Kropp och själ

Migrän

2017-05-18 18:13 #0 av: Katarina97

Jag är just nu så sjukt stressad av slutspurten i skolan nu 2 veckor innan studenten och då kommer som vanligt min migrän... Har verkligen inte tid för migrän just nu då jag har alldeles för mycket och göra och inte alls kan koncentrera mig på plugget när jag har migrän. Har ni några tips för att bli av med migrän? 

Förstår att sluta stressa skulle vara det bästa, men det går inte just nu.

Alla tips tas tacksamt emot! 

Anmäl
2017-05-18 18:39 #1 av: [memoirsofaclone]

Har inte migrän men vill bara säga att jag lider med dig och hoppas det blir bättre :/ tar också studenten om 2-3 veckor och vet hur galet mkt det är att göra. Men finns det ingen medicin som kan lindra, i alla fall vid ett sånt här extra viktigt tillfälle?

Anmäl
2017-05-18 18:45 #2 av: Lojs

För mig hjälper det med en kombo av alvedon och ipren om jag tar det precis när jag börjar få känningar av migränen, tar jag det för sent så är det kört. För maken funkar treo+alvedon. 
Sedan finns det ju även läkemedel som är just för migrän, men de har jag inte testat. 

"If someone ever says "-You don't need more aquariums."
Stop talking to them, you don't need that kind of negativity in your life."
;)
Medis på akvariefisk.

Anmäl
2017-05-19 07:03 #3 av: nadilda

Jag har egentligen inte några superbra tips , men lider själv av stressrelaterade migrän. Jag är en av dem som knaprar olika piller så det sprutar genom öronen gör att hålla det någorlunda i schack. Men något man kan göra själv som jag åtminstone upplever hjälper en del är att, trots att man egentligen inte har tid, sova, äta och röra på sig regelbundet.
Förstår verkligen din frustration!❤

Anmäl
2017-05-20 01:04 #4 av: Carrosh

Har du fått migrän konstaterat av läkare? För annars finns det hjälp att få! Dels för att behandla symptomen (alltså själva migränen) och dels få en utredning på vad den beror på. Beror den på stress så finns även hjälp att få där! Hör med din läkare och be om remiss till en specialist, så du kan få hjälp med detta. Lycka till!

\m/
Äta bör man, annars blir man hungrig!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.