget vi gör varje gång vi träffas lol

Anmäl
2017-02-23 20:40 #7 av: Mysan_

Jag kramar nästan alla mina vänner. Jag älskar kramar och det är mitt sätt att visa att jag verkligen tycker om någon. Jag pussar dock dom inte, jag gillar faktiskt inte pussar om jag ska vara ärlig. Men krama dom gör jag gärna!


Anmäl
2017-02-23 21:30 #8 av: powerade

I mina yngre dar kramades man å typ höll handen å pussa nån ibland..
Idag kramar jag knappt mina vänner, ibland så vill man ju bara ha en kram för de va längesen för man är lite ledsen eller nått.
Men ja jag behandlar killar och tjejer Lika, Max en kram i bästa fall

Anmäl
2017-02-23 22:01 #9 av: 134643

Jag är inte speciellt fysisk med mina vänner alls. Det brukar bli en hej och en hejdå kram typ. Kan kanske vara lite mer fysisk när jag har druckit alkohol haha, men det är ingen större skillnad egentligen. Har aldrig varit bekväm med att vara fysisk med någon alls, det enda undantaget är min nuvarande pojkvän. 

She needed a hero, so that's what she became. Medarbetare på tonåringarSkrattar
http://letsflyawaytowonderland.tumblr.com/ - Woop woop Regnbåge

Anmäl
2017-02-23 22:47 #10 av: Linn Is The New

Har två stycken jag står väldigt nära. Vi sover i underkläder i samma säng, kramar varandra, sitter i knät, går på toaletten tsm etc. Ingen ser det sexuellt, och ibland så springer vi runt i underkläder och bakar mitt i natten, vi ser inga problem med det och alla  3 har pojkvänner. 

Anmäl
2017-02-23 23:49 #11 av: Scorpio97

Jag har ganska svårt för beröring så jag är en väldigt icke-fysisk person och rör sällan någon "utan anledning" rent generellt. Med vänner går det bra om jag är beredd på det, och då kan jag även uppskatta det ibland. 

Har i nuläget inga riktiga vänner förutom min syster och kusin, då är det i princip bara när vi säger hej/hejdå som det kan bli en kram. Inget annat fysiskt.
I högstadiet var jag vän med ett gäng killar. Då hände det ibland att jag satt i knä på någon av dom när det var ont om sittplatser på håltimmar och liknande, samt en del kramar när vi inte setts på ett tag/inte skulle ses på ett tag eller om något speciellt hade hänt. Men det hände väldigt sällan. 

Hålla hand eller pussas/kyssas har jag inte gjort med någon vän, och vet inte om jag skulle göra det. Det beror på vad som känns bekvämt och rätt med just den personen. 

//Jessie

Anmäl
2017-02-24 23:18 #12 av: Corgitok

Är närgången med dem. Kramar många av dem dagligen,  brukar också ofta vara så att de sitter på knät eller på min rumpa om jag skulle ligga ner på en soffa tex (de brukar tycka att den är bekväm att sitta på hahaha). Inte så jätteofta å  hålla i handen, och någon puss blir det typ aldrig, om personen inte skulle gråta/ få panikattack för då visar jag omtanke genom att krama om hen och kanske pussa hen på pannan för att visa att jag finns. Allt detta som vänskap givetvis ^^ 

Anmäl
2017-02-27 10:24 #13 av: 7anavet

vi är med varann nästan hela tiden för vi är så bra vänner #squadgoals

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.