Kropp och själ

Tecken på FÖRSTA mens?

2017-02-26 08:20 #0 av: TrettonåringVillHaSvar

Hej! Jag är en 13 årig tjej och har inte fått min första mens ännu. Jag har haft vita flytningar i ca 9 månader, men igår när jag låg i soffan kände jag hur det strålade lite smärta i nedersta delarna av magen, det kändes allmänt konstigt. Jag gick på toa och fick en hel kula flytningar, det brukar jag INTE få... Och inatt var trycker lite hårdare i magen och nu när jag vaknat känns det mer som knivhugg, fått så 3 gånger men som försvinner efter ett par sekunder. Nu känner jag trycket i magen som också nu gör svagt ont, är detta ett tecken på min första mens? Tacksam för svar, behöver verkligen det! Trevlig söndag!

Anmäl
2017-02-26 19:29 #1 av: Katarina97

Tyvärr omöjligt att säga säkert. Alla har så olika symptom innan mens men det kan absolut vara symptom på mens, du får vänta och se helt enkelt :)

Anmäl
2017-02-26 22:42 #2 av: [Littlepig]

Det kan vara din ägglossning och i så fall kommer mensen om ca 2 veckor. Under ägglossning får man tjockare och rikligare flytningar, en del i alla fall. Det kan också komma flytningar i "kulor", haha. Vissa får även ont i samband med ägglossning :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.