Övrigt

Utmaning till ALLA..

2018-02-27 19:54 #0 av: Dibiy

Är så sjukt trött på allt! I dagens samhälle måste man se ut på ett visst sätt, klä sig i rätt kläder och till och med gå på rätt sätt för att duga. Tjejers (och vissa killars såklart) dagar går i princip ut på att försöka duga inför andra, man mår så sjukt dåligt. Orkar seriöst inte smeta in 10 kg fondation i ansiktet varje morgon längre. Från och med nu ska jag ta av mig masken och va mig själv, ska sluta va så stel och tråkig. Är ju fortfarande kul med smink, men tänker sluta överdriva.
Vilka är med?

Glöm inte att DU är så f#cking fin precis som du är. Dom som inte kan acceptera dig som du är har inget i ditt liv att göra.

Anmäl
2018-02-27 20:32 #1 av: akvarium123

Heja dig säger jag bara! 

Jag själv är mig själv till 150%. Kanske till och med ännu mer än vad jag är hemma. Men alltså det är verkligen Inte bara utsidan som räknas utan också INSIDAN!

Väldigt många personer tänker nog att man ska vara som alla andra men i slutändan så är nog de flesta lika varandra även fast att de försöker vara en annan person.

Anmäl
2018-02-27 20:44 #2 av: tlover

Många märker inte egentligen att man går osminkad (det beror ju på såklart men ändå) . Jag har i princip aldrig sminkat mig och många tror ändå att jag sminkar mig. Även då jag var tonåring trodde många att jag sminkade mig

Vad vill du läsa om nästa månad? Rösta!


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.