Övrigt

stress attack..

2018-06-18 01:22 #0 av: Travis D

Hej,

Jag läste igenom mina betyg nu för VT och hade höjt nästan alla mina betyg :D

Sedan kom jag till samhällskunskap.. Där jag sänkt från C till D.. 

När jag läste det typ fick jag som en stress attack och mitt hjärta började slå snabbare och jag fick typ tårar i ögonen.. Jag har aldrig brytt mig om betygen. Så länge jag är godkänd och inte har så många E så är mina föräldrar nöjda. Men när jag såg att jag sänkte fick jag typ en stress attack.. 

Mamma säger alltid "bara du gör ditt bästa"

Men pappa säger "så länge du inte sänker dig under din kapacitet"

Men jag gjorde det nu.. Vet att pappa kommer fråga om mina betyg när han kommer hem från Gotland men vet inte hur jag ska säga att jag sänkt mig..

Anmäl
2018-06-18 01:35 #1 av: weslav49

Dina betyg har absolut ingen betydelse så länge du inte går i nian och om du gör det så spelar det ingen roll så länge som du kommer in på det gymnasiet som du sökt in på.

Anmäl
2018-06-19 17:13 #2 av: Rheen

Men hallå, du fick ju en massa höjda betyg, bra jobbat! Jag vet hur jobbigt det är att få betyg som inte motsvarar ens prestationer, känner igen mig i de "stressattacker" du beskriver. Men du ska verkligen inte haka upp dig över att du fick sänkt i ett ämne, livet går vidare ändå. Fokusera din energi på de lyckade prestationerna och var stolt!Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.