Övrigt

kollage-app?

2018-06-21 01:30 #0 av: strobii

är det nån som har tips på en bra app att kunna göra kollage-bilder(och redigera enstaka bilder också) till instagram? dvs att "ramarna" är i rätt storlek redan från början så att dom passar på instagram (:
hade picsart tidigare som jag gillade, men efter att jag råkade uppdatera den blev den i princip värdelös -.- 
allra helst skulle jag uppskatta en app utan reklam, men det viktigaste är att det är en användarvänlig app, tex att man kan byta plats på bilderna i kollaget osv, gärna möjlighet till ´stickers´ m.m :) 

skickar med en bild så förstår ni förhoppningsvis vad för slags app jag är ute efter :) 

Anmäl
2018-06-21 08:13 #1 av: 134643

Har du testat instagrams egna, layout?

She needed a hero, so that's what she became. Sajtvärd på tonåringar och medarbetare på RåttorSkrattarRegnbåge

Anmäl
2018-06-21 08:42 #2 av: tiger tok

Pic collage !
När man är färdig med en bild där så klickar man Done och då kan man antingen spara till album eller klicka på en instagram icon, som tar en direkt till instagram, och bilden hamnar då i rätt storlek.

"Djur pratar, men bara de som vet hur dem ska lyssna kan höra vad dem säger!!"
Anmäl
2018-06-21 09:31 #3 av: strobii

#1 oj nej hade missat att instagram hade en egen faktiskt, testade den nu och den var helt okej (: men saknade möjligheten att kunna redigera bilderna :/ finns ju såklart redigering inne på instagram sen, men i dom fallen man bara vill ändra tex kontrasten på en utav bilderna :) 

#2 tyckte inte dom ramarna (eller ja det som kallas grids) passade så bra till instagram D: bilden blev så liten och avlång istället. på picsart var alla rutorna helt kvadratiska så att dom fyllde ut bättre så att säga. 
men tack för tipset ändå! :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.