Mode och skönhet

Rakhyvlar

2017-03-08 22:41 #0 av: Katarina97

Alltså det här med rakhyvlar... Det är ju så fruktansvärt dyrt (eller så är det jag som är snål men jag tycker att det är för dyrt iafLipar). Jag använder för det mesta  Gillette Venus Embrace sensitive och dom kostar typ 50 kr/st (exklusive handtaget, men det behöver man ju som tur är bara köpa en gång). Någon som vet något billigare ställe man kan köpa rakblad på eller några BRA rakblad som är billigare? Jag har känslig hy så vanliga engångshyvlar fungerar absolut inte för mig. Eller nåt tips som gör att man kan använda de längre? 

Anmäl
2017-03-08 22:53 #1 av: [Tuulikki]

Sprita hyveln varje gång innan du använder den och efter du använder den. "Raka" på ett par jeans du inte bryr dig om. Finns massa tips på hur man håller bladen vassa och rena om du googlar, är inne på mobilen just nu och orkar inte googla framOskyldig

↠ Just keep swimming ↠ 

Anmäl
2017-03-08 23:02 #2 av: Cragan

kolla hur infästningen ser ut och bladen o eventuella snitt skydd (dom där stål trådar som kan ligga framför bladen) och köp något liknande för ett lägre pris och testa med.
inte helt okänt att det är samma fäste på bladen från samma tillverkareAnmäl
2017-03-09 17:46 #3 av: Lia

Jag har också känslig hud och använder därför Efi, och har gjort i många år. Den är super för mig och räcker jättelänge. Dessutom är det i princip omöjligt att skära sig på dem. Mamma och jag delar på en prenumeration, annars hade jag nog haft en stort lager Skrattar

Söker du vänner? Klicka här!

Borderline & Depression & Goth & IBS & Social ångest & Vänskap Gapskrattar

Anmäl
2017-03-10 21:02 #4 av: Katarina97

Tack för tipsen! 

Är det någon som vet hur det är på Gekås Ullared? Om dom säljer rakblad billigt där? Bor ganska nära och funderar på om det är värt att vänta tills jag åker dit nästa gång och köpa på mig ett gäng. 

Anmäl
2017-03-10 23:17 #5 av: [Tuulikki]

#4 Ja det är billigt där :) Bor också nära och köper bara där. Deras "egna"

↠ Just keep swimming ↠ 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.