Måste skriva av mig

Skriva av mig om pinsamhet

2018-06-14 22:11 #0 av: Majtassen

Hej,

Tänkte skriva av mig om något lite pinsamt som hände idag. Jag skulle byta om från skolavslutnings kläder till ridkläder. Det är ju sååå varmt så jag tänkte jag har balkongdörren öppen- skulle någon kolla in eller så? Nej såklart inte tänkte jag. Så jag tog av mig tröjan så jag hade bara toppen på mig och byxor på mig. Och så kollade jag lite på tv:en. Jag stod framför den öppna balkongdörren i endast byxor och topp. (hur dum får jag vara?). Jag stod då och hörde något utifrån. Så jag kollade ut (fortfarande bara topp och byxor) och gissa vad jag ser. Det står ca 3 killar säkert 2-3 år äldre (jag är 13 dom var som min brorsa typ 15-16) och dom ropar "woop woop" men med typ polis ton (som typ wop, wop, wop ,wop) och pekade och skrattade åt mig. Så jäkla pinsamt Skäms. Jag bara tog min tröja höll den för toppen och skyndade bort från fönstret och dom skrattade och gick vidare.

Så himla pinsamt Ledsen

Har något sådant hänt er tidigare?

Anmäl
2018-06-14 22:27 #1 av: Skivling

Skickar en kram.. ! Som 40-årig trebarnsmamma kan jag säga att jag skulle kunna fylla en hel bok med mycket värre pinsamheter! Dock är det lättare att skratta åt det trettio år senare än när det är rykande färskt.. skriv dagbok, det önskar jag att jag hade gjort. En gång var jag ute och cyklade i vita jeans och fick mens, hade att välja på att cykla hem i fult linne i november med jackan runt rumpan, eller att bli utskrattad av alla som cyklade förbi. Det blev jackan. Bara mörka byxor för mig efter den betan!

Anmäl
2018-06-14 22:34 #2 av: Majtassen

#1 Tack GladHjärta

Otur med byxorna Tyst Tur att det slutade bra ändå Glad

Anmäl
2018-06-15 21:01 #3 av: shia

Det är nog inte så farligt :) när det är varmt brukar flera i klassen ta av sig tröjan å bara ha sport bh när vi solar på ex fotbollsplanen.
Har faktiskt gjort en hel del pinsamma saker, haha, du har ngt att skratta åt om några år :)

kom ihåg att du är värd minst lika mycket som personen du ser upp till:) vill du ngt tillräckligt mkt kommer du klara det 

Anmäl
2018-06-15 21:53 #4 av: tiger tok

Jag glömmer pinsamma saker jag gjort men denna minns jag faktiskt:
Jag skulle duscha, så jag hade bara trosor på mig, när jag kommer på att jag måste hämta schampoo och balsam som jag hade ställt i köket. Jag går förbi fönstret och ser att det är några i parken utanför, så jag går närmre och kollar. Varpå en kille pekar på mig, och jag tycker det var ohyfsat, så jag står där och blänger på honom, tills jag inser att han pekar på mig för att jag är så gott som näck, och jag vände snabbt och gick därifrån.

"Djur pratar, men bara de som vet hur dem ska lyssna kan höra vad dem säger!!"
Anmäl
2018-06-17 19:49 #5 av: Novachan

Snarare de som betedde sig pinsamt än vad du gjorde

#4 Fick mig ett gott skratt, härlig historia Skrattar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.