Övrigt

Föräldrar fattar inte att jag är gay?

2018-06-03 15:34 #0 av: unicarl

Ska försöka hålla detta väldigt kort. Jag är gay och har "kommit ut" till mina föräldrar, de vet om det. Men ändå fortsätter de att att fråga om det finns någon kille i mitt liv eller typ snackar om mina framtida barn med min man. När jag då säger att jag ex inte vill ha biologiska barn eller inte vill ha kille blir de helt chokade och verkar helt förträngt att jag är GAY. När jag "kom ut" för de sa de att de alltid skulle älska mig oavsett vem jag ville spendera mitt liv med men nu fattar jag inte.

Blir så jäkla lack. Vad är det som de inte fattar. Ibland säger de dessutom saker som kan tolkas som lite homofobiskt, får så mixade signaler och jag pallar inte. Ju mer de snackar om killar med mig osv ju mer osäker blir jag för det känns som om de inte accepterar mig. Hatar det verkligen och vet inte vad jag ska ta mig till. Känns som om de fuckat upp det så många gånger att jag inte ens vågar säga det igen.

Anmäl
2018-06-03 16:03 #1 av: Aleya

Kan det ha blivit något missförstånd?
Menar har du verkligen sagt allt i klartext: Jag är gay och det innebär XX och XX?

Menar att du kanske inte har varit nog tydlig och därför så har dom kanske inte förstått allt.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2018-06-03 16:31 #2 av: monstermash

Dina föräldrar kanske tror att du genomgick en fas och har "släppt det"? Med andra ord, kanske dags att ta upp ämnet igen och förklara för dem att du är gay en gång till, och vad det innebär. 

Vill du se valpbilder så titta gärna på min instagram.

Anmäl
2018-06-03 16:50 #3 av: unicarl

#1 #2 Trodde jag varit tillräckligt tydlig eftersom konversationen innefattade "Skulle du kunna gifta dig med en tjej?" och mitt svar klart var "JA, det är ju det jag vill". Kanske är dags att ta upp det igen men har blivit så "blyg" eftersom de sagt dessa saker som i mitt huvud inte varit särskilt positivt.

Anmäl
2018-06-03 17:03 #4 av: Herveaux

Om du känner dig bekväm med det så förklara för dina föräldrar hur det känns när dom pratar om dig och dina framtida relationer som om du vore attraherad av killar. 
Likaså när det kommer till homofobiska kommentarer eller skämt. En del människor vet helt enkelt inte att dom uttrycker sig åt skogen och att det dom säger kan såra ordentligt. 

Stå på dig!

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2018-06-03 17:04 #5 av: Aleya

#3 nu vet jag inte hur hela pratet lät.
Men jag skulle börja från början och förklara allt hur du känner att dom verkar missuppfattat och att du är gay osv. Och har dom frågor så får som fråga.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2018-06-03 17:07 #6 av: MonicaLagerquist

Hur länge är det som du berättade det?
Ibland kan det ta lite tid att smälta.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2018-06-03 18:33 #7 av: unicarl

#6 Det var ca 8 månader sedan

Anmäl
2018-06-03 21:57 #8 av: Redowleye

#7 berätta igen =)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.