Kärlek och förälskelser

ögonkontakt?

2017-03-13 19:43 #0 av: Disneylover

hej! det går en kille på min skola i en årskurs under mig alltså är han ett år yngre än mig (jag går i åttan). jag har egentligen aldrig lagt märke till denna killen innan men det 'hela' började i vintras när vi tittade på de yngre barnens luciatåg så märker jag att han sitter och verkligen tittar rakt mig och bryr sig inte om att jag märker att han tittar o får ögonkontakt med honom utan han fortsätter att titta. efter det märkte jag verkligen att han tittade på mig i korridorerna när jag gick förbi med mina kompisar och vi får ögonkontakt flera ggr. det har även hänt fler saker som tydit på att han typ 'gillar' mig (???) jag har insett att han verkligen är riktigt, riktigt söt och jag börjar typ fatta tycke för honom med. men vad säger ni? betyder ögonkontakt att en person är intresserad eller är det bara att jag ser konstig ut eller något?

Anmäl
2017-03-13 20:34 #1 av: Herveaux

Han kan säkert tycka att du är intressant och/eller söt. Glad
Prova att säga hej och byta några ord.

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2017-03-14 17:07 #2 av: Disneylover

Tack för svar. Vi har snackat lite några gånger men inte mer än så. Får väl se vad tiden bär med sig o vad som kommer att hända haha

Anmäl
2017-03-14 17:08 #3 av: Herveaux

Spännande, lycka till!

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.