Familjen

Internet

2017-05-15 21:25 #0 av: Osakergiiirl

Hej, mina föräldrar låter mig inte använda familjens Wifi.... Min pappa har bytt lösenord på Wifi och jag är den enda i familjen som inte får det nya lösenordet. Jag e 14 år o alla mina vänner använder Internet HELA TIDEN. Enda sättet att få kontakt med dem e att använda sig av internet. Min pappa förstår sig inte på mig när jag förklarar att det är 2017 och inte 1970, då blir han sur o säger "när jag var ung hade man varken tv, mobil eller internet du ska va glad att du har en telefon över huvud taget" då blir jag så sur.. Har ni några tips på hur jag ska övertala han då jag verkligen har behovet till internet (bor på landet så till närmaste kompis är det 2 mil...) har även fotbollen som all information om fotbollen kommer ut på Facebook.

Anmäl
2017-05-15 22:32 #1 av: Aleya

Ja du får väl göra som vi gjorde på "stenåldern" och skicka röksignaler=ringa till folk. Eller sms:a. Nu har man ju fler än 130 tecken att röra sig med.

Eller nöja dig med att få tid för internet då och då.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.