Måste skriva av mig

Skämde ut mig, hjälp!!!

2017-05-03 21:32 #0 av: [Isabelle4567]

Hej!

Nu är det såhär att jag måste bara få skriva av mig lite snabbt! Idag i skolan så skulle vi börja ha idrott ute, vilket jag inte gillade då vi skulle springa en ganska lång runda som uppvärmning och jag tycker verkligen att det är hemskt jobbigt att springa långa rundor :/ Det kanske inte låter som ett jättestort problem men jag mår så dåligt av det här då jag är en utav dem lite tystare i klassen och kan liksom inte skoja bort det som hände när jag bara är med mina 2 tystare kompisar! Hur som helst så joggade vi sen råkade jag snubbla på min kompis fot så jag ramlade ner på knäna och stod på alla fyra, sen ställde jag mig upp igen och det var bara att fortsätta jogga ;( VERKLIGEN ALLA SÅG!! (Går i sjunde klass om det vore till någon nytta)

Anmäl
2017-05-03 21:43 #1 av: Aleya

Vad är det som är pinsamt? Alla kan falla. Och alla kollade nog snarare för att se vad som hände och om det gick bra tänker jag.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2017-05-03 21:43 #2 av: Galenidjur

Och? Du ramlade och det är något som alla gör nån gång i livet. Var glad att du inte skadade dig. 

StjärnorMedarbetare på jattekanin.ifokusStjärnor
Lift up the self by the self,and don't let the self droop down
Because the self is the self's only friend , and the self is the self's only foe

Anmäl
2017-05-03 21:44 #3 av: Herveaux

Äsch då, det där tror jag de flesta i klassen hade glömt när lektionen var över. Glad
Försök att inte tänka på det, det tror jag som sagt inte någon annan gör.

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2017-05-03 21:48 #4 av: OlgaMaria

Om det hände någon annan - skulle du tycka att den personen borde skämmas?

Hoppas och tror att du tänker - nej. Och så ska du tänka om dig själv också. Finns väl ingen anledning att skämmas över det. Du gjorde inget fel. Alla kan ramla. Det är inget att skämmas över. 

/ OlgaMaria, sajtvärd på Allergier iFokus

Anmäl
2017-05-03 21:48 #5 av: vendelay

Jag var också den tysta i skolan och hade jag snubblat hade jag knappt överlevt skammen. Såhär några år senare inser jag ju att det var ingen annan som brydde sig. Min kompis i klassen kunde skämta om det efteråt och det tyckte jag var jobbigt men tro mig, om du bara struntar i det eller bara skrattar åt dig själv så glöms det bort på nolltid. Du kommer klara det galant. Alla snubblar ju :)

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2017-05-03 22:00 #6 av: Chinesecrestedlover

Hej Isabelle4567!

Det är nog mest du själv som tycker att det är pinsamt, i din ålder tyckte jag att allt var pinsamt Glad så jag förstår dig, men tror inte att övriga tyckte att du var pinsam. 

Jag har ramlat (vid två tillfällen) nu i vuxen ålder och slog i knäna dessa båda gånger (först ena och sedan flera år senare det andra) och jag hade inte samma tur som dig. Jag är funktionsnedsatt p.g.a. detta och har ont och massor med problem med båda mina knän = sjukskriven på 50 %...så kan det gå om man har otur. 

Försök vara glad för att du inte gjorde dig illa och kunde springa vidare. Tänk på att alla kan ramla, gamla som unga och det är inget att skämmas för. 

Mvh/Chinesecrestedlover

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.